Trofeo TIM 2011 (18.08) JUVE 2-1 Milan | Inter 1-1 JUVE

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
blackadder

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2011, 17:15

Ma ktoś może statystyki z wczorajszych meczy? Chodzi mi o posiadanie piłki.

Obrazek
PaoloM10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2011, 18:39

Corcky pisze:
FalsoVero pisze:No i dla mnie bohater obu spotkań Marco Storari
Racja. Znakomity występ. Nie zasługuje by siedzieć na ławie.
chyba już czas, żeby bronił lepszy z dwójki Buffon/Storari. A nie za zasługi, nazwisko itp. Takie jest moje zdanie.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2011, 19:23

pan Zambrotta pisze:
pumex pisze:
ania21 pisze:Pumex, sorry, ale nie zgodze sie z Toba ;d
Masz do tego pełne prawo :wink:
Pozwalasz swoim przydupasom się z tobą nie zgadzać? :shock: ja swoich trzymam krótko. To gwarancja ciągłego podnoszenia fejmu :stop:
Z Loremasterem nie dajesz sobie rady :lol:

Chociaż dalej wierzę w Bonuccieego, to przyznaję, że wczoraj się nie popisał, a nawet więcej, grał kaszanę. Niedobrze...

Obrazek
Vimes

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2011, 20:12

blackadder pisze:Ma ktoś może statystyki z wczorajszych meczy? Chodzi mi o posiadanie piłki.
Ponawiam prośbę blackaddera, bo sam szukałem tych statystyk i niestety nie znalazłem.

Obrazek
Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2011, 20:22

Vimes pisze:
blackadder pisze:Ma ktoś może statystyki z wczorajszych meczy? Chodzi mi o posiadanie piłki.
Ponawiam prośbę blackaddera, bo sam szukałem tych statystyk i niestety nie znalazłem.
Obrazek
Screen z meczu z interem. Z milanem się nie zmieściło do uploadu.

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
@D@$

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2011, 20:23

Del pisze:ach, no to tak ;) Myślałem, że kolega De Ceglie niesłusznie broni ;) sorry.
mam tylko nadzieje, że Vidal nie będzie taki sam jak Diego.. że pre-sezon i początek super a później coraz gorzej. Oby nie..
Mi bardziej Melo przypomnina, też trochę śfirus, ale bardziej pozytywne :]
Bartek88 pisze:Czy ja dobrze slyszalem? Nasz Vucinic najlepszym pilkarzem tego turnieju ?
Yeah, ciężko to ocenić, bo większość grała tylko w jednej połowie.
pan Zambrotta pisze:Na chwilę obecną nasz najsilniejszy skład to:
Storari - Ziegler, Chiellini, Barzagli, Lichsteiner - Pasquato, Vidal, Pirlo, Krasić - Vucinić, Matri

boli zdecydowanie marność na flankach. Na lewej niemrawy Ziegler i młodzian pasquato, na prawej lichy, ktory jeszcze niczego nei pokazał, oraz transfer millenium milos krasić.
Cieszyć może środek pomocy i atak. Martwić może brak porządnego stopera.
Zobaczymy jak ten Vidal będzie grał w tym środku, bo wczoraj miał trochę inne zadania.
Z Pasquato jest będzie sporo pociechy (byle go nie sprzedać), choć jakiś pewniak by się na flankę na pierwszy sklad przydał.
liqu!d pisze: Do tej pory obejrzałem wszystkie nasze sparingi przedsezonowe i uważam, że nasz atak na przyszły sezon będzie Vucinić-Del Piero, lub Vucinić - Toni.
A Matri to co? Tonie ładnie się spisywał, ale on już nie wytrzymuje całego meczu, góra godzina przy dobrym wietrze, poza tym też (podobnie jak Matri) czeka na dobre podanie. Raczej pierwszy skład to Vucnic-Matri na dzisiaj, ciekawe jak wpisze się w skład (z każdym z nich) Quagliarella.
ania21 pisze:Ej, czy ktoś zwrócił uwagę na to, co sie stało na meczu inter milan? Mam na myśli incydent ze spodenkami ;d
?

@ania21 - nie oglądałem ostatniego meczu tak dokładnie, no bo aż tak mnie nie interesował co poprzednie.
Ostatnio zmieniony 19 sierpnia 2011, 21:43 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.

ania21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2011, 20:28

Pan Zambrotta, zabawny jesteś ;)

@D@$
Nie mów, nie widziałeś? Faul na meczu inter milan koło 37-39 minuty, nie moge znaleźć na yt, cieżko opisać ;d

steru

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 19 sierpnia 2011, 23:44

Widziałem tylko mecz z Milanem i to nie w całości. Jedyne co ciśnie się na usta to Vidal. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się po nim zbyt wiele i nie upatrywałem w nim zbawiciela drużyny ale... fajnie się patrzy jak ktoś się dwoi i troi mimo iż to tylko mecz towarzyski. Mam wrażenie, że nawet jeśli braknie mu umiejętności to nadrobi zaangażowaniem, walką. Miło będzie na to patrzeć bo to powinna być domena prawdziwego Juventino :ok:

liqu!d

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2011, 10:08

steru pisze:Widziałem tylko mecz z Milanem i to nie w całości. Jedyne co ciśnie się na usta to Vidal. Muszę przyznać, że nie spodziewałem się po nim zbyt wiele i nie upatrywałem w nim zbawiciela drużyny ale... fajnie się patrzy jak ktoś się dwoi i troi mimo iż to tylko mecz towarzyski. Mam wrażenie, że nawet jeśli braknie mu umiejętności to nadrobi zaangażowaniem, walką. Miło będzie na to patrzeć bo to powinna być domena prawdziwego Juventino :ok:
Ja znów zupełnie odwrotnie, bardzo liczyłem na Vidala i jego świetny debiut napawa mnie optymizmem bardziej niż dobra gra całego zespołu w tym turnieju, bo tu szczególnie Milan grał w osłabieniu. Jeżeli mamy kupić jakiegoś leszczyka na lewą stronę, to wolałbym, żeby hasał tam właśnie Vidal jako taki wolny elektron schodzący do środka i pojawiający się nawet na prawej stronie. Pasquato jak na wychowanka, który grał tylko w Serie B(niezły sezon z resztą) też nienajgorzej się prezentował w meczu z Interem i chciałbym żeby został u nas i występował w roli jokera. Oby tylko Conte nie próbował z Vidala zrobić typowego defensywnego pomocnika, bo to nie wypali, to nie ten typ piłkarza.

A tak poza tym, to od początku mercato domagałem się 4-3-3 z pomocą Melo/Sissoko-Pirlo-Marchisio, gdy dwóch pierwszych odeszło i przyszedł Vidal to sugerowałem ustawienie pomocy w stylu: Vidal-Pirlo-Marchisio. No cóż, chyba się nie doczekam tego, ale nie chciałbym, żeby Conte posadził Marchisio na ławie kosztem Vidala. Środek Pirlo-Marchisio sprawdza się, a gdy dorzuciny do tego Vidala, to nasza pomoc powinna być w stanie rywalizować z tymi z Mediolanu, bez najmniejszych kompleksów.

ania21

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 20 sierpnia 2011, 21:39

Nie, no, fajnie że są jakieś zmiany i coś sie w juve dzieje, Vidal zapowiada się dosyć dobrze, na boisku rzeczywiście wszędzie było go pełno, Pirlo chyba nie trzeba komentować, Vucinic na razie mnie nie zachwyca, ale nie jest źle, ale mimo tych zmian ciągle wkurza mnie brak Giovinco, który zapowiadał się fenomenalnie :/

Zablokowany