Sześciu piłkarzy Juve w walce o Złotą Piłkę !!
- RadeKas
- Juventino
Ehhhh. Mam zle przeczucie. Mysle ze nagrode, zupelnie bezpodstawnie dostanie Maldini :x. Bedzie to totalna durnota, ale panowie dzialacze chca na chama wepchnac gdzies nagrode dla milanskiego :evil:. A to ze jego najwiekszym konkurentem jest Czech to tylko ulatwia im sprawe :evil:. Nikt nie zasluzyl na ta nagrode bardziej od Pavla. Oby moje prognozy byly nie prawdziwe 
srali muszki będzie wiosna
- kouba
- Qualità Juventino
Ronaldo: Roberto Carlos zasłużył na "Złotą Piłkę"
Napastnik Realu Madryt Ronaldo powiedział, że jego kolega z zespołu, Roberto Carlos, zasłużył na Złotą Piłkę - prestiżową nagrodę dla najlepszego piłkarza w Europie, przyznawanej przez gazetę "France Football".
Gdyby to zależało ode mnie, dałbym Złotą Piłkę Roberto Carlosowi. On nie tylko jest świetnym obrońcą, ale zdobywa też piękne gole. Jego gra robi niesamowite wrażenie, a sam Roberto wygląda, jakby był coraz młodszy, powiedział Ronaldo.
Przez wiele lat w plebiscycie "France Football" głosowano tylko na piłkarzy z obywatelstwem kraju europejskiego. Dopiero w 1995 roku formuła wyboru została zmieniona. Pod uwagę brani są nie tylko Europejczycy, ale wszyscy piłkarze, grający w klubach europejskich. Dzięki temu laureatami nagrody mógł zostać Ronaldo.
źródło: onet.pl
Carlos
jest dobry ale bez przesady, chyba bardziej typuje na Niego bo jest tej samej narodowości, juz z tej dwójki bardziej zasługuje Ronaldo 
Napastnik Realu Madryt Ronaldo powiedział, że jego kolega z zespołu, Roberto Carlos, zasłużył na Złotą Piłkę - prestiżową nagrodę dla najlepszego piłkarza w Europie, przyznawanej przez gazetę "France Football".
Gdyby to zależało ode mnie, dałbym Złotą Piłkę Roberto Carlosowi. On nie tylko jest świetnym obrońcą, ale zdobywa też piękne gole. Jego gra robi niesamowite wrażenie, a sam Roberto wygląda, jakby był coraz młodszy, powiedział Ronaldo.
Przez wiele lat w plebiscycie "France Football" głosowano tylko na piłkarzy z obywatelstwem kraju europejskiego. Dopiero w 1995 roku formuła wyboru została zmieniona. Pod uwagę brani są nie tylko Europejczycy, ale wszyscy piłkarze, grający w klubach europejskich. Dzięki temu laureatami nagrody mógł zostać Ronaldo.
źródło: onet.pl
Carlos

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
To narawdę wielkie wyróżnienie dla nas ale jak najbardziej zasłużone. Ci zawodnicy w poprzednim jak i obecnym, sezonie prezentują się znakomicie. Jednak wiem, że na tę nagrod zasługuje tylko PAVEL NEDVED i w tym przypadku niedopuszczam mysli, że jakiś realowiec ,mógłby mu odebrać tę nagrodę :twisted:

- Alexa Del Piero
- Juventino
Według mnie złotą piłkę powinien otrzymać Nedved albo Buffon, chociaż moim marzeniem jest żeby dostał ją Del Piero
Fieri dopo la vittoria, fedeli dopo la sconfitta
FORZA JUVE !
FORZA JUVE !
- Kebab88
- Juventino
Dla mnie piłkarze Juve zasługują na miejsca miejsca:
1.Pavel Nedved
3.Alessandro Del Piero
5.Gigi Buffon
10.David Trezeguet
18.Gianluca Zambrotta
21.Lilian Thuram
Pomimo wszystko dopinguje ALEXOWI!!!
[/b]
1.Pavel Nedved
3.Alessandro Del Piero
5.Gigi Buffon
10.David Trezeguet
18.Gianluca Zambrotta
21.Lilian Thuram
Pomimo wszystko dopinguje ALEXOWI!!!
[/b]
ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
- nookie
- Juventino
Cieszy obecnosc az 6 pilkarzy JUVE ale mysle ze Nedved ma najwieksze szanse na zdobycie zlotej pilki :twisted: :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- Juventinha
- Qualità Juventina
nedved oczywiscie i nikt inny. ale jak upchna na sile maldiniemu, to bedzie profanacja. bo jak na mnie to jakos bardziej zasluguje nedved, co prawda maldini gral b.dobrze, ale nie az tak dobrze. aha. slyszalam jak lippi wymyienial swoich faworytow i wymienil wlasnie nedveda maldiniegi i raula. no raul jest wybitny ale w tym sezonie duzo bardziej zasluguje pavel i koniec!!!!!!!
- DeeJay
- Juventino
Tylko kiedy??? Wie ktoś móże kiedy będzie przyznawana ta nagroda? podbnie nie mam pojęcia kiedy bedą przyznawać nagrody za najlepszego piłkarza w UEFA i FIFA itd. Jesli ktoś zna daty tych plebiscytów to prosze podajcie!