Marcelo 'Chelo' Estigarribia
- ReggaeMan
- Juventino
Drugi to Giacherini, pierwszy to klasowy lewoskrzydłowy.jarmel pisze:
Trzeci? o_O to kim jest ten pierwszy i drugi?
Być piłkarzem Juventusu to należeć do jednej z nielicznych prawdziwych legend sportu.
Michel Platini
Michel Platini
- Del
- Juventino
Cóż.. jak dla mnie to jest LEPSZA wersja Krasica.. tylko ze tak jak by no... lepsza.. częściej podaje, ma jakiś taki bardziej błyskotliwy drybling z tego co widziałem na YT.
Cóż. Wypozyczenie z opcją pierwokupu to dobra opcja.. stracić na jakości to na pewno nie stracimy na tym lewym skrzydle he he... Chyba, że przyjdzie ktoś klasowy.. ale to w tym roku już raczej niemożliwe.
Cóż. Wypozyczenie z opcją pierwokupu to dobra opcja.. stracić na jakości to na pewno nie stracimy na tym lewym skrzydle he he... Chyba, że przyjdzie ktoś klasowy.. ale to w tym roku już raczej niemożliwe.
- pumex
- Juventino
Widziałeś na YT.. ahaDel pisze:Cóż.. jak dla mnie to jest LEPSZA wersja Krasica.. tylko ze tak jak by no... lepsza.. częściej podaje, ma jakiś taki bardziej błyskotliwy drybling z tego co widziałem na YT.

Drugim będzie Giaccherini a pierwszym mam nadzieję Malouda. No chyba, że zarząd poleci w kulki i na lewej stronie naprzemiennie hasać będą Giac i ten Paragwajczyk.jarmel pisze:Trzeci? o_O to kim jest ten pierwszy i drugi?pumex pisze:Jako trzeci lewy skrzydłowy może być, ale to żadne wzmocnienie.

- Del
- Juventino
No na YT, a gdzie miałem go widzieć pod koniec sierpnia?!pumex pisze:Widziałeś na YT.. ahaDel pisze:Cóż.. jak dla mnie to jest LEPSZA wersja Krasica.. tylko ze tak jak by no... lepsza.. częściej podaje, ma jakiś taki bardziej błyskotliwy drybling z tego co widziałem na YT.
Po za tym, tak jak mówię... jeśli będzie dostępny za małą kasę to można brać. Zawsze jakaś alternatywa.
- pumex
- Juventino
Nie no spoko, tylko trochę dziwi mnie, że na podstawie 3 minutowego filmu na youtube, gdzie nawet Mariusz Jop wydawał się klasowym obrońcą, twierdzić, że koleś jest od kogoś lepszyDel pisze:No na YT, a gdzie miałem go widzieć pod koniec sierpnia?!pumex pisze:Widziałeś na YT.. ahaDel pisze:Cóż.. jak dla mnie to jest LEPSZA wersja Krasica.. tylko ze tak jak by no... lepsza.. częściej podaje, ma jakiś taki bardziej błyskotliwy drybling z tego co widziałem na YT.
AhaDel pisze:Ja nigdzie nie napisałem, że widziałem tylko jeden trzyminutowy filmik z jego udziałem. Napisałem, że oglądałem go na YT.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2011, 15:45 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- Del
- Juventino
Ja nigdzie nie napisałem, że widziałem tylko jeden trzyminutowy filmik z jego udziałem. Napisałem, że oglądałem go na YT.pumex pisze:Nie no spoko, tylko trochę dziwi mnie, że na podstawie 3 minutowego filmu na youtube, gdzie nawet Mariusz Jop wydawał się klasowym obrońcą, twierdzić, że koleś jest od kogoś lepszyDel pisze:No na YT, a gdzie miałem go widzieć pod koniec sierpnia?!pumex pisze:Widziałeś na YT.. aha
- pumex
- Juventino
Transfer tego anonima z Paragwaju też jest już chyba pewny. Właśnie przechodzi testy medyczne. Co ten Mierniutki kombinuje? :shock: Stawiam flachę, że klasowy lewy skrzydłowy już do nas nie przyjdzie.

- Wojtek
- Juventino
Marotta przez całe mercato nie interesował się kupnem LP a teraz w dwa dni kupuje dwóch noł nejmów na tę pozycje :rotfl:pumex pisze:Transfer tego anonima z Paragwaju też jest już chyba pewny. Właśnie przechodzi testy medyczne. Co ten Mierniutki kombinuje? :shock:
PS.Odpowie ktoś na moje wcześniejsze pytanie? On biega tylko po lewej czy jest bardziej wszechstronny?
- jarmel
- Redaktor
Poleci w kulki? Jeśli chodzi o skrzydłowych to zarząd poleciał w kulki już dawno.pumex pisze:Drugim będzie Giaccherini a pierwszym mam nadzieję Malouda. No chyba, że zarząd poleci w kulki i na lewej stronie naprzemiennie hasać będą Giac i ten Paragwajczyk.jarmel pisze:Trzeci? o_O to kim jest ten pierwszy i drugi?pumex pisze:Jako trzeci lewy skrzydłowy może być, ale to żadne wzmocnienie.
Dla mnie zatrudnienie tych dwóch noł nejmów to 'najlepsza' z realnych opcji :roll: Byłem pewien, że zostaniemy z jednym, a mamy w pakiecie drugiego.
#AllegriOut
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 70 razy
On biega po lewej i (taki mały bonus) jest lewonożny.
Popieram deszczowego, dajcie sobie trochę siana dla równowagi, bo co za dużo to niezdrowo.
Gosh. Jak dla mnie to oczywiste, że plan Beppe wygląda następująco: Marcelo jako zmiennik klasowego LP, Giaccherini jako zmiennik Krasicia, Pasquato wypożyczenie lub na zapchajdziurę, Pepe OUT.pumex pisze:Co ten Mierniutki kombinuje? :shock:
Popieram deszczowego, dajcie sobie trochę siana dla równowagi, bo co za dużo to niezdrowo.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2011, 16:12 przez jackop, łącznie zmieniany 1 raz.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Nie bądź taki rozrzutny, bo to jeszcze wypomnę. 8) 3, tym razem klasowy skrzydłowy z pewnością nas zasili, to nie są jedynie dywagacje. 8) Co ma Marotta kombinować? W kontekście tak wielu kontuzji w naszym zespole sprowadzenie tego Paragwajczyka, który świetnie sobie radził na Coppa America, to znakomite rozwiązanie, zwłaszcza zważywszy na fakt, że go jedynie wypożyczymy, za grosze zresztą.pumex pisze:Transfer tego anonima z Paragwaju też jest już chyba pewny. Właśnie przechodzi testy medyczne. Co ten Mierniutki kombinuje? :shock: Stawiam flachę, że klasowy lewy skrzydłowy już do nas nie przyjdzie.
@Wojtek - wszyscy na forum wiedzą tyle samo co Ty, sam sobie poszukaj, leniu.

- pumex
- Juventino
Jeśli przyjdzie porządny lewy pomocnik to ok(Malouda, nie jakiś Elia). Tylko trochę dziwi mnie to, że Marotta dopiero teraz zabrał się za tego gościa. Mógł do tej pory zgrać się z drużyną, a tak będzie robił za świeżaka.mrozzi pisze:Co ma Marotta kombinować? W kontekście tak wielu kontuzji w naszym zespole sprowadzenie tego Paragwajczyka, który świetnie sobie radził na Coppa America, to znakomite rozwiązanie, zwłaszcza zważywszy na fakt, że go jedynie wypożyczymy, za grosze zresztą.
Mały zakładzik?

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Zatem tym razem odpuszczę. :Cpumex pisze: Mały zakładzik?Tylko, że nie uśmiecha mi się (ewentualnie) słać flachy za ocean
Dobrze, że będziemy mieć parę skrzydłowych (Estigarribia na badaniach) na spotkanie z Udinese, o ile to odbędzie się w tą niedzielę.
Nie mogę przywyknąć do nazwiska tego zawodnika. :lol:
- Del
- Juventino
Trzeba mu od razu wymyślić jakiś zgrabny nick ;Pmrozzi pisze: Dobrze, że będziemy mieć parę skrzydłowych (Estigarribia na badaniach) na spotkanie z Udinese, o ile to odbędzie się w tą niedzielę.![]()
Nie mogę przywyknąć do nazwiska tego zawodnika. :lol:
Mam nadzieję, że się spłacą