Serie A (1): Udinese 0-0 JUVENTUS
- kosciu88
- Juventino
We wczorajszym meczu mial jakis problem z kostka, pewnie lekko skrecil.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Tata
- Juventino
@Giovani
Buffon jest cieniem siebie, ale i tak jest lepszy niz Storari, a może poprostu najwięcej zarabia w druzynie i nie powinien siedzieć na ławce? Moim zdaniem powinniśmy rozważyc jego sprzedaż na samym początku mercato i kupić młodszego, lepszego, zdrowszego bramkarza, ale nie został sprzedany więc trza na niego stawiać. Dlaczego nie Matri bo Aleks jest lepszy!!! Vucinic z Matrim nic nie ździałają z Del Piero gra wygląda dużo lepiej. Jakby tak jeszcze Pirlo bliżej napastników podchodził rozgrywać piłkę byłoby łatwiej stwarzać sytuacje strzeleckie bo co z tego jak on dobrze rozegra piłkę przed własnymi obrońcami jak i tak nikt z przodu tego nie pociągnie i to jest główny powód faforyzujący Del Piero bo on potrafi pociągnąć dalej akcję
Buffon jest cieniem siebie, ale i tak jest lepszy niz Storari, a może poprostu najwięcej zarabia w druzynie i nie powinien siedzieć na ławce? Moim zdaniem powinniśmy rozważyc jego sprzedaż na samym początku mercato i kupić młodszego, lepszego, zdrowszego bramkarza, ale nie został sprzedany więc trza na niego stawiać. Dlaczego nie Matri bo Aleks jest lepszy!!! Vucinic z Matrim nic nie ździałają z Del Piero gra wygląda dużo lepiej. Jakby tak jeszcze Pirlo bliżej napastników podchodził rozgrywać piłkę byłoby łatwiej stwarzać sytuacje strzeleckie bo co z tego jak on dobrze rozegra piłkę przed własnymi obrońcami jak i tak nikt z przodu tego nie pociągnie i to jest główny powód faforyzujący Del Piero bo on potrafi pociągnąć dalej akcję
- RuTeK
- Juventino
Kurcze ja liczę, że jednak trener pójdzie po rozum do głowy i nie będzie ustawiał Tego zespołu do 442 ani 424 bo nie mamy odpowiednich zawodników na te pozycje... natomiast idealnie sprawdziło by się
433
na przodzie Krasic-Matri-Vucinic
w srodku Vida-Pirlo-Marchisio
433
na przodzie Krasic-Matri-Vucinic
w srodku Vida-Pirlo-Marchisio
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- Castiel
- Juventino
Nie ma chyba człowieka, który by się z Tobą nie zgodził. Problem jednak w tym, że Conte jak dotąd robi to samo co Del Neri i tego rozumu pewnie nie znajdzie. Uporczywe trzymanie się jednej formacji może być tragiczne w skutkach. Nawet szukanie lewego skrzydłowego mówi, że formacji to on raczej nie zmieni.RuTeK pisze:Kurcze ja liczę, że jednak trener pójdzie po rozum do głowy i nie będzie ustawiał Tego zespołu do 442 ani 424 bo nie mamy odpowiednich zawodników na te pozycje... natomiast idealnie sprawdziło by się
433
- Wojtek
- Juventino
Bo w każdym temacie meczowym który zakładał tabo był.szczypek pisze:Dlaczego ma być?<<W@jTEk>> pisze:Dlaczego w temacie nie ma logo Juve?
Na jakiej podstawie twierdzisz? Vidal ma chęci, stara się, lata tam i spowrotem i dobre ma wślizgi a Marchisio? Często niewidzoczy, wgl ten chłop nie zasługuje na podstawową jednenastke.Arty83 pisze:Raczej Marchisio z Pirlo wyjdą w podstawowej 11 a Vidal z ławki.
Dla mnie wcale Bonucci nie musi mieć urazu by nie grać. Barzagli jest lepszy niż Leo. Byćmoże (taką mam nadzieje) nie będzie go już nawet w kadrze meczowej.zippo01 pisze:Na ta chwile ja bym wybrał tak
------------------Buffon--------------------
Lichtsteiner-Kielon-Barzagli*-Ziegler/De Ceglie
---------------Pirlo-Vidal-------------------------
Krasic-Del Piero*- Vucinic-Marchisio
Del Piero*Jeżeli kontuzjowany by był Matri
Barzagli* Jeżeli jest zdrowy w razie urazu to Bonucci
Marchisio na skrzydle? Pasquato będzie bardziej przydatny tam!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Na długo przed tabo zakładano tematy meczowe, w których nie było logo Juve, wiem, bo sam też takowe tworzyłem. I jak tylko zdarzy się, że taki założę to loga Juve w nim nie będzie.<<W@jTEk>> pisze:Bo w każdym temacie meczowym który zakładał tabo był.szczypek pisze:Dlaczego ma być?<<W@jTEk>> pisze:Dlaczego w temacie nie ma logo Juve?
We wszystkich dotychczasowych meczach, w których Conte prowadził Juventus graliśmy 4-4-2, dlatego musiałby się zdarzyć cud, aby zmienił on swoją wizję. Ten cud to, przynajmniej tak być powinno, brak skrzydłowego na lewej stronie po zakończeniu mercato.RuTeK pisze:Kurcze ja liczę, że jednak trener pójdzie po rozum do głowy i nie będzie ustawiał Tego zespołu do 442 ani 424 bo nie mamy odpowiednich zawodników na te pozycje... natomiast idealnie sprawdziło by się
- zippo01
- Juventino
Źle mnie zrozumiałeś z Barzgalim to on ma grac ale podobno ma jakiś lekki uraz no to wtedy żeby grał Bonucci<<W@jTEk>> pisze:Dla mnie wcale Bonucci nie musi mieć urazu by nie grać. Barzagli jest lepszy niż Leo. Byćmoże (taką mam nadzieje) nie będzie go już nawet w kadrze meczowej.zippo01 pisze:Na ta chwile ja bym wybrał tak
------------------Buffon--------------------
Lichtsteiner-Kielon-Barzagli*-Ziegler/De Ceglie
---------------Pirlo-Vidal-------------------------
Krasic-Del Piero*- Vucinic-Marchisio
Del Piero*Jeżeli kontuzjowany by był Matri
Barzagli* Jeżeli jest zdrowy w razie urazu to Bonucci
Marchisio na skrzydle? Pasquato będzie bardziej przydatny tam!
PS. Nie jestem zadowolony z tego że Marchisio grałby na lewym ale na ta chwile nie mamy nikogo lepszego ;/ Pilnie jest nam potrzebny nominalny lewy pomocnik

- Qrczak
- Juventino
Jak dla mnie Pasquato na skrzydle lepszy . Markiz na tej pozycji jest strasznie nie widzoczny i nie przydatnyzippo01 pisze:
PS. Nie jestem zadowolony z tego że Marchisio grałby na lewym ale na ta chwile nie mamy nikogo lepszego ;/ Pilnie jest nam potrzebny nominalny lewy pomocnik

Ale zgadzam się potrzebujemy bdb LP , aczkolwiek i tak uważam ,że Pasquato musi zostać :naughty:
- zippo01
- Juventino
Też uważam że powinien zostać ale żeby nie popełnili błędu i za wcześnie nie rzucili go na głęboką wodę bo może sobie nie poradzićQrczak pisze:Jak dla mnie Pasquato na skrzydle lepszy . Markiz na tej pozycji jest strasznie nie widzoczny i nie przydatnyzippo01 pisze:
PS. Nie jestem zadowolony z tego że Marchisio grałby na lewym ale na ta chwile nie mamy nikogo lepszego ;/ Pilnie jest nam potrzebny nominalny lewy pomocnik![]()
Ale zgadzam się potrzebujemy bdb LP , aczkolwiek i tak uważam ,że Pasquato musi zostać :naughty:

- kaczy19FJ
- Juventino
Zapewne każdy myśli o wygranej na sam start - u mnie jest tak samo. I nie zdziwiłbym się jakbyśmy wygrali - spójrzcie na to, że Udine ma jeszcze przed nami mecz z Arsenalem ( gdzie dosłownie muszą się napocić by awansować ) - z czego miejmy nadzieje my skorzystamy.
- pan Zambrotta
- Juventino
tak jakoś mi się skojarzyło (pierwszy z góry)<<W@jTEk>> pisze:Bo w każdym temacie meczowym który zakładał tabo był.szczypek pisze:Dlaczego ma być?<<W@jTEk>> pisze:Dlaczego w temacie nie ma logo Juve?
Co do Udinese - rozum podpowiada remis. Serce mówi o walce o zwycięstwo. Bez szans nie są. Liczę na Pirlo. To może być strzał w 10. Marzy mi się akcja, po której Pirlo pokaże swój geniusz, a Vucinić spryt.
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
My mamy Udinese ktore bedzie zmeczone Arsenalem.. jestem ciekaw wyniku.
Aczkolwiek przykuwa uwagę fakt że nasz Bajeczny Neapol wyłapał 5:0 od Barcy.
Przepaść między Calcio a nimi.
I zwróccie uwage ze Neapol wyszedl w Najsilniejszym skladzie a Barca z młodzikami.
I zwróccie uwage ze Neapol wyszedl w Najsilniejszym skladzie a Barca z młodzikami.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
iltalismano o 10:33 pisze:Oby Arsenal walczył na stadio Fruli do 120 minuty.
Licze na 1:0 dla Udine i dogrywke. Niech beda zmeczeni!
10:33 - wyraziłeś nadzieję, że Arsenal będzie walczył z Udinese przez 120 minut, bo wtedy Udinese będzie zmęczone.iltalismano o 23:37 pisze:My mamy Udinese ktore bedzie zmeczone Arsenalem.. jestem ciekaw wyniku.
23:37 - piszesz, że Udinese będzie zmęczone Arsenalem.
Idąc Twoim ulubionym tokiem rozumowania to jest bzdura i brakuje tu logiki. Chyba, że pewna jest wygrana 1:0 Udinese i dogrywka.
Tak czy inaczej, według mojej opinii, najzwyczajniej na świecie chciałeś doliczyć sobie jednego posta do swego dobytku. Albo może.. Może ktoś tu nie używa mózgu? <boi sie>
Pasquato jest lepszy od Martineza, Pepe czy Marchisio na skrzydle, ale co ciągle za mało jak na taki klub. To może być jedynie zmiennik.
- jarmel
- Redaktor
No to jest trochę przerażające o.Oiltalismano pisze:My mamy Udinese ktore bedzie zmeczone Arsenalem.. jestem ciekaw wyniku.
A czy Udine na pewno aż tak bardzo będzie "zmęczone' tym meczem z Arsenalem? Wątpie, mają 3 dni do meczu z nami.
Żeby nie było, oczywiście wierzę w zwycięstwo :-P
#AllegriOut