Transfery w Europie
- Piotrekmmz
- Juventino
Hejtowany to on będzie, jeśli utrzyma średnią formę z poprzedniego sezonu. Jeśli będzie grał dobrze, ludzie zapomną o Kunie.
- Piotrekmmz
- Juventino
Ciekawe, co Ty będziesz "mówił", gdy zajmiemy w lidze co najmniej 3 miejsce, a Vucinic będzie naszą czołową postacią. :lol:benqx7 pisze:ciekawe jak bedziecie szczekac jak zajmiemy znów 7 miejsce w lidze z wynalazkami typu Vucinic, Marchisio i inne szroty...
- benqx7
- Juventino
bueheheheheheheeh. Vucinic czołową postacią.. my nie zajmiemy 3 miejsca
Bo kto pociągnie grę ? nawet nie mamy żadnej indywidualności porządnej, tylko sami przeciętni grajkowie.. DP nie pociągnie gry.. może w 5-6 meczach zabłysnie i nam je wygra.. innej szansy NIE WIDZĘ. Jesteśmy przeciętnym zespołem, który może zająć miejsce w środkowej części tabeli. Miernotta zrobił syf z MOJEGO KOCHANEGO JUVENTUSU i skąpi kasy na porządnych grajków typu Rossi. 15 mln dał za Vucinicia i chce dac !18! mln na jakiegoś wazona.. 18 + 15 jest? 33 MLN!!!! za to mamy Rossiego i połowę jego pensji.. ale nie, lepiej kupic tego buca! :rotfl: :rotfl: :rotfl: on myśli, że jest w dorii i bedzie oszczędzał kazdy MLN a tak nie zbuduje WIELKIEGO JUVE! w dzisiejszych czasach potrzeba KASY..

- ewerthon
- Juventino
Oczywiście, przecież tuż przed jego przyjściem twój kochany Juventus był potęga światową, zjadał takie drużyny jak Barcelona i Manchester na śniadanie, a prym wiodły w nim tuzy z Diego i Amaurim na czele.benqx7 pisze: Miernotta zrobił syf z MOJEGO KOCHANEGO JUVENTUSU
Nie wiem jak wy, ale mi sie przykro robi jak czytam takie wypociny.benqx7 pisze:bueheheheheheheeh. Vucinic czołową postacią.. my nie zajmiemy 3 miejscaBo kto pociągnie grę ? nawet nie mamy żadnej indywidualności porządnej, tylko sami przeciętni grajkowie.. DP nie pociągnie gry.. może w 5-6 meczach zabłysnie i nam je wygra.. innej szansy NIE WIDZĘ. Jesteśmy przeciętnym zespołem, który może zająć miejsce w środkowej części tabeli. Miernotta zrobił syf z MOJEGO KOCHANEGO JUVENTUSU i skąpi kasy na porządnych grajków typu Rossi. 15 mln dał za Vucinicia i chce dac !18! mln na jakiegoś wazona.. 18 + 15 jest? 33 MLN!!!! za to mamy Rossiego i połowę jego pensji.. ale nie, lepiej kupic tego buca! :rotfl: :rotfl: :rotfl: on myśli, że jest w dorii i bedzie oszczędzał kazdy MLN a tak nie zbuduje WIELKIEGO JUVE! w dzisiejszych czasach potrzeba KASY..
Tradycyjny zarzut - nie ma kto ciągnąć gry. Na obronie może być Motta, Glik, Grygera i Traore, ale jak będzie 'gwiazda' to wygramy scudetto. Trzeba kupić Beckhama!!!!
- jakku1
- Juventino
Ja juz tez mam dosyc tej krytyki wszystkich i wszystkiego. A najlepsze jest to, ze cala nagonka na Marotte zaczela sie po sprzedazy DiegoArielinho13 pisze: Nie wiem jak wy, ale mi sie przykro robi jak czytam takie wypociny.
Tradycyjny zarzut - nie ma kto ciągnąć gry. Na obronie może być Motta, Glik, Grygera i Traore, ale jak będzie 'gwiazda' to wygramy scudetto. Trzeba kupić Beckhama!!!!

Btw, czy tylko ja mam wrazenie, ze benqx7 to 3 konto MishyAveJuve?

- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
benqx7 pisze:bueheheheheheheeh. Vucinic czołową postacią.. my nie zajmiemy 3 miejscaBo kto pociągnie grę ? nawet nie mamy żadnej indywidualności porządnej, tylko sami przeciętni grajkowie.. DP nie pociągnie gry.. może w 5-6 meczach zabłysnie i nam je wygra.. innej szansy NIE WIDZĘ. Jesteśmy przeciętnym zespołem, który może zająć miejsce w środkowej części tabeli. Miernotta zrobił syf z MOJEGO KOCHANEGO JUVENTUSU i skąpi kasy na porządnych grajków typu Rossi. 15 mln dał za Vucinicia i chce dac !18! mln na jakiegoś wazona.. 18 + 15 jest? 33 MLN!!!! za to mamy Rossiego i połowę jego pensji.. ale nie, lepiej kupic tego buca! :rotfl: :rotfl: :rotfl: on myśli, że jest w dorii i bedzie oszczędzał kazdy MLN a tak nie zbuduje WIELKIEGO JUVE! w dzisiejszych czasach potrzeba KASY..

Słuchajcie... na pewno wzmocniliśmy skład w stosunku do ubiegłego roku jeśli chodzi o poziom piłkarski. Została tak naprawdę jedna dziura do załatania. Z najlepszymi drużynami graliśmy bardzo dobrze, więc teraz również nie powinno być z tym problemu. Bardziej martwię się o mecze z ogórami, w których najważniejszą rzeczą jest motywacja.
Stąd wniosek, że największym problemem Juve w zeszłym sezonie był trener. Jeżeli wybrany przez kibiców Conte (bo nie przez AA czy Marottę) okaże się dobrym motywatorem, to powinniśmy spokojnie zająć miejsce 3-4.
Co do Kuna... No kurde szkoda :płaczę:
- deszczowy
- Juventino
Jeśli oddaliby nam Mascherano... to niech im Camp Nou lekkim będzie.jakku1 pisze: Ja juz tez mam dosyc tej krytyki wszystkich i wszystkiego. A najlepsze jest to, ze cala nagonka na Marotte zaczela sie po sprzedazy DiegoCo do transferow w Europie - to moim zdaniem, Barcelona jeszcze sie przejedzie na tym transferze Fabregasa, bo co za duzo, to... niezdrowo ; )
- TURINIO
- Juventino
Nie sądzę,mają najlepszych piłkarzy świata,najlepszą drugą linię i atak na świecie.Wzmocnieni Fabregasem i Sanchezem będą jeszcze silniejsi,chociaż trudno sobie szczerze mówiąc wyobrazić większą siłę i doskonałość niż to,co w ostatnim czasie pokazywała Barca.Europie - to moim zdaniem, Barcelona jeszcze sie przejedzie na tym transferze Fabregasa, bo co za duzo, to... niezdrowo ; )
Nie jestem fanboyem tego zespołu,jednak kocham Football,a gra Barcy jest w ostatnim czasie po prostu wspaniała,powinna być jeszcze lepsza po pozyskaniu jednego z najlepszych piłkarzy świata oraz bodaj najlepszego atakującego minionego sezonu w Serie A.
"...Znam swoją wartość i na boisku jestem bufonem. Dlatego nie pójdę do Juventusu, po co im dwóch bufonów?..." - jedna z wielu złotych myśli 'The Holy Goalie ' 

- strong return
- Juventino
I to jest już problem w myśleniu. NIC poza LM nas nie urządza. Liczy się, więc tylko podium. Druga drużyna LE zarobiła mniej niż Żilina za zeszły sezon występów w Europie. Co nie znaczy, że trzeba było remisować z Lechem-nawiasem pisząc. Z roku na rok coraz trudniej będzie o sponsorów i nową kasę. Nie wiem na co czekamy z ostatnimi transferami. Żeby tłumaczyć się niezgraniem? Kasa powinna iść na maxa teraz-w przypadku niepowodzenia z trenerem-skład byłby porządny. No, ale cóż Marotta pewnie liczy, że i tak się jakoś uda-bo jak się nie uda, to on wyleci razem z AC.yanquez pisze: Stąd wniosek, że największym problemem Juve w zeszłym sezonie był trener. Jeżeli wybrany przez kibiców Conte (bo nie przez AA czy Marottę) okaże się dobrym motywatorem, to powinniśmy spokojnie zająć miejsce
A za Conte można się tylko modlić-normalny, niezły trener może dałby radę wprowadzić Juve do LM, a on...dam mu parę kolejek, ale boje się, że nie.
Co do FCB-zaczyna się tam robić galaktyczny Real(1) bis. Mascherano był wymiataczem w EPL to mu się g....ien zachciało i zobaczył jak to jest z Bousquetsem.
A tu jeszcze: Fabs, Thiago, Xavi, Iniesta. Będą za rok czystki-oj będą. Zwłaszcza, że drużyny Mourinho grają najlepiej w drugim sezonie, a Barcelona i tak ma dług, pomimo tej przesadnie nierównej sprzedaży praw TV. Będzie wyprz, Afellay'owi się pewnie też kiedyś znudzi, ale żeby z niej skorzystać trzeba grać w LM. I koło się zamyka.
Ostatnio zmieniony 17 sierpnia 2011, 16:08 przez strong return, łącznie zmieniany 2 razy.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Szaq
- Juventino
Jeżeli już teraz mamy te 60 milionów na rtansfery .To gdyby Elkann dalej dawał tyle kasy ,a my grali w LM to można pomyśleć o budowie zespołu gotowego na scudetto.Tyle ,że nic nie wskazuje na to ,żebyśmy grali w LM.
Co do Mercato to Eboue w Galata ,Carlos Vela Sociedad ,a Jan Koller zakończył karierę.
Co do Mercato to Eboue w Galata ,Carlos Vela Sociedad ,a Jan Koller zakończył karierę.
- benqx7
- Juventino
Arielinho13 - zesraj się, a nie daj sie.. taki jesteś zadowolony że w Juve jest taki syf? jesteś zaślepiony jak reszta '' zadowolonych '' kibiców.
jakku1 - taaaaaaaa, 50 konto od razu.
yanquez - znajdz sobie dziewczyne? gówno wiesz o moim życiu, więc po co sie wypowiadasz? dla Twojej wiadomości mam dziewczynę
a to, że boli mnie to, że w Juve nie ma nikogo, kto kupiłby porządnych zawodników to znaczy ze jestem gorszy? jesteście jak Ci w zarządzie, tam Miernotta powie: kupujemy Vucinicia - a wszyscy latają z zarządu i wg i sraja ze szczescia, bo nikt nie ma swojego zdania.
Nie ma nikogo z jajami w zarządzie, ani piłkarzy, którzy mieliby coś zmienić
popadliście w przeciętność, a gadanie, że LM nie mamy, i nikt nie chce przyjść, jest bzdurą. Rossi chciał, Bastos chciał, AGUERO - PODOBNO też. W obronie za wielkich dziur nie ma, ale w ŚRODKU przydałby się ktoś kto pokierowałby Kielonem - Lugano byłby w sam raz. I żeby Ziegler grał a nie cegła. z przodu co? Krasić głowa na dół i do przodu, w środku nie pasujacy do siebie Pirlo - Vidal.. choć to i tak najlepsza nasza formacja i mam nadzieje ze sie sprawdzą
lewej strony NIE MAMY kompletnie. A w ataku moze sie obudzi Matri i FQ. Del Piero lkilka meczy może nam wygra. Vucinić od 7 lat nie strzelił wiecej niz 14 bramek :rotfl:
jakku1 - taaaaaaaa, 50 konto od razu.
yanquez - znajdz sobie dziewczyne? gówno wiesz o moim życiu, więc po co sie wypowiadasz? dla Twojej wiadomości mam dziewczynę

Nie ma nikogo z jajami w zarządzie, ani piłkarzy, którzy mieliby coś zmienić

- bendzamin
- Redaktor
http://www.goal.com/en/news/11/transfer ... lcao-ruben
Falcao i Ruben Micael dolaczyli do Atletico za laczna sume 45 mln € (40 + 5). Czyli pieniedzmi za Aguero za dlugo sie nie nacieszyli
Falcao jest jednak zawodnikiem o innej charakterystyce od Kuna, ciekawe jak sie wpasuje do hiszpanskiej druzyny.
Falcao i Ruben Micael dolaczyli do Atletico za laczna sume 45 mln € (40 + 5). Czyli pieniedzmi za Aguero za dlugo sie nie nacieszyli