Juventus Stadium
- Dybala 4ever
- Juventino
Mam nadzieję, że za rok zostanie tam dodana kolejna gwiadka
. Ehh dobrze czasem pomarzyć, stadion przepiękny. Bramki widzę też będą angielskie, na Chelsea też są takie same.

- Bobeknaklo
- Juventino
Tak na szybko, ma ktoś plan stadionu? Tzn nazwy trybun i sektorów na obrazku ?
- Michael900
- Juventino
A co? Chcesz sprawdzić, czy są wykonane z najlepszej jakości materiałów?nuti pisze:ma moze ktoś fotki lub filmik bramek na nowym stadionie....forza juve
- tabo89
- Juventino
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie ma co do tego pewności. W programie wyraźnie stoi, że spotkanie z Notts o 21:30 (nie inaugurację - ta zaczyna się już o 19:45, otwarcie bram o 18:00) stacja pokaże "być może" - w programie jest jedynie alternatywą.
- evilboy
- Juventino
Wydaje mi się, że prawa do nazwy nie zostały jeszcze sprzedane, dlatego o tym tak cicho. Chociaż możliwe, że wszystko jest utrzymywane w tajemnicy specjalnie, na ceremonię oficjalnego otwarcia.
A wiadomo czy cokolwiek będzie transmitowało całą ceremonię?
A wiadomo czy cokolwiek będzie transmitowało całą ceremonię?
- mrozzi
- Juventino
Właście uzyskałem informację, że relację z imprezy przeprowadzi stacja Sky Sport 1 (od godz. 19:45).evilboy pisze: A wiadomo czy cokolwiek będzie transmitowało całą ceremonię?
- Swider10
- Juventino
Wiadomo coś nowego w temacie karnetów? Czy wszystkie dostepne zostaly sprzedane? I ile ich tak naprawde jest?:P Mam nadzieje ze komplet widzów w meczach u siebie to bedzie normalka wkońcu 41 tys. miejsc to nie tak dużo jak na 910tys ludzi którzy mieszkają w samym Turynie 

"Pozytywne rezultaty to coś wspaniałego , ale istnieje coś większego: móc powiedzieć, że jest się kibicem Juventusu i być z tego dumnym."
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
"Dla tych barw niektórzy stracili swe życie"
- mrozzi
- Juventino
Pod względem kibiców w samym Turynie zdecydowanie przeważa Torino. Można się jednak spodziewać kompletu w wielu spotkaniach, zważywszy na fakt, że właścicieli karnetów znacznie przybyło, a przecież tych, którzy nie będąc w posiadaniu takowego również nie brakuje.Swider10 pisze:Wiadomo coś nowego w temacie karnetów? Czy wszystkie dostepne zostaly sprzedane? I ile ich tak naprawde jest?:P Mam nadzieje ze komplet widzów w meczach u siebie to bedzie normalka wkońcu 41 tys. miejsc to nie tak dużo jak na 910tys ludzi którzy mieszkają w samym Turynie