Trofeo TIM 2011 (18.08) JUVE 2-1 Milan | Inter 1-1 JUVE
- sebastian10
- Juventino
ten Motta to 2 matrix nigdy bo nie lubiłem przez takich piłkarzy inter jest nie lubiany . Co do gry skrzydłowi sa słabi jeden gra jak junior a drugi jest juniorem
- Nedved4life
- Juventino
Ktoś zarzuci jakimś nietnącym linkiem?
- roccoco23r
- Juventino
Pasquato to już nie jest junior. On ma 22 lata. Jest piłkarzem bez doświadczenia, dlatego gra jak gra.sebastian10 pisze:ten Motta to 2 matrix nigdy bo nie lubiłem przez takich piłkarzy inter jest nie lubiany . Co do gry skrzydłowi sa słabi jeden gra jak junior a drugi jest juniorem
- szip
- Juventino
- jarmel
- Redaktor
W sumie inter zagrazał nam jedynie ze stałych fragmentów gry. Na + na pewno Pirlo, Milos, Vucinic.
Marchisio kontuzja, oczywiście mięsień uda, schodził z grymasem bólu i go lekarze obmacywali na ławce.
Mogło być gorąco Alex vs Motta, chłopaki chyba wzieli do siebie wczorajszy mecz :-P
Marchisio kontuzja, oczywiście mięsień uda, schodził z grymasem bólu i go lekarze obmacywali na ławce.
Mogło być gorąco Alex vs Motta, chłopaki chyba wzieli do siebie wczorajszy mecz :-P
#AllegriOut
- @D@$
- Juventino
Ja tam nie wiem co chcecie od skrzydeł, Krasic może trochę chaotyczny, za to Pasquato bardzo dobry, nawet z tyłu się udziela, oby został, chociaż na ławkę.
Powoli zaczynam rozumieć o co chodzi Conte wtej taktyce, co najmniej efektownie to wygląda, ciekawe czy skutecznie?
ale gwizdy na Mottę
Powoli zaczynam rozumieć o co chodzi Conte wtej taktyce, co najmniej efektownie to wygląda, ciekawe czy skutecznie?
ale gwizdy na Mottę

Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2011, 21:43 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino
Myślę że można się już pokusić o podsumowanie - otóż nie wygląda to źle, ale boję się że będzie wyglądać BARDZO ŹLE jak z jakichś powodów zabraknie Pirlo i Del Piero. Vucinić, Pasquato, wszystko OK, ale nie wiem czy oni bez jednego czy drugiego dyrygenta są sami w stanie wymyślić coś nieszablonowego, pomyśleć, zwolnić grę kiedy trzeba. O Krasiciu nawet nie mówię, bo co do niego to straciłem już wszelką nadzieję. Nie wiem jak Vidal, czy on jest w stanie popatrzeć, pomyśleć, dostrzec to czego tamci nie widzą. Oby.
- Vimes
- Juventino
Jestem zadowolony z naszej postawy w meczu z Interem. Juventus był stroną dominującą przez większość czasu gry. Inter stwarzał zagrożenie głównie przy stałych fragmentach. Zastanawiam się, czy jest to efektem naszej tradycyjnej moblizacji na spotkania z nerrazurrimi, czy może grą Interu w nowym ustawieniu, której chyba jeszcze za bardzo nie opanowali, zwłaszcza w obronie.
Bramka Vucinicia to przede wszystkim zasługa Pirlo, który pięknie dograł i Marchisio, który zdaje się, że ją wcześniej odebrał. Na wyróżnienie zasługuje również postawa Storariego w bramce, który potwierdza dobrą dyspozycję z poprzedniego sezonu. Mam nadzieję, że Conte przy obsadzie bramki będzie brał pod uwagę aktualną dyspozycję, a nie nazwisko na koszulce. Na minus Bonucci, który nie upilnował w polu karnym Ranocchi i przyglądał się jak ten pakuje piłkę do siatki. Pasquato na lewej stronie był kompletnie niewidoczny i schrzanił karnego, ale to można mu darować.
Na odnotowanie zasługuje tekst komentatora o Marchisio: "Występy latem wywindowały jego cenę"
.
Bramka Vucinicia to przede wszystkim zasługa Pirlo, który pięknie dograł i Marchisio, który zdaje się, że ją wcześniej odebrał. Na wyróżnienie zasługuje również postawa Storariego w bramce, który potwierdza dobrą dyspozycję z poprzedniego sezonu. Mam nadzieję, że Conte przy obsadzie bramki będzie brał pod uwagę aktualną dyspozycję, a nie nazwisko na koszulce. Na minus Bonucci, który nie upilnował w polu karnym Ranocchi i przyglądał się jak ten pakuje piłkę do siatki. Pasquato na lewej stronie był kompletnie niewidoczny i schrzanił karnego, ale to można mu darować.
Na odnotowanie zasługuje tekst komentatora o Marchisio: "Występy latem wywindowały jego cenę"