Trofeo TIM 2011 (18.08) JUVE 2-1 Milan | Inter 1-1 JUVE
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Nie ogarniam :shock: Poczekajmy z oceną
niemniej jendak przy tej taktyce nie istniejemy w ofencywie! Gole możemy zdobywać tylko tak jak przed chwilą a nie po składnych akcjach...

niemniej jendak przy tej taktyce nie istniejemy w ofencywie! Gole możemy zdobywać tylko tak jak przed chwilą a nie po składnych akcjach...

- Arcadio Morello
- Juventino
Ładnie piłką zakręcił Arturo Vidal 

- pablo1503
- Juventino
Vidal gool! trochę szczęścia, ale liczy się bramka. Czytając wasze komentarze, to większość jest przewrażliwiona jeżeli chodzi o De Ceglie, Martinez, tudzież Iaquinte i Martineza. To, że ci zawodnicy nie są najlepszymi grajkami to dobrze wiemy. Bez względu na to, jak zagrają w jakimś meczu, to ich krytykujecie. Według mnie De Celgie zagrał dziś całkiem dobry mecz, na pewni byli gorsi od niego. Np: Krasić.

- @D@$
- Juventino
Wiesz, on miał 45 minut wnogach, w odróżnieniu do reszty, chyba że mówisz ogólnie o jego grze dzisiaj.<<W@jTEk>> pisze:Haha uśpiliśmy ich jak mogliśmy, chyba pierwszy strzał i gol. Brawo VIDAL!
To 4-3-3 wygląda jak narazie tragicznieDobrze że Krasic został zmieniony bo słabo grał.
Pirlo schodzi, to kto te karne będzie strzelał?
Vidal faktycznie gra jak kot z pęcherzem i nie za dużo z tego wynika. Gol fajny, ale jako def. pomocnik, no nie wiem jak mu pójdzie. Dziś inna taktyka, więc ciężko coś powiedzieć więcej.
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2011, 22:31 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- pan Zambrotta
- Juventino
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Dragon ogarnij... się. Jak możemy istnieć w tej taktyce skoro obok Matriego w ataku biegają jakiś Pasquato (tak tak, wiem jest wspaniały) i jakiś Ruggiero.Dragon pisze:niemniej jendak przy tej taktyce nie istniejemy w ofencywie! Gole możemy zdobywać tylko tak jak przed chwilą a nie po składnych akcjach...
Staje Wam jak na forum napiszecie, że gol? Albo że się zrehabilitował? Polecam.
- pablo1503
- Juventino
Nie wiem co ten Matri robi. Jeżeli obok niego nie ma wykwalifikowanego zawodnika, od którego nie może dostać ładnej piłki, to jest kompletnie nie widoczny. To nie jest jego pierwszy słaby mecz ostatnimi czasy. Niestety, ale mam wrażenie, że prawie 37 letni Del Piero w pojedynkę może zdziałać o wiele więcej niż Matro. Jedynym jego mankamentem jest szybkość.

- ewerthon
- Juventino
Nie rozumiem dlaczego Ty go tak bronisz, Adaś. Prawda jest taka, że co to Krasić gra (nie tylko w tym meczu), to dno i dobrze nie rokuje na przyszłość.@D@$ pisze:Wiesz, on miał 45 minut wnogach, w odróżnieniu do reszty, chyba że mówisz ogólnie o jego grze dzisiaj.<<W@jTEk>> pisze:Haha uśpiliśmy ich jak mogliśmy, chyba pierwszy strzał i gol. Brawo VIDAL!
To 4-3-3 wygląda jak narazie tragicznieDobrze że Krasic został zmieniony bo słabo grał.
- daroo89
- Juventino
To 4-2-3-1, którym gramy wyglądałoby lepiej, gdyby Vidal grał obok Pirlo (którego już na boisku nie ma) a na pozycji OŚP zawodnik do tej pozycji predysponowany. Problem w tym, że w obecnej kadrze takiego nie ma.
- Hubson
- Juventino
Ależ owszem drogi kolego@D@$ pisze:Może lepiej jakby Matriemu zostawił.Santos pisze:Co teraz zrobił Vidal?
Straszna sinusoida dzisiaj w jego grze.
Skąd się wziął Vucinic nagle? Coś mnie ominęło?

Wszedł bodajże za Ruggiero