Jak radzą sobie byli Juventini
- pumex
- Juventino
Ja bym powiedział, że Aquilani nie grał przeciętnie. Pierwszą połówkę sezonu miał naprawdę dobrą, nie można powiedzieć, że przeciętną. Natomiast od stycznie grał tragicznie. Nie potrafię tego wytłumaczyć. W Milanie prawdopodobnie odzyska stabilność.evilboy pisze:Swoją drogą - Aquilani w Milanie na zasadzie wypożyczenia to dobry ruch ze strony Mediolańczyków. U nas grał przeciętnie, ale wiadomo, że mając wkoło lepszych partnerów, będzie mu łatwiej. Solidny gracz do walki o pierwszy skład.

- francois
- Juventino
Traore w QPR:
http://www.eurofutbol.pl/news/324614-Pi ... zi-do-QPR/
Niestety Armand nie zbawił lewego skrzydła Juventusu, a wczoraj wziął udział w masakrze Arsenalu. Może w słabszym klubie się odnajdzie.
http://www.eurofutbol.pl/news/324614-Pi ... zi-do-QPR/
Niestety Armand nie zbawił lewego skrzydła Juventusu, a wczoraj wziął udział w masakrze Arsenalu. Może w słabszym klubie się odnajdzie.
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Niezła piłkarska emeryturka, choć z pewnością zasłużył na o wiele lepszy klub. Powodzenia zatem w nowym klubie.Vincitore pisze:David Trezeguet porozumiał się z zespołem Baniyas SC, gdzie za rok gry dostanie 7 milionów euro.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- steru
- Qualità Juventino
Tego zawodnika zawsze będzie mi żal najbardziej. Mógłby zostać kosztem Amauriego, Toniego i Iaquinty. Żal, że idzie do Arabów, ale jak kończyć karierę to chociaż za duże pieniądze. Liczę, że kiedyś jeszcze odegra jakąś rolę w Juventusie.
- Wojtek
- Juventino
Dobrze że David nie wrócił do Italii!Vincitore pisze:David Trezeguet porozumiał się z zespołem Baniyas SC, gdzie za rok gry dostanie 7 milionów euro.

@Judzio Racja, mógłby zagrać zarówno on jak i Camor. Agnelli rok temu obiecał. Poczekajmy do 8 września.
- aroninho11
- Juventino
http://www.sport.pl/sport/1,65025,10200 ... skich.html Szkoda że nie wróciłdo Francji albo do Stanów i znowu by grał z Henrym w napadzie.
- Vincitore
- Juventino
Liverpool Football Club ogłosił, że osiągnął porozumienie z drużyną Evian Thonon Gaillard w sprawie transferu Christiana Poulsena, a francuski klub otrzymał pozwolenie na rozmowy z piłkarzem.
Przynajmniej zwiedzi sobie wszystkie najsilniejsze ligi na świecie. :C
Przynajmniej zwiedzi sobie wszystkie najsilniejsze ligi na świecie. :C
- Vimes
- Juventino
Atletico Madryt chce wypożyczyć Diego z Wolfsburga: "Atletico Madrid make loan offer for Wolfsburg's Diego - report". Kwoty o jakich tam mowa są "szokujące". I pomyśleć ile Juve za niego dało :roll:.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
chyba €1.7mlnVincitore pisze:David Trezeguet porozumiał się z zespołem Baniyas SC, gdzie za rok gry dostanie 7 milionów euro.
a co masz "szokującego" w loanie Diego? transfer za 10mln to i tak dużo bo wiadomo już co to za zawodnik jest... a wypożyczenie 5mln z kontraktem, który pewnie wynosi ze 3.5mln więc samo wypożyczenie 1.5mln...
kwoty raczej pokazują jaką pierdołą był Secco
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Diego zarabiał u Nas ponad 4 mln a Wolfsburg dał mu podwyżkę, więc ta piątka to chyba w całości na pokrycie wynagrodzenia.Maly pisze:a wypożyczenie 5mln z kontraktem, który pewnie wynosi ze 3.5mln więc samo wypożyczenie 1.5mln...
- evilboy
- Juventino
Nie zgodzę się, że ten transfer pokazuje jaką Secco był pierdołą.
Kiedy płacił Werderowi 25 mln i dawał Diego 4 mln euro pensji, "Przystojny Brazylijczyk" był jednym z najlepszych graczy w lidze niemieckiej, a do tego młodym i perspektywicznym. Statystyki bramek mógłby mu pozazdrościć niejeden z naszych wysuniętych konarów, a na wieść o jego przybyciu do Turynu sikały z wrażenia nie tylko kobiety. Wszyscy, w tym ja, chwalili wtedy ten transfer.
W meczach przedsezonowych sikanie z wrażenia się nasiliło, bo Diego grał świetnie. Dopiero później się coś popsuło. To Juventus go zniszczył - być może leżała na nim zbyt duża presja i po prostu nie wytrzymał, a potem było już tylko gorzej. Może ktoś nie pomyślał, że w Bundeslidze nie ma obrońców - może sam Diego nie zdawał sobie sprawy, że we Włoszech nie będzie mógł sobie tak swobodnie biegać bez kontaktu z owłosionymi nogami przeciwnika.
Tak czy inaczej - wtedy ten transfer to był absolutny hit. Sprowadziliśmy zawodnika, o którego walczyły wielkie kluby i który był na topie. To pokazuje nie jaką pierdołą był Secco, ale jaką pierdołą jest teraz Marotta.
Kiedy płacił Werderowi 25 mln i dawał Diego 4 mln euro pensji, "Przystojny Brazylijczyk" był jednym z najlepszych graczy w lidze niemieckiej, a do tego młodym i perspektywicznym. Statystyki bramek mógłby mu pozazdrościć niejeden z naszych wysuniętych konarów, a na wieść o jego przybyciu do Turynu sikały z wrażenia nie tylko kobiety. Wszyscy, w tym ja, chwalili wtedy ten transfer.
W meczach przedsezonowych sikanie z wrażenia się nasiliło, bo Diego grał świetnie. Dopiero później się coś popsuło. To Juventus go zniszczył - być może leżała na nim zbyt duża presja i po prostu nie wytrzymał, a potem było już tylko gorzej. Może ktoś nie pomyślał, że w Bundeslidze nie ma obrońców - może sam Diego nie zdawał sobie sprawy, że we Włoszech nie będzie mógł sobie tak swobodnie biegać bez kontaktu z owłosionymi nogami przeciwnika.
Tak czy inaczej - wtedy ten transfer to był absolutny hit. Sprowadziliśmy zawodnika, o którego walczyły wielkie kluby i który był na topie. To pokazuje nie jaką pierdołą był Secco, ale jaką pierdołą jest teraz Marotta.