Trofeo Berlusconi Milan 2-1 JUVENTUS
- @D@$
- Juventino
Stare dzieje, ale ja mu tego nie zapomnę.Paolo#3 pisze: cieszy Abbiati, który raczej nie ma problemów z takimi strzałami jak ten Vidala w TIM cup...
Ja mam nadzieję na środek Vidal-Pirlo, nawet z Pasquato na lewej (nie wiem czemu mówię "nawet" skoro gość się dobrze spisuje). A Pirlo-Marchisio traktuję jako chwilowe rozwiązanie a nie podstawowy skład.liqu!d pisze:Obstawiam, że naszą jedenastką będzie:
Storari;Lichtsteiner-Bonucci-Barzagli-De Ceglie;Krasić-Marchisio-Pirlo-Pasquato/Vidal;Vucinić-Del Piero
Sorry, ale sam pieprzysz, najpierw próbujesz wmówić wszystkim że Gattuso i Ambrosini to zawodnicy dalekiego planu(nie wiem po co besztać swoje podpory, ale to już nie mój problem), teraz nagle wyjeźdzasz z Quagliarellą, kiedy nie widać związku (szczerze to 100 razy wolę naszego Fabio niż Zlatana ale trochę też z innych powodów), przecież nikt tu nie wmawia że na teraz Juve ma lepszy skład, bo to zweryfikował zeszły sezon brutalnie (choć teraz wszyscy zaczynają na równi z zerowym kontem).Paolo#3 pisze:Sorry, ale to takie pieprzenie... (...) To wielka niewiadoma co będzie w 2011/2012, więc proponuję trochę ostudzic nastroje. Q? Przecież on by nawet nie powąchał murawy w Milanie... Chielini? W ostatnim sezonie był przeciętny. Zakupy Juve? Miał byc Aguero albo Rossi, a jest Vucinic, więc argumenty żałosne...
Oczywiście prawda, że w czwartek Milan miał ze wszystkim zespołów najbardziej okrojony skład, mam nadzieję, że jutro będzie lepsza obsada.
Każdemu utkwi co innego, ja na przykład zapadły w pamięć te dwie siaty co Sorensen (tak było, wprawdzie oglądałem na sopcascie, ale to pamiętam) zasadził Zlatanowi.Paolo#3 pisze:Szczerze powiedziawszy zapomniałem o tej całej główce QMoże przez tego śmiesznego gola (ofensywnego impotenta) Gattuso w rewanżu :-D
Może, ale to ten sam Cassano, co zdaniem wielu ma być podporą/liderem na euro. No patrząc na zeszły sezon, to faktycznie ławkowicz.zahor pisze:Robinho z Pato i Ibrahimoviciem daliby jakieś lepsze wyobrażenie na ten temat niż wysunięty Cassano z nadwagą.
No nie czarujmy się, mecz może o prestiż, ale najważniejszy mecz sierpnia to za tydzień z (w) Udine
- Gorecki.M
- Juventino
http://www.orange.pl/ogladaj-Orange-sport-info.phtmlkaczy19FJ pisze:ma ktoś link do meczu?
Ja tutaj oglądam jakość średnia ale Polski komentarz:)
Jeśli miałby ktoś lepszy link do stacji orangetv to prosiłbym o wklejenie go tutaj

Pozdrawiam, Mateusz.
- pan Zambrotta
- Juventino
- Azrael
- Juventino
A ja przekornie powiem, że mam gdzieś spotkania z Milanami czy innymi Interami. Fajnie będzie jak wygramy, ale jeszcze lepiej jeśli po prostu dobrze zagramy i wyciągniemy z tego spotkania konstruktywne wnioski.
W zeszłym sezonie mięliśmy bardzo dobry bilans z Milanem/Interem i o niczym to nie świadczyło. W tym sezonie mam gdzieś to jak będziemy wypadać w prestiżowych spotkaniach, bo najważniejsze żebyśmy wreszcie zaczęli obijać Udinese, Catanię, Palermo i inne Parmy.
Jedyne czego jestem ciekaw to ustawienie na to spotkanie (i na cały sezon). Zastanawiam się czy po raz kolejny (tak jak z Ranierim i Del Nerim) będziemy grać skrzydłami bez skrzydłowych...
W zeszłym sezonie mięliśmy bardzo dobry bilans z Milanem/Interem i o niczym to nie świadczyło. W tym sezonie mam gdzieś to jak będziemy wypadać w prestiżowych spotkaniach, bo najważniejsze żebyśmy wreszcie zaczęli obijać Udinese, Catanię, Palermo i inne Parmy.
Jedyne czego jestem ciekaw to ustawienie na to spotkanie (i na cały sezon). Zastanawiam się czy po raz kolejny (tak jak z Ranierim i Del Nerim) będziemy grać skrzydłami bez skrzydłowych...
Pozdrawiam!
- Dobry Mudżyn
- Juventino
Jak dla mnie, moglibysmy nawet w sezonie dostac oklep w obu meczach i od Milanu, i od Interu, byleby wypasc najrowniej w meczach z ogórasami, oraz 2 nowymi "potegami" Roma i Napoli, i wygrac scudetto. Wygrana z rywalami = satysfakcja, ale wygrana mistrzostwa mimo porazki z nimi = jeszcze wieksza satysfakcja.
BESTER MANN, BESTEEER !

- rh
- Juventino
heh co za glupie gadanie. Juve to Juve - musi wygrywac ze wszystkimi. ok to Twoje zdanie, ale co to za satysfakcja przegrac z interem milanem ? nie zauwazyles ze przegrywajac z potegami a wygrywajac ze slabymi rodzi sie kolejny problem? bo z najmocniejszymi trzeba umiec grac, takie mecze daja kopa i dla takich spotkan chce sie kibicowac. malo tego.. ogrywajac mocnych zdobywa sie lm.Dobry Mudżyn pisze:Jak dla mnie, moglibysmy nawet w sezonie dostac oklep w obu meczach i od Milanu, i od Interu, byleby wypasc najrowniej w meczach z ogórasami, oraz 2 nowymi "potegami" Roma i Napoli, i wygrac scudetto. Wygrana z rywalami = satysfakcja, ale wygrana mistrzostwa mimo porazki z nimi = jeszcze wieksza satysfakcja.
:roll:
- Castiel
- Juventino
Mecze z Milanem i Interem zawsze były ważne dla tych klubów, ale obecnie są inne priorytety. Nie walczymy o Scudetto i musimy przede wszystkim poprawić skuteczność w meczach z ekipami z drugiej części tabeli. Jak dla mnie Juve może przegrać w obu meczach z drużynami z Mediolanu byleby tylko nie przegrała z nikim innym. W poprzednim sezonie mieliśmy lepszy bilans z nimi. Jeśli zanotujemy w sezonie 5-6 porażek to będzie dobrze i byleby stracić mniej goli niż 35. Marzenie.
Poprzedni sezon pokazał co innego.rh pisze:ogrywajac mocnych zdobywa sie lm.
:roll:
Ostatnio zmieniony 21 sierpnia 2011, 16:19 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.