Liga Mistrzów 2011/12
- Wojtek
- Juventino
Dragon napisał: Jak Udine zagra z nami jak z Arsenalem a my jak z Sevillą...Arielinho13 pisze:A Betis to niby skąd jest?<<W@jTEk>> pisze:Chyba z Betisem.Dragon pisze:Jak Udine zagra z nami jak z Arsenalem a my jak z Sevillą, to możemy pomarzyć o jakichkolwiek pkt. a mecz już za 2 tyg... :roll: Wczoraj patrzę na ich sklad, sami nowi a zagrali naprawde dobry, agresywny, tyle, że nie skuteczny futbol. Niemniej jednak daje im spore szanse w rewanżu.
My graliśmy z Betisem a nie z Sevillą o to mi chodziło.
Za chwile mecz Wisły, mam nadzieje że Melikson znowu namiesza, a Wisła zdobędzie dobrą zaliczke!
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Nie wiem czy o to chodziło, ale jest 1:0. W sumie wynik zawsze lepszy niż bezbramkowy remis. Wisła musi jeszcze trochę popracować nad swoją grą, bo chociaż dzisiaj udało się strzelić i nie popełnić jakichś znaczących błędów w defensywie to jednak mistrz Cypru zaprezentował się całkiem dobrze i na pewno nie można mówić o tym, że (chciałem powiedzieć Polacy, ale..) polski zespół ma już fazę grupową. Trzeba się jeszcze będzie sporo napocić.<<W@jTEk>> pisze:Wisła zdobędzie dobrą zaliczke!
Bardzo dobry występ Małeckiego, ciągnął tą grę z różnym skutkiem, wreszcie mu się udało. Brawo.
- Vimes
- Juventino
- RuTeK
- Juventino
Wynik jak najbadziej dobry! Wystarczy bramkę z kontrataku strzelić a Wisła umie to grać i NIKOZJA potrzebuje 3 bramek
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- białas
- Juventino
Wisła pierwsza bramki nie strzeli. APOEL + klimat na to nie pozwolą, co oznacza, że Wisła namęczy sie niemiłosiernie i albo przy odrobinie szczęścia strzeli bramkę albo odpadnie. nawet bez dogrywki.lRuTeK pisze:Wynik jak najbadziej dobry! Wystarczy bramkę z kontrataku strzelić a Wisła umie to grać i NIKOZJA potrzebuje 3 bramek
- PrzemasJuve
- Juventino
a ja mam nadzieje na przenudne 0-0 i bedzie git 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- steru
- Qualità Juventino
Ogólnie to Wisła zagrała dość słabo. Mało atakowała, stwarzała mało bramkowych sytuacji. Melikson nie błyszczał jak potrafił do tego przyzwyczaić, Genkow wręcz słabo. Wydaje mi się, że mógł grać lepiej Biton, ale trener pewnie wie lepiej. 1-0 to dość mała zaliczka, szczególnie po meczu na własnym boisku. Za tydzień będzie ciężko ale oczywiście wierzę, że Wisła może awansować.
Smuda był na trybunach, a z Polaków grali tylko Małecki i Sobolewski, potem wszedł Wilk. Pytanie brzmi : kogo on tam oglądał?

Smuda był na trybunach, a z Polaków grali tylko Małecki i Sobolewski, potem wszedł Wilk. Pytanie brzmi : kogo on tam oglądał?

- Wojtek
- Juventino
1:0 to świetny wynik, chcć uważam że mecz na remis. Już teraz jest niesamowicie blisko, trzeba to wykorzystać. W rewanżu szybko strzelamy bramke i wtedy tylko 3 bramki APOELu nas elminują. Będzie dobrze!
Genialny gol Małeckiego
Genialny gol Małeckiego

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Najwyraźniej oglądał sobie mecz. No chyba, że ktoś z Apoelu ma polskie korzenie.steru pisze:Smuda był na trybunach, a z Polaków grali tylko Małecki i Sobolewski, potem wszedł Wilk. Pytanie brzmi : kogo on tam oglądał?
- kosciu88
- Juventino
Jeszcze jest Melikson ktorego matka pochodzi z Polski a poki co oficjalnego meczu w reprezentacji Izraela nie rozegral, wiec ma szanse na gre dla Polski o ile bedzie tego chcial. Jesli sie myle to mnie poprawcie.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- deszczowy
- Juventino
Brazylijczycy, Kolumbijczycy, Francuzi, Ojgen, Melikson... Jeśli urodzi się wyjątkowo zdolny Samoańczyk, albo Papuas to też damy mu obywtelstwo i zrobimy z niego kadrowicza?kosciu88 pisze:Jeszcze jest Melikson ktorego matka pochodzi z Polski a poki co oficjalnego meczu w reprezentacji Izraela nie rozegral, wiec ma szanse na gre dla Polski o ile bedzie tego chcial. Jesli sie myle to mnie poprawcie.
- kosciu88
- Juventino
Jesli bedzie dorodnym, silnym murzynem i matka/ojciec bedzie pochodzic z Polski (ale wtedy to bedzie mulat
), to czemu nie 

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- jarmel
- Redaktor
Dokładnie tak. Temat wałkowany już milion razy, ale niektórzy chyba zapominają, że to jest reprezentacja Polski, a nie zbieranina piłkarzyków z Ekstraklasy.deszczowy pisze:Brazylijczycy, Kolumbijczycy, Francuzi, Ojgen, Melikson... Jeśli urodzi się wyjątkowo zdolny Samoańczyk, albo Papuas to też damy mu obywtelstwo i zrobimy z niego kadrowicza?kosciu88 pisze:Jeszcze jest Melikson ktorego matka pochodzi z Polski a poki co oficjalnego meczu w reprezentacji Izraela nie rozegral, wiec ma szanse na gre dla Polski o ile bedzie tego chcial. Jesli sie myle to mnie poprawcie.
No a co do meczu to wydawało mi się, że przez pierwszą połowę Wisła grała zbyt defensywnie, dopiero pod koniec pierwszych 45min się trochę odsłonili i od razu lepiej to wyglądało. Najważniejsze, że jest wygrana, teraz bez nadmiernej spinki można pojechać tam na Cypr.
#AllegriOut
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
A czy jest jakaś różnica między jakimś Samoańczykiem z ekstraklasy, który dostanie paszport a np. Obraniakiem? Bo ja nie widzę. Zresztą wszyscy kibicowaliśmy Olisadebe, więc może darujmy sobie.deszczowy pisze:Brazylijczycy, Kolumbijczycy, Francuzi, Ojgen, Melikson... Jeśli urodzi się wyjątkowo zdolny Samoańczyk, albo Papuas to też damy mu obywtelstwo i zrobimy z niego kadrowicza?