A tak na poważnie to tego się spodziewałem, po po niemal euforii po dobrym występie w trofeo TIM, Milan sprowadza nas na ziemię. Szkoda, że marnujemy potencjał Vidala ustawiając go na skrzydle, na pewno więcej dał by drużynie grając na środku, który zawsze będzie zdominowany przez rywala jeśli będzie w nim grał Marchisio. Czytam co chwile o treningach na których nasi ćwiczą utrzymywanie się przy piłce, a kompletnie togo nie potrafimy.
P.S. Podoba mi się komentator, widać że gościu ma pojęcie.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
No brawo Conte , ustawienie Vidala na lewej pomocy to majstersztyk. W środku boiska nie istniejemy, tu by się przydał Chilijczyk. Nie podoba mi się to przywiązanie do 4-4-2, zaczyna mi tu śmierdzieć Del Nerim.
Lichtsteiner tragicznie.
^FAZZI^ pisze:Marotta OUT, Conte OUT 8)
P.S. Podoba mi się komentator, widać że gościu ma pojęcie.
Nie zawsze. Zwłaszcza to co powiedział o Storarim i Krasiciu.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011, 21:43 przez ewerthon, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie doliczyłem się ani (słownie: ani) jednej dobrej długiej piłki do napastników posłanej przez naszych defensorów. To jest żałosne, bo to jeden z nielicznych sposobów, którymi szturmujemy bramkę Milanu. Nie ma ruchu do piłki, oni na stojąco to grają, dlatego taki wynik. Jak nie zaczną biegać i przede wszystkim - myśleć, to nic się nie zmieni.
Vidal powinien smigac w srodku a nie na skrzydle, zbyt blisko trzyma sie lini bocznej i nie ma z niego takiego pozytku jaki bylby gdyby gral w srodku. Szkoda ze strzal Marchisio nie wpadl
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
Gorecki.M pisze:Ściągamy kiepskich zawodników a Martinez jest synonimem tych słów
Żeby chociaż przytaczany przez Ciebie piłkarz miał coś wspólnego z tym meczem i grał beznadziejnie to jeszcze bym to zrozumiał. Zaraz zlecą się wszyscy eksperci, którzy najlepiej wszystkich by zwolnili. Skończcie już z tym Martinezem. Przez te kontuzje tak na prawdę nie wiemy na co go tak na prawdę stać.
Najlepiej chyba byłoby gdyby Vidal zamienił się pozycją z Marchisio.
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011, 21:45 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.
Wygląda to na razie nieciekawie, piękne gole Milanu Proponuję jednak wstrzymać się z osądami, dopiero po wpadce z Udinese będzie się czym martwić - na razie jednak gramy mecz towarzyski i nie ma co się podniecać - fakt ,że gramy cienko na tle Milanu ale czeka nas jeszcze druga połowa, dajcie szansę chłopakom odreagować w 2giej połowie