Powołania do Reprezentacji Polski
- francois
- Juventino
A ja słyszałem, a konkretnie to czytałem, że jest już zmęczony całą tą sytuacją, że wszyscy wklejają go na siłę do polskiej kadry. Z tego co wiem to on od początku chciał grać tylko dla Izraela.kosciu88 pisze:Nie slyszalem zadnych deklaracji Meliksona o tym ze chce grac tylko dla Izraela, wiec jesli Smuda by dobrze podszedl do sprawy to moze i by go przekonal, w koncu jego matka pochodzi z Polski a nie jakis dziadek czy pradziadek. Pytanie tylko czy go obserwowal i czy widzi go w naszej reprezentacji.
Małecki należy do najlepszych piłkarzy w polskiej lidze, ale obok Boruca czy Majewskiego także i on znajduje się na 'czarnej liście' Smudy :roll:
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- francois
- Juventino
Powołania na Meksyk i Niemcy:
http://www.90minut.pl/news/165/news1657 ... mcami.html
Powołania w zasadzie mi się podobają, choć brakuje mi Grosickiego. No i kiedy ten Perquis będzie?
http://www.90minut.pl/news/165/news1657 ... mcami.html
Powołania w zasadzie mi się podobają, choć brakuje mi Grosickiego. No i kiedy ten Perquis będzie?
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- steru
- Qualità Juventino
Perquis pewnie nie odebrał jeszcze paszportu. Szkoda Grosickiego, tego młodego Polako/Szweda też nie ma, Majewskiego nie ma.
Zapcha resztę składu wynalazkami z Ekstraklasy. Juz Frankowski to zapowiadał. Była mowa o obrońcy, pewnie chodzi o tego Maderę, którego na siłę promuje Boniek i Nevermind :roll:
Tak czy siak baty dostaniemy i od Meksyku i od Niemców. Boruc się pewnie cieszy, że nie będzie musiał wyciągać nie wiadomo ile razy piłki z siatki.
Zapcha resztę składu wynalazkami z Ekstraklasy. Juz Frankowski to zapowiadał. Była mowa o obrońcy, pewnie chodzi o tego Maderę, którego na siłę promuje Boniek i Nevermind :roll:
Tak czy siak baty dostaniemy i od Meksyku i od Niemców. Boruc się pewnie cieszy, że nie będzie musiał wyciągać nie wiadomo ile razy piłki z siatki.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
nie rozumiem czemu Małeckiego pomija, może teraz dostani szanse? brakuje tez Grosika, noo i juz od lat sie dziwie czemu nie powoluja Sznaucera. bardzo solidny obrońca. a czy Melikson jest juz dla nas stracony? czy jeszcze bedzie mogl u nas grac?
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- francois
- Juventino
Małecki jest piłkarzem z polskiej ligi, a ich Smuda powoła po tej kolejce Ekstraklasy.ozi(Forza_Juve) pisze:nie rozumiem czemu Małeckiego pomija, może teraz dostani szanse? brakuje tez Grosika, noo i juz od lat sie dziwie czemu nie powoluja Sznaucera. bardzo solidny obrońca. a czy Melikson jest juz dla nas stracony? czy jeszcze bedzie mogl u nas grac?
Sznaucner był do kadry kilka lat temu, teraz ma już 32 lata i coraz częściej nie łap[ie się w pierwszym składzie PAOK.
Bardziej dziwi brak Wasyla po kontuzji. Przecież wrócił i gra regularnie.
No i przydałby się Piotrek Brożek na lewą obronę, ale on ma kontuzję.
A Melikson jeszcze teoretycznie nie jest stracony, ale za dwa tygodnie już będzie.
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- deszczowy
- Juventino
Już widzę, jak po jednym golu w pucharach Smuda powołuje zawodnika, który (jako jedyny z tej zbieraniny męczydrutów i przyklaskiwaczy) miałby odwagę mu się postawić. :roll:francois pisze:Małecki jest piłkarzem z polskiej ligi, a ich Smuda powoła po tej kolejce Ekstraklasy.
A on kiedykolwiek zagrał w kadrze w ogóle?francois pisze:Sznaucner był do kadry kilka lat temu, teraz ma już 32 lata i coraz częściej nie łapie się w pierwszym składzie PAOK.
Ciekawe, czy Smuda wie kto to jest? Ja tam w to wątpięfrancois pisze:No i przydałby się Piotrek Brożek na lewą obronę, ale on ma kontuzję.

Jeśli Klich zacznie grać w Wolfsburgu regularnie, to nie będzie potrzeby naturalizacji kolejnego gracza.francois pisze:A Melikson jeszcze teoretycznie nie jest stracony, ale za dwa tygodnie już będzie.
- steru
- Qualità Juventino
Smuda prędzej czy później ulegnie opinii publicznej. Szczególnie po porażkach z Meksykiem i Niemcami...deszczowy pisze:Już widzę, jak po jednym golu w pucharach Smuda powołuje zawodnika, który (jako jedyny z tej zbieraniny męczydrutów i przyklaskiwaczy) miałby odwagę mu się postawić. :roll:
Zagrał czy nie zagrał, to jest jakimś wynalazkiem. Wolę już Glika...deszczowy pisze: A on kiedykolwiek zagrał w kadrze w ogóle?
Nawet jak nie wie to pośle asystenta. Jak zawsze.deszczowy pisze:Ciekawe, czy Smuda wie kto to jest? Ja tam w to wątpię
Po ostatnich porażkach Wilków pewnie chłopak dostanie szansę. Może co z niego będzie.deszczowy pisze: Jeśli Klich zacznie grać w Wolfsburgu regularnie, to nie będzie potrzeby naturalizacji kolejnego gracza.
- Vimes
- Juventino
"Perquis już nie chce być Polakiem" - co z niego za Polak skoro poddaje się już po pierwszym starciu z naszą biurokracją
.
- Peter
- Juventino
Właśnie na Orange Sport Info o tym mówili :-DVimes pisze:"Perquis już nie chce być Polakiem" - co z niego za Polak skoro poddaje się już po pierwszym starciu z naszą biurokracją.
Jak to usłyszałem to od razu sobie przypomniałem tych wszystkich co tak promują obcokrajowców do reprezentacji np. Kołtoń. Ciekawe jak to skomentuje.
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
- @D@$
- Juventino
Ale trafiłeś, brawodeszczowy pisze:Już widzę, jak po jednym golu w pucharach Smuda powołuje zawodnika, który (jako jedyny z tej zbieraniny męczydrutów i przyklaskiwaczy) miałby odwagę mu się postawić. :roll:francois pisze:Małecki jest piłkarzem z polskiej ligi, a ich Smuda powoła po tej kolejce Ekstraklasy.

Akurat za kadencji Leo, Smuda był kiedyś w Cafe Futbol (chyba okolice ME) i był problem z lewą stroną i wtedy FRanek mówił, że mógłby Piotrka Brożka połować, jak nie na lewą obronę to na pomoc... Więc podejrzewam, że nie zapomniał i wie kto to jest :]deszczowy pisze:Ciekawe, czy Smuda wie kto to jest? Ja tam w to wątpięfrancois pisze:No i przydałby się Piotrek Brożek na lewą obronę, ale on ma kontuzję.
- francois
- Juventino
Różne są poglądy na ten temat. Sam Perquis mówi, że ciągle chce grać dla Polski:Peter pisze:Właśnie na Orange Sport Info o tym mówili :-DVimes pisze:"Perquis już nie chce być Polakiem" - co z niego za Polak skoro poddaje się już po pierwszym starciu z naszą biurokracją.
Jak to usłyszałem to od razu sobie przypomniałem tych wszystkich co tak promują obcokrajowców do reprezentacji np. Kołtoń. Ciekawe jak to skomentuje.
http://euro2012.wp.pl/title,Perquis-bez ... omosc.html
Rogerowi dało się przyspieszyć procedurę, a Perquisowi robią problemy :roll:
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- francois
- Juventino
Swego czasu Smuda mówił o powołaniu dla tajemniczego obrońcy z polskiej ligi - teraz wszystko jasne :roll:
http://www.90minut.pl/news/166/news1666 ... olski.html
Jeśli to on ma być lekarstwem dla polskiej obrony to ja dziękuję...
http://www.90minut.pl/news/166/news1666 ... olski.html
Jeśli to on ma być lekarstwem dla polskiej obrony to ja dziękuję...
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
zostaw serce, pot i łzy”
- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
http://www.pilka.pl/wasyl-wraca-do-kadry
Świetna wiadomość. Kadra potrzebuje ludzi z charakterem. Dosyć już no-name'ów. Poza tym Wasyl to twarda i konsekwentna gra z tyłu, czego ostatnimi czasy w kadrze praktycznie nie ma. Brawo.
Świetna wiadomość. Kadra potrzebuje ludzi z charakterem. Dosyć już no-name'ów. Poza tym Wasyl to twarda i konsekwentna gra z tyłu, czego ostatnimi czasy w kadrze praktycznie nie ma. Brawo.
- 19
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 17 razy
dla mnie smieszne jest to ze pilkarz anderlechtu zastepuje pilkarza widzewa w kadrze, wasilewski powinien byc zmiennikiem piszczka przynajmniej od 3 moze 4 miesiecy a ten wymysla z rzezniczaka, mierzejewskiego(kiedys cracovia) jakiegos brozia z widzewa
- sebastian10
- Juventino
Wasyl nie wiadomo w jakiej jest formie ale dobrze że wraca niech pokarze .
Z Meksykiem chciał bym zeby zagrali ci co mniej graja i może z 2 napastnikami bo kiedy oni maja dostac wieksza szanse jak nie teraz .
szkoda że Madera nie moze zagrać na prawde chłopak ma talent i wrunki na gre na pewno lepszy niż Jodłowiec czy stary Zewłakow , tak na prawde to nie ma w kim wybierac polacy to ogórki w piłce
Z Meksykiem chciał bym zeby zagrali ci co mniej graja i może z 2 napastnikami bo kiedy oni maja dostac wieksza szanse jak nie teraz .
szkoda że Madera nie moze zagrać na prawde chłopak ma talent i wrunki na gre na pewno lepszy niż Jodłowiec czy stary Zewłakow , tak na prawde to nie ma w kim wybierac polacy to ogórki w piłce