Sześciu piłkarzy Juve w walce o Złotą Piłkę !!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
RadeKas

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 18:16

Ehhhh. Mam zle przeczucie. Mysle ze nagrode, zupelnie bezpodstawnie dostanie Maldini :x. Bedzie to totalna durnota, ale panowie dzialacze chca na chama wepchnac gdzies nagrode dla milanskiego :evil:. A to ze jego najwiekszym konkurentem jest Czech to tylko ulatwia im sprawe :evil:. Nikt nie zasluzyl na ta nagrode bardziej od Pavla. Oby moje prognozy byly nie prawdziwe :wink:

srali muszki będzie wiosna
Baala

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 18:50

A gdzie jakiś Polak? :?
A tak na serio to Nedved zasłużył sobie na zwyciestwo ale pewnie wygra ktos z Realu :(

kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 11 listopada 2003, 22:38

Ronaldo: Roberto Carlos zasłużył na "Złotą Piłkę"

Napastnik Realu Madryt Ronaldo powiedział, że jego kolega z zespołu, Roberto Carlos, zasłużył na Złotą Piłkę - prestiżową nagrodę dla najlepszego piłkarza w Europie, przyznawanej przez gazetę "France Football".

Gdyby to zależało ode mnie, dałbym Złotą Piłkę Roberto Carlosowi. On nie tylko jest świetnym obrońcą, ale zdobywa też piękne gole. Jego gra robi niesamowite wrażenie, a sam Roberto wygląda, jakby był coraz młodszy, powiedział Ronaldo.

Przez wiele lat w plebiscycie "France Football" głosowano tylko na piłkarzy z obywatelstwem kraju europejskiego. Dopiero w 1995 roku formuła wyboru została zmieniona. Pod uwagę brani są nie tylko Europejczycy, ale wszyscy piłkarze, grający w klubach europejskich. Dzięki temu laureatami nagrody mógł zostać Ronaldo.

źródło: onet.pl
Carlos :?: :wink: jest dobry ale bez przesady, chyba bardziej typuje na Niego bo jest tej samej narodowości, juz z tej dwójki bardziej zasługuje Ronaldo :wink:

juveni

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 13:09

to i tak o 5 za malo. z tego grona JUVE mogloby sie postarac o AIMARA bo to bardzo dobry pilkarz i charakter ma typu niedzwiedziowatego tzn widac ze mu sie chce grac

Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 19:36

To narawdę wielkie wyróżnienie dla nas ale jak najbardziej zasłużone. Ci zawodnicy w poprzednim jak i obecnym, sezonie prezentują się znakomicie. Jednak wiem, że na tę nagrod zasługuje tylko PAVEL NEDVED i w tym przypadku niedopuszczam mysli, że jakiś realowiec ,mógłby mu odebrać tę nagrodę :twisted:

Obrazek
Hybryd

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 21:41

Nedved powinien wygrać bo najbardziej na to zasłużył.
A tak na marginesie nie wie ktoś kiedy będą wyniki :?: :?: :?:

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 22:12

taa widać układy kur....skich. Ale mam nadzieję, że wybiorą PAVELKA bez żadnych wątpliwości i koniec.

Alexa Del Piero

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 14:16

Według mnie złotą piłkę powinien otrzymać Nedved albo Buffon, chociaż moim marzeniem jest żeby dostał ją Del Piero

Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta

FORZA JUVE !
Kebab88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 14:54

Dla mnie piłkarze Juve zasługują na miejsca miejsca:
1.Pavel Nedved
3.Alessandro Del Piero
5.Gigi Buffon
10.David Trezeguet
18.Gianluca Zambrotta
21.Lilian Thuram
Pomimo wszystko dopinguje ALEXOWI!!!
[/b]

ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 17:11

Cieszy obecnosc az 6 pilkarzy JUVE ale mysle ze Nedved ma najwieksze szanse na zdobycie zlotej pilki :twisted: :twisted:

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Juventinha

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 listopada 2003, 23:34

nedved oczywiscie i nikt inny. ale jak upchna na sile maldiniemu, to bedzie profanacja. bo jak na mnie to jakos bardziej zasluguje nedved, co prawda maldini gral b.dobrze, ale nie az tak dobrze. aha. slyszalam jak lippi wymyienial swoich faworytow i wymienil wlasnie nedveda maldiniegi i raula. no raul jest wybitny ale w tym sezonie duzo bardziej zasluguje pavel i koniec!!!!!!!

DeeJay

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2003, 22:51

Tylko kiedy??? Wie ktoś móże kiedy będzie przyznawana ta nagroda? podbnie nie mam pojęcia kiedy bedą przyznawać nagrody za najlepszego piłkarza w UEFA i FIFA itd. Jesli ktoś zna daty tych plebiscytów to prosze podajcie!

ODPOWIEDZ