Eljero Elia

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
F@lco

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 10:39

Wcześniej byłem przekonany do tego grajka tak +/- ale z dnia na dzień coś tak czuję że może wyrosnąć z niego najlepszy lewy pomocnik w lidze wystarczy że zacznie grać to co potrafi. Taktyka Conte idealna pod niego ,złapie formę ,wkomponuję się w drużynę i może być kozacko...Przyda się jego gra 1 na 1 ,szybkość oraz przegląd pola gdy wbiega w pole karne zwłaszcza w meczach z ogórami z którymi tracimy cenne punkty.

Tak odbiegając od tematu...chodzi mi o Chelo i jego "niby" dobrą postawę na CA...oglądając skróty jego gry na youtube stwierdzam że jest cienki jak wykałaczka...te wszystkie jego dryblingi to więcej szczęścia niż umiejętności...nic dziwnego że nie sprawdził się w Europie bo jest po prostu kiepski...

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 10:56

F@lco pisze:Tak odbiegając od tematu...chodzi mi o Chelo i jego "niby" dobrą postawę na CA...oglądając skróty jego gry na youtube stwierdzam że jest cienki jak wykałaczka...te wszystkie jego dryblingi to więcej szczęścia niż umiejętności...nic dziwnego że nie sprawdził się w Europie bo jest po prostu kiepski...
Trener repry Paragwaju ma na ten temat inne zdanie bo wystawił go we wszystkich meczach. Tak czy inaczej - gościu jest sprowadzany jako rezerwowy i jest tylko wypożyczony także stratni nie będziemy a zyskać możemy.

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 15:37

F@lco pisze:Tak odbiegając od tematu...chodzi mi o Chelo i jego "niby" dobrą postawę na CA...oglądając skróty jego gry na youtube stwierdzam że jest cienki jak wykałaczka...te wszystkie jego dryblingi to więcej szczęścia niż umiejętności...nic dziwnego że nie sprawdził się w Europie bo jest po prostu kiepski...
Trzeba bylo ogladac CA a nie skroty na YT :ok:

A Elia jak sie ogarnie, to bedzie duzym wzmocnieniem. Pytanie tylko, czy sie ogarnie ; /

Piotrekmmz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 15:45

@Maras@ pisze:Na razie chyba nie zaliczył takiego, więc przyjdzie na to pora w Juve ;) Miejmy nadzieję, że będzie i efektywny i efektowny, bo chciałbym pooglądać trochę ładnych zagrań, udanych dryblingów i wygranych pojedynków 1 na 1 w nadchodzącym sezonie ;)
Przecież od tego jest Krasic :lol:

Dobry mudżyn, nie jest zły !

deszczowy

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 15:47

Nie ma, jak oceniać piłkarza po skrótach na yt :ok:

Idź, chłopie, do Legii, tam tacy specjaliści są. Bo tu się zmarnujesz.

I believe in Moise(s) Kean

http://www.pmiska.pl/
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 15:53

Nawiasem mówiąc jest niezła zagadka, czy na początku Elia będzie grał w pierwszym składzie? Ciężko uwierzyć, że przez niecałe 2 tygodnie odbuduje formę. Może początkowo dostanie szansę Esticośtam? Trudno ocenić.. a jest jeszcze Giaccherini (Boże, co za skrzydła)

Obrazek
kdzr

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 17:42

Narzekanko, narzekanko =) Co w sumie mnie nie dziwi, bo obiecywano nam gruszki na wierzbie. Jednak ja w sprawie trójki piłkarzy - Elia, Krasić, Miras, jestem dziwnie przekonany - chłopy zrobią dużo dobrego dla naszego teamu w tym sezonie i myślę, że ludzie, którzy najczęściej pisali jacy to oni nie są słabi, przekonają się, że byli w błędzie. Forza Juventus :) :dance:

Vincere non e' importante, e' l'unica cosa che conta.
francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 17:58

W zeszłym sezonie mieliśmy tylko prawoskrzydłowych, a teraz Marotta w celu wyrównania dokupił nam trzech lewych :roll: Czy którykolwiek stanie na wysokości zadania :?: Lepiej byłoby kupić jednego, ale solidnego, ale Conte i Marotta widzieli to inaczej.

Co do Elii to może zmiana otoczenia wyjdzie mu na dobre :? Trzeba mieć taką nadzieję...

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 19:21

pumex pisze:Nawiasem mówiąc jest niezła zagadka, czy na początku Elia będzie grał w pierwszym składzie? Ciężko uwierzyć, że przez niecałe 2 tygodnie odbuduje formę. Może początkowo dostanie szansę Esticośtam? Trudno ocenić.. a jest jeszcze Giaccherini (Boże, co za skrzydła)
Wydaje mi się, że właśnie Giaccherini będzie testowany jako pierwszy na lewym skrzydle, ponieważ on jako jedyny grał już w lidze włoskiej. Elia wejdzie z ławki (a przez to jeszcze bardziej będzie mógł wykorzystać swój atut szybkości na podmęczonym rywalu)...
francois pisze:W zeszłym sezonie mieliśmy tylko prawoskrzydłowych, a teraz Marotta w celu wyrównania dokupił nam trzech lewych :roll: Czy którykolwiek stanie na wysokości zadania :?: Lepiej byłoby kupić jednego, ale solidnego, ale Conte i Marotta widzieli to inaczej.

Co do Elii to może zmiana otoczenia wyjdzie mu na dobre :? Trzeba mieć taką nadzieję...
Może Marotta kierował się tym, ze gdy kupi trzech to chociaż jeden z nich "wypali" :P heh

ObrazekObrazekObrazek
dawid1897

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 01 września 2011, 20:02

francois pisze:W zeszłym sezonie mieliśmy tylko prawoskrzydłowych, a teraz Marotta w celu wyrównania dokupił nam trzech lewych :roll: Czy którykolwiek stanie na wysokości zadania :?: Lepiej byłoby kupić jednego, ale solidnego, ale Conte i Marotta widzieli to inaczej.
Ta, a jakby się połamał to grałby na wózku inwalidzkim.

Tak w ogóle to na razie nie widzieliśmy występów tych trzech lewoskrzydłowych w naszych barwach, może poczekajcie z tymi lamentami.

Elia po zmianie otoczenia odżyje :P

FORZA JUVE!!!
D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 02 września 2011, 19:00

Eljero Elia nadal jest pełen wrażeń po przenosinach do Juventusu, którego kibicem - jak sam przyznaje - jest od dziecka. "W 1996 roku, kiedy to odbywał się finał Ligi Mistrzów pomiędzy Ajaxem i Juventusem, kibicowałem Bianconerim - przyznał Holender, który tamtego dnia miał 9 lat - Moim idolem zawsze był Del Piero".
Ten to ma jakies rozdwojenie jazni Obrazek

Ładny cyrk. Irytacja tym gamoniem siega u mnie zenitu.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2011, 19:04

Bosze....
Wiadomo, że chce dobrze wypaść w oczach kibiców ale mógłby nie przeginać bo jednak w ten sposób nikomu nie imponuje. A trochę się ośmieszył.

Zresztą, niech mówi co chce. Jak będzie grał dobrze to będzie ok.

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2011, 19:13

it doesn't matter pisze:
Eljero Elia nadal jest pełen wrażeń po przenosinach do Juventusu, którego kibicem - jak sam przyznaje - jest od dziecka. "W 1996 roku, kiedy to odbywał się finał Ligi Mistrzów pomiędzy Ajaxem i Juventusem, kibicowałem Bianconerim - przyznał Holender, który tamtego dnia miał 9 lat - Moim idolem zawsze był Del Piero".
Ten to ma jakies rozdwojenie jazni Obrazek

Ładny cyrk. Irytacja tym gamoniem siega u mnie zenitu.
Jaki to jest sprzedawczyk i dupoliz. Doslownie jak bym ibre slyszal :(
Ale coz, ibra sporo wniosl w Juventus i jesli z Elia tak ma byc to przymkne na to oko.

KLIK ==>www
meda11

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2011, 19:29

it doesn't matter pisze:..."W 1996 roku, kiedy to odbywał się finał Ligi Mistrzów pomiędzy Ajaxem i Juventusem, kibicowałem Bianconerim - przyznał Holender, który tamtego dnia miał 9 lat - Moim idolem zawsze był Del Piero"...
Powiedział "kibicowałem" odnosząc się do pamiętnego finału. Czy "kibicując" np. Wiśle/Legii/Śląskowi w danym meczu w europejskich pucharach byłem/jestem kibicem w/w drużyn? Nie. Kiedy Borussia grała z Feyenoordem finał Pucharu UEFA to "kibicowałem" BVB. Czy byłem/jestem kibicem drużyny z Dortmundu? Nie. Jestem kibicem bydgoskiego Zawiszy i Juventusu. Trudno się też dziwić słowom nowego, bo z tego co mi wiadomo to w 96 roku biegał już na treningi ADO Den Haag. Del Piero natomiast był w tamtym czasie idolem pewnie 1/3 chłopaków biegających za piłką więc nie wiem o co to wielkie halo.

Obrazek
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 02 września 2011, 19:35

meda11 pisze:
it doesn't matter pisze:..."W 1996 roku, kiedy to odbywał się finał Ligi Mistrzów pomiędzy Ajaxem i Juventusem, kibicowałem Bianconerim - przyznał Holender, który tamtego dnia miał 9 lat - Moim idolem zawsze był Del Piero"...
Powiedział "kibicowałem" odnosząc się do pamiętnego finału. Czy "kibicując" np. Wiśle/Legii/Śląskowi w danym meczu w europejskich pucharach byłem/jestem kibicem w/w drużyn? Nie. Kiedy Borussia grała z Feyenoordem finał Pucharu UEFA to "kibicowałem" BVB. Czy byłem/jestem kibicem drużyny z Dortmundu? Nie. Jestem kibicem bydgoskiego Zawiszy i Juventusu. Trudno się też dziwić słowom nowego, bo z tego co mi wiadomo to w 96 roku biegał już na treningi ADO Den Haag. Del Piero natomiast był w tamtym czasie idolem pewnie 1/3 chłopaków biegających za piłką więc nie wiem o co to wielkie halo.
Kiedy w tym rzecz, że on do młodzików ADO trafił z.... Ajaxu. Co do tego spostrzeżenia odnośnie kibicowania - sprytne :ok: Niejednoznaczna wypowiedź Elii aczkolwiek ja to odbieram jako zwyczajną wazelinkę.

Zablokowany