Trofeo Berlusconi Milan 2-1 JUVENTUS
- Bartek88
- Juventino
Ta zmiana Quagliarelli trafiona jak najbardziej, tylko 10 min wczesniej powinna nastpacic to moze by cos z tego bylo
Jak z Vidala bedziemy robic skrzydlowego to bedize to kolejny zawodnik zniszczony przez Juventus :?
Ogolnie 2 polowa procz paru bledow nawet dobrze, utrzymywalismy sie przy pilce...ale niestety to nie zapewnia wygrania spotkania...

Jak z Vidala bedziemy robic skrzydlowego to bedize to kolejny zawodnik zniszczony przez Juventus :?
Ogolnie 2 polowa procz paru bledow nawet dobrze, utrzymywalismy sie przy pilce...ale niestety to nie zapewnia wygrania spotkania...
Mysle, ze raczej dzieki dobrego wplywu Conte na zawodnikow podczas przerwyKubba pisze:Druga połowa całkowicie inna niż pierwsza w naszym wykonaniu. A wszystko dzięki świetnej grze Del Piero.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011, 22:48 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Co tutaj dużo pisać, Milan bez Zlatana, Pato, Thiago Silvy w pierwszej połowie nas jechał, jak małe dzieci. Później wyglądało to trochę lepiej, ale te bezsensowne wrzutki ze skrzydeł w pole karne przypominają mi za bardzo poprzedni sezon. Dlaczego De Ceglie gra ciągle w pierwszym składzie? Ziegler wg Conte jest gorszym obrońcą? Gdzie nasz lewoskrzydłowy, bo młodziutki Pasquato chyba nim nie będzie?
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Winiar1989JuveForever
- Juventino
tempo meczu porażające
, druga polowa lepsza w naszym wykonaniu, nie mamy skrzydeł zupełnie , ani w obronie ani w pomocy , krasic przeeeee słabiznaa, brakuje mu rywalizacji o miejsce w skladzie , ława my mu sie przydala na 3 spotkania

- Lypsky
- Juventino
Na chwilę obecną tak to właśnie wygląda. Często gramy nieporadnie zupełnie bez pomysłu i progresu nie widać. Bez skrzydłowego i środkowego obrońcy, może być ciężko o pierwszą trójkę.pumex pisze:Lypsky, mistrzu, nie za wcześnie z takimi osądami?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- Tata
- Juventino
Pierwsza połowa tragiczna bałem się pogromu, ale po drugiej uważam że remis bylby sprawiedliwszy. No nic mamy jeszcze tydzien na wypracowanie/dopracowanie stylu gry i jedziemy z tym koksem.
Szkoda że Aleksowi nie ubywa lat, a tylko przybywa bo mimo 37 lat jest lepszy od większości obecnych zawodników Juve
Szkoda że Aleksowi nie ubywa lat, a tylko przybywa bo mimo 37 lat jest lepszy od większości obecnych zawodników Juve
- Arcadio Morello
- Juventino
Pod koniec zaczęli stwarzać sobie sytuacje bramkowe, ale to co zrobił Krasić po podaniu Del Piero woła o pomste do nieba... Z wyglądu podobny do Nedveda, ale tylko to. Piłkarsko dzieli ich bardzo dużo... Buffon troche nie pewnie szczególnie po strzale Boatenga, kiedy to piłka trafi w słupek. Buffon powinien do końca kontrolować lot piłki. Ogólnie gra może być, ale Marchisio już musiał faulować za co dostał żółtą karte, a Bonucci tylko się przyglądał (Bonucci out). Koniecznie lewy pomocnik i środkowy obrońca. Tylko 9 dni zostało...

- Hubson
- Juventino
Po drugiej połowie stwierdziłem że ten Conte to w szatni musi bić tych naszych chłopaków. Przecież różnica między 1 a 2 połową była kolosalna. Niestety nadal brakuje nam dobrego wykończenia. Kraśić wg mnie najgorszy piłkarz meczu
- niestety. Na plus zasługuje oczywiście Lichtstainer który rozegrał bardzo dobre zawody (musi jeszcze nad wrzutkami popracować ). De Ceglie na lewym skrzydle tez całkiem dobrze sobie radził. Vucinić wywiązuje się z roli snajpera i po dostaniu dobrej piłki zamienia ją od razu na gol. W środku pola dziś Pirlo wymiatał. Dobre odbiory, dobre podania, czasem mała wpadeczka ale i tak bardziej na +. Pasquato pod koniec meczu tymi kiwkami to mnie zszokował xD Powalił chłopa na ziemię nie dotykając go i jeszcze wszedł prawie do bramki ;] No niestety, tak jak pisałem musimy popracować nad wykończeniem akcji, dokupić skrzydłowego(!!!!) i liczyć na dobre zgranie (jak w drugiej połowie) i większą skuteczność.

- Gandalf8
- Juventino
No i jednak gracze Juve wyszli na boisko - szkoda, że dopiero w drugiej połowie. Jednak za tą drugą połowę trzeba zawodników pochwalić - widać, że ci piłkarze potrafią grać w piłkę a Conte musi ich tylko odpowiednio ustawić i zmotywować i nie będzie tak źle.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Łukasz
- Juventino
Fajnie Pirlo, DP i Vucninić. Nie wiem, o co chodzi Conte.
- kosciu88
- Juventino
2 polowe moze byc, widac bylo ozywienie w naszej grze. Vidal powinien grac w srodku bo tam jest jego miejsce, szkoda ze dzis nie zostal w drugiej polowie przesuniety do sodka. Nie mozemy zrobic z niego drugiego Marchisio z tamtego sezonu 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Smutna prawda. Pewnie druga połowa wyglądałaby podobnie, jak pierwsza, gdyby nie Del Piero. BTW, każdy kolejny sparing pokazuje, że jeżeli Zenit faktycznie chce dać kasę za Bonucciego, to się nie zastanawiajmy.Tata pisze:Szkoda że Aleksowi nie ubywa lat, a tylko przybywa bo mimo 37 lat jest lepszy od większości obecnych zawodników Juve
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
No druga połowa zdecydowanie lepsza, graliśmy nawet pressingiem wysoko na połowie rywala :shock: Widać też, że im więcej techników na boisku, tym łatwiej się gra drużynie, jak i im samym ( Vucinić dopiero po wejściu DP zaczął grać ), co zresztą jest oczywiste, szkoda że tak mało mamy takich piłkarzy. Co do DP to my musimy go jakoś "odmłodzić" !!!
Martwi mnie, iż Conte tak wielbi Marchisio. Mógł chociaż druga połowę dać Vidalowi na środku zagrać, ciekawe, czy wogóle bierze pod uwagę taką opcję....

Martwi mnie, iż Conte tak wielbi Marchisio. Mógł chociaż druga połowę dać Vidalowi na środku zagrać, ciekawe, czy wogóle bierze pod uwagę taką opcję....
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"