Trofeo TIM 2011 (18.08) JUVE 2-1 Milan | Inter 1-1 JUVE
- pumex
- Juventino
Eee<<W@jTEk>> pisze:Krasic mi się dziś podoba,

Piękne prostopadłe podanie w kanał pod ziemi chyba od Pirlo i Vucinic wyszedł sam na sam.<<W@jTEk>> pisze:Szkoda że gola Mirko nie widziałem fajnie to strzelił?
Btw: Z ustawieniem Gasperiniego Inter jest strasznie narażony na kontry. Ciekawe, ile takim ustawieniem wytrzymają w Serie A

- Juventus F.C.
- Juventino
Bonucci Alexa przekonał że lepiej to wykona Pirlo..Allen76 pisze:czemu Alex odpuscil tego wolnego?
- @D@$
- Juventino
Gramy chyba jedną połowę po prostudaroo89 pisze:Chyba jednak 2 x 30 gramy

Nie wygląda to źle szczerze mówiąc, Pasquato i w defensywie miał fajną interwencję, ogolnie będą z niego ludzie, ogólnie fajna, radosna gra, choć np. Vucinic czasem ostrzej zagra.
Dla wielbicieli sopcasta: Channel - 91871 dobra jakość.
- pumex
- Juventino
Widzieliście, jak Pasquato pociągną z bara gościa o głowę wyższego i pewnie o 25kg cięższego? Do parteru go sprowadził@D@$ pisze:Pasquato i w defensywie miał fajną interwencję
Wojtek, my chyba inne mecze oglądamy..<<W@jTEk>> pisze:Pasquato coś słabo.
Krasic dobrze, Pasquato źle? :shock:
Ostatnio zmieniony 18 sierpnia 2011, 21:25 przez pumex, łącznie zmieniany 1 raz.

- RuTeK
- Juventino
Chciałbym zobaczyć duet w ataku Czarnogórzec&Quag 8) Będą niszczyć Serie A w ty sezonie wspomnicie moje słowa. Oby tylko kolano nie przysparzało kłopotów Fabio.
P.s Szła jakaś akcja lewą stroną (naszą)
P.s Szła jakaś akcja lewą stroną (naszą)
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- juventini22
- Juventino
Wreszcie mozna ogladac Juve, bo to co my gralismy w tamtym sezonie to byl skandal, nuda jak nie wiem do tego wynik lipa, a teraz cos tam sie dzieje widac lekka poprawe, ale jeszcze tytaniczna praca przed nami
- roccoco23r
- Juventino
Krasic mógłby już przestać łapać się za ten łeb, powinien zacząć grać, bo to już irytujące jest. Po każdej akcji trzyma się za głowę i strzela głupkowate miny, jakby nie wiedział co się stało. Pełna mobilizacja człowieku!
- Gathafi
- Juventino
a to w tym turnieju są te hokejowe karne?daroo89 pisze:Jak ktoś wyżej napisał gramy 45 minut bez przerwy<<W@jTEk>> pisze:Chyba jednak niedaroo89 pisze:Chyba jednak 2 x 30 gramy![]()
W przypadku remisu strzelamy karne?