Liga Mistrzów 2011/12
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Ja. Wiele nie potrzeba było. Tyle że, taką grą to by mogli wywieźć remis z ŁKSem. No i jeszcze ta bramka z rożnego... Małecki [najlepszy ofensywny piłkarz o skromnym wzroście stoi na słupku] zgarnia piłkę bramkarzowi i wbija ją do bramki, bramkarz jednak łapie ją na linii ale jak chce ją zakryć to mu się wyślizguje... Wyspy Owcze takich numerów nie odstawiają.pan Zambrotta pisze:ktoś naprawdę się łudził, że Wisła przejdzie APOEL ?
Obrona grała nienajgorzej ale pomocnicy byli z tektury, dwa podania i cała linia pomocy minięta.
- Pan Mietek
- Juventino
Najazdy na Wisłę trochę mnie dziwią. Wczoraj grali słabo ale mimo wszystko zabrakło niewiele. Ciężko się gra na Cyprze i to było widać ale nie jest to wytłumaczenie. Teraz takie pytania w stylu "czy ktoś się spodziewał, że Wisła przejdzie?" są nieco dziwne bo gdyby lepiej rozegrali ostatnie 5 minut to Wisła dziś byłaby uczestnikiem Ligi Mistrzów. Fartownym ale jednak.
- D-Rose
- Juventino
I to jest najgorsze. Druzyna która na tle APOEL'u nie potrafi wymienic 3 podan miala grac w Lidze Mistrzów? Ba, dzielilo ja 7 minut od fazy grupowej. Beka i tyle.Mietson pisze: są nieco dziwne bo gdyby lepiej rozegrali ostatnie 5 minut to Wisła dziś byłaby uczestnikiem Ligi Mistrzów. Fartownym ale jednak.
Bardzo dobrze ze wkoncu Wisełce szczescie sie skonczylo(bo oni na tym farcie jada już od poł roku), bo gdyby oni taka gra awansowali do tej LM to byloby to kuresko nie sprawiedliwe. Wisła poprostu nie zasługiwała na Champions League i prawidłowo ze nie awansowała.
Ale i tak najwieksza beka z kibiców Wisly ktorzy po losowaniu juz dzielili kase z awansu, reklam, biletów trasmisji, nie mowiac o tym ze "rysowali" grupy w których mogła by Wisełka powalczyc. Troche pokory panie Wiślaczki i panowie Wislacy. :lol:
PS: Dalej uwazam ze pierwsza druzyna która awansuje do Champions League po tej meeeega przerwie bedzie... Legia 8)
A co do Kowala ijego niby stronniczego komentarza. Taki cytacik
@down.Są też tacy, którzy piszą, że podobno Wojtek Kowalczyk kibicował APOEL-owi i dało się to wyczuć z komentarza. Głupota – jeśli mamy być szczerzy, to po losowaniu byliśmy przekonani, że „Kowal” będzie za Cypryjczykami, ale mówił wielokrotnie: - Wolałbym Wisłę, doczekajmy się już tej Ligi Mistrzów… Co innego jednak życzyć Wiśle zwycięstwa, a co innego oglądać mecz, w którym ta sama Wisła nie jest w stanie przeprowadzić żadnej składnej akcji. Niektórzy chyba oczekują, że jeśli polski zespół gra słabo, to trzeba mówić: „Podnieście się! Dacie radę! Jest jeszcze czas, prosimy, dajcie z siebie wszystko!”. Tak to każdy może sobie sam pogadać do telewizora. A co mówił Wojtek? Że Wisła gra bardzo słabo, że się słania na nogach i że APOEL jest pod każdym względem lepszy. Prawda to była? Prawda. Prawda tak bolesna, że nawet trudno z nią dyskutować.
Dziwnie jestem przekonany ze tak bedzie. Aczkolwiek nie widomo co sie w zyciu zdarzyy i tez faktycznie moge tego nie dożyc :lol:
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2011, 09:41 przez D-Rose, łącznie zmieniany 3 razy.

- white_wolv
- Juventino
+it doesn't matter pisze: Troche pokory panie Wiślaczki i panowie Wislacy. :lol:
Troche pokory. Na razie powodzenia w Moskwie.it doesn't matter pisze:PS: Dalej uwazam ze pierwsza druzyna która awansuje do Champions League po tej meeeega przerwie bedzie... Legia 8)
To jakas zaloba by chyba byla w Wwie jakby Wisla awansowala ? Jakis kompleks ?
Co do meczu to trudno.
APOEL jest/byl druzyna lepsza i kropka.
Co do tekstow w stylu "jakby awansowali po takim meczu to byloby niesprawiedliwe" to na ten przyklad Barcelona w 2008 nie umiala "nawet" zremisowac w Krakowie a pozniej siegnela po tytul.
Takze pitolenie ze jak wczoraj grali padake to juz wogole pozniej tez by podac nie umieli to juz bez przesady.
Wyszla najwieksza slabosc Wisly - gra na jednego Meliksona ktory wczoraj srednio byl dysponowany.
- Pan Mietek
- Juventino
Są ludzie, którzy kibicują wszystkim Polskim drużynom jak grają o europejskie puchary ale są tacy co nie będą się cieszyć z sukcesu Wisły. To chyba jest oczywiste?white_wolv pisze:To jakas zaloba by chyba byla w Wwie jakby Wisla awansowala ? Jakis kompleks ?
- leniup
- Redaktor
Cóż, szkoda, że się nie udało, było blisko choć Wisła była wyraźnie słabsza, co do tego nikt nie ma wątpliwości. Chciałem odpowiednio powitać i zrugać inter jakby przyjechał do Krakowa ale zadowolę się romą lub lazio 
A kibice Wisły będą mieć z pewnością bekę dzisiaj oglądając poczynania w Moskwie :lol:
Żałosny komentarz żałosnego komentatora polsatu pozostawię... bez komentarza.

Pomarzyć ludzka rzecz. Przynajmniej wszyscy zgromadzeni na Reymonta tydzień temu mieli satysfakcje z odsłuchania hymnu Ligi Mistrzów i celebrowania zwycięstwa. I nawet jeśli była to tylko namiastka prawdziwego piłkarskiego raju to mieliśmy ją w Krakowie. Wisła spróbuje za rok, mocniejsza, tego jestem pewien obserwując pracę Stana. A póki co, gdy emocje i rozgoryczenie opadną Wiślacy muszą zdobywać punkty do rankingu w Lidze Europejskiej by później mieć łatwiej.it doesn't matter pisze: Ale i tak najwieksza beka z kibiców Wisly ktorzy po losowaniu juz dzielili kase z awansu, reklam, biletów trasmisji, nie mowiac o tym ze "rysowali" grupy w których mogła by Wisełka powalczyc. Troche pokory panie Wiślaczki i panowie Wislacy. :lol:
A kibice Wisły będą mieć z pewnością bekę dzisiaj oglądając poczynania w Moskwie :lol:
Żałosny komentarz żałosnego komentatora polsatu pozostawię... bez komentarza.
Pragnę się z Tobą nie zgodzić mój szanowny kolego, wszakże co mecz z Łazienkowskiej słychać, że mistrzem Polski jest Legiawhite_wolv pisze:To jakas zaloba by chyba byla w Wwie jakby Wisla awansowala ? Jakis kompleks ?

- pan Zambrotta
- Juventino
Niedługo odpada słaby śląsk i słaba, choć dzielna legia. I jak się to ma do wypowiedzi, że polska piłka klubowa przeżywa progres?
Dla nas nie do przejścia jest Cypr. Platini może nam i wyspy owcze za kilka lat podsuwać, a i tak dalej Polska będzie czarną dziurą na mapie europy.
"Żałosny komentarz żałosnego komentatora polsatu pozostawię... bez komentarza. " - a o co chodzi? szczerze mówiąc nic nie zauważyłem.
Dla nas nie do przejścia jest Cypr. Platini może nam i wyspy owcze za kilka lat podsuwać, a i tak dalej Polska będzie czarną dziurą na mapie europy.
"Żałosny komentarz żałosnego komentatora polsatu pozostawię... bez komentarza. " - a o co chodzi? szczerze mówiąc nic nie zauważyłem.
- leniup
- Redaktor
- pan Zambrotta
- Juventino
Chyba pierwszy mecz Wisły z komentarzem kowala widziałem. Więc się nie wypowiadam co do poprzednich meczów.
Prawda jest jednak brutalna, że Wisła wypadła wczoraj bardzo blado, nie musiał to mówić Kowal.
Prawda jest jednak brutalna, że Wisła wypadła wczoraj bardzo blado, nie musiał to mówić Kowal.
- francois
- Juventino
Gdyby chociaż ta Legia, w którą ciągle wierzę, wydarła awans to już byłby jakiś progres...pan Zambrotta pisze:Niedługo odpada słaby śląsk i słaba, choć dzielna legia. I jak się to ma do wypowiedzi, że polska piłka klubowa przeżywa progres?
A co do meczu - tragedia. Nienawidzę oglądać meczów, w których drużyna, której kibicuję nie umie wyjść z własnej połowy. Gol Wilka padł w momencie, gdy już przysypiałem i dał ogromną nadzieję. Ale, jak to ktoś raz powiedział, jeśli Bóg ogląda piłkę nożną, to wczoraj nie kibicował Wiśle...
„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- white_wolv
- Juventino
Swietne.francois pisze:. Ale, jak to ktoś raz powiedział, jeśli Bóg ogląda piłkę nożną, to wczoraj nie kibicował Wiśle...
Co do kompleksow to chodzilo mi o to ze wchodzac na FB widze znajomych z W-wy i wszyscy chyba siedza przed TV w szalikach APOELU... no masakra. Ja tez Legi i Poznaniowi szczegolnie ostatnio nie kibicowalem w zwiazku z tym nawet nie fatygowałem się komentować ich meczu.
A tu niczym interisci po porazce Juve na San Siro od razu polowa W-wy widoczna na FB i forum.
No niewazne. Ja tam chcialbym zeby i L i Slask i Wisla graly razem w LE.
Ale swoja uwage w tym roku skupiam na Serie A, czego i wam zycze. Amen.
Ostatnio zmieniony 24 sierpnia 2011, 10:57 przez white_wolv, łącznie zmieniany 1 raz.
- D-Rose
- Juventino
Nie wiem co ty chcesz dziasiaj ogladac w Moskwie :lol:A kibice Wisły będą mieć z pewnością bekę dzisiaj oglądając poczynania w Moskwie
Zycze jak najlepszej gry w Lidze Europy... baaa grajcie w niej nawet na wiosne.

- steru
- Qualità Juventino
Legia ani Śląsk nie awansują. Nie ma co myśleć inaczej. Drużyna z Cypru pokazał nam nasze miejsce w szeregu, tymbardziej ktoś z Rosji czy Rumunii. Najlepsze jest to, że żadnej z tych lig jeszcze 10 lat temu nie traktowałem jako mocniejszej od naszej ale jak widać wszyscy idą do przodu tylko my się nie rozwijamy, a może nawet cofamy?
PS. Jakby kto jeszcze nie wiedział to na weszło można obejrzeć sobie wszystkie bramki :
http://www.weszlo.com/tv
PS. Jakby kto jeszcze nie wiedział to na weszło można obejrzeć sobie wszystkie bramki :
http://www.weszlo.com/tv