Jak będzie wyglądać jedenastka Juve po powrocie Alexa?

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 18:55

Racja Yari, ja też współczuję Lippiemu, że ma taki trudny orzech do zgryzienia :wink: To bardzo dobrze. MI nawet jest trudno zabawić się w ustawienie składu mają takie gwiazdy do dyspozycji :shock: :wink: Napewno Del Piero wróci do 1 składu, to nieulega wątpliwości,

Łukasz.juventihno, mi też bardzo podoba się to zdjęcie Nedveda, sam się niemogłem nadziwić no ale bez przesady, niemusisz chyba zawsze w poście go wklejać :wink:

Obrazek
RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 19:33

nie chce byc nie uprejmy ale jak mozemywiedziec jaka 11 wystawi Trener

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
Maggie Del Piero

Qualità Juventina
Qualità Juventina
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 20:39

No kurde jak ja bym miała taki problem jak Lippi to bym chyba po nocach nie umiała spać
Niech zacznie grać na trzech napastników i problem z głowy :D

Najtańszy Show na jaki stać ten utytłany w szmirze świat ....
rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 28 października 2003, 21:04

Juventhino:

Bez wątpienia Alex wróci do pierwszej jedenatki. To jest pewne. A jak to bedzie wyglądało?? Myśle, że Lippi nadal będzie stosował duże rotacje. Do teraz była 3 równorzędnych napastników. Teraz myśle, że stworzą się dwie pary napasrników: Treze-Alex (na ważne mecze) i Di Vaio-Miccoli (na mecze mniej ważne). Oczywiście Treze i Alex będą często zmieniani w trakcie meczów. Lippi może też się pokusić o rotacje z 3 napastnikami. Zarówno Alex jak i Miccoli mogą grać za plecami napadziorów. Może Lippiemu przypomną się wsapniałem czasy roku 1996, kiedy to Juventus grał 3 piłkarzami w przodzie?!

Pomysł jest dobry z tymi parami, ale pomysł z 3 grającymi w przodzie to też bardzo dobry pomysł :!: :!: :!: :!: :D :D :D

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tarnos15

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 listopada 2003, 14:34

Alex napewno bedzie gral w pierwszym sladzie bo jest symbolem juve i jest ulubionym zawodnikiem Lippiego. Zgadzam sie z tym, że Juve powinno grać trzema napastnikami

ODPOWIEDZ