Liga Mistrzów 2011/12
- @D@$
- Juventino
W sumie racja, bo aż tak nie widać braku Sancheza czy Inlera, myślałem, że będą grali gorzej, choć wiele na siebie bierze Di Natale, ale co do pierwszej kolejki to:Molek big fun juve pisze:Szkoda mi Udine, bo nie zasługują na taki wynik. Jedynie co może martwić, że patrząc na nasze mecze i na ich , to możemy przegrać pierwsze spotkanie w Serie A ;/
a) Sampa rok temu też jeszcze w el. LM grała dobrze, przecież odpadli trochę pechowo a potem było coraz gorzej, ale te eliminacje zagrali jeszcze na "gazie"
b) Udinese tamten sezon rozpoczęło bardzo słabo, może teraz też będą powoli się roskręcać
Fajnie jakby strzelili tego gola, jest im bardzo potrzebny bo nawet jak się skończy 1:0 to będą mieli ciężko w rewanżu.
- De Rossi
- Juventino
Czasem bezosobowo: "- No co on zrobił", odpowiedź: "- Tak, on mógł strzelać". Beznadziejni są. Nie oglądałem przedmeczowe studio, ale wątpię, żeby których z tych błaznów wspomniał coś o odejściu Inlera czy Zapaty. Prawda? Poza tym dowiedziałem się, że Udinese słynie ze świetnej obrony :lol: . Danilo wydaje się być fajnym obrońcą - kosztował 2 miliony.Arielinho13 pisze:Polscy komentatorzy fajni, ale słabo przygotowani. W gwiazdorskim Arsenalu znają wszystkich, z Udinese słabo - koleś ma piłkę <...pauza - patrzy na numer i nazwisko na kartce...> - Neuton.
- @D@$
- Juventino
Nie wiem jak studio, bo włączyłem w trakcie meczu, jeszcze znalazlem na sopcascie z podpisem tvp poloniaDe Rossi pisze:Czasem bezosobowo: "- No co on zrobił", odpowiedź: "- Tak, on mógł strzelać". Beznadziejni są. Nie oglądałem przedmeczowe studio, ale wątpię, żeby których z tych błaznów wspomniał coś o odejściu Inlera czy Zapaty. Prawda? Poza tym dowiedziałem się, że Udinese słynie ze świetnej obrony :lol: . Danilo wydaje się być fajnym obrońcą - kosztował 2 miliony.

"świetnie, ekstra, znakomicie" - to akurat nie było udane zdanie...
Albo mnie obraz w konia robi, albo gracze Udine mają ciekawe te wysokie podania, jakby nie kopali piłki tylko nogą podrzucali, śmiesznie to wygląda.
- Szaq
- Juventino
Romek is the best.Nie wiem czy widziałeś jak rozpisał skład Polski na mecz z Gruzją.Niezłą bekę z niego mieli.@D@$ pisze:Nie wiem jak studio, bo włączyłem w trakcie meczu, jeszcze znalazlem na sopcascie z podpisem tvp polonia Very Happy ale komentarz mi się podoba nawet, trochę na luzie, ale fajnie komentują. Może dlatego tak piszę, bo samo to, że nie ma tam Kołtonia jest na plus Smile
- Maku
- Juventino
Szkoda, że Udinese nie zdołało zdobyć bramki, trzeba przyznać, że grali rewelacyjnie. Mam nadzieję, że w rewanżu się przełamią i powalczą z Arsenalem, który w obecnej dyspozycji jest w zasięgu klubu z Udine 

- Brutalo
- Juventino
Zgadzam się. Udine przez cały mecz poza pierwszymi dziesięcioma minutami grało jak równy z równym. Abstrahując od animozji na gruncie włoskim akurat Udine mogło by utrzeć nosa angolom. Di Natale gra świetnie.--Maq-- pisze:Szkoda, że Udinese nie zdołało zdobyć bramki, trzeba przyznać, że grali rewelacyjnie. Mam nadzieję, że w rewanżu się przełamią i powalczą z Arsenalem, który w obecnej dyspozycji jest w zasięgu klubu z Udine
Nie, nie prawda. Wspominali. Na dodatek o Sanchezie 17 razy. Ba, wspominali nawet o dobrej strategii transferowej Udine. Powiedzmy że rano zrobili research w necie i tak to wyszło, nie mniej jednak dało się usłyszeć nieznajomość nazwisk nowych graczy UdineDe Rossi pisze: (...) wątpię, żeby których z tych błaznów wspomniał coś o odejściu Inlera czy Zapaty. Prawda?

Ostatnio zmieniony 16 sierpnia 2011, 22:46 przez Brutalo, łącznie zmieniany 3 razy.
- Juventino79
- Juventino
Szkoda ,że Udinese nie dowiozło chociaż tego 0-0, w sumie z taką grą mają szanse powalczyć w rewanżu o zwycięstwo. Miejmy nadzieję ,że jeszcze zdołają odmienić losy dwumeczu. Z drugiej strony po odejściu Zapaty, Inlera i Sancheza nie grają wcale o wiele gorzej, więc może być ciężko o 3 punkty z nimi w 1 kolejce 

W tej konkretnej sytuacji Neuton kiwnął kogoś z Arsenalu, obaj komentatorzy "pieknie to zrobił!!!!!....yyyyyyyyyyyyyy...Neuton".De Rossi pisze:Czasem bezosobowo: "- No co on zrobił", odpowiedź: "- Tak, on mógł strzelać". Beznadziejni są. Nie oglądałem przedmeczowe studio, ale wątpię, żeby których z tych błaznów wspomniał coś o odejściu Inlera czy Zapaty. Prawda? Poza tym dowiedziałem się, że Udinese słynie ze świetnej obrony :lol: . Danilo wydaje się być fajnym obrońcą - kosztował 2 miliony.Arielinho13 pisze:Polscy komentatorzy fajni, ale słabo przygotowani. W gwiazdorskim Arsenalu znają wszystkich, z Udinese słabo - koleś ma piłkę <...pauza - patrzy na numer i nazwisko na kartce...> - Neuton.
1. Mnie sie podobał Armero, ale on to akurat już w minionym sezonie dobrze grał.
2. Szkoda, ze bomba Pinziego z koncówki nie weszła (ale w sumie 'Wojtek to kontrolował:P )
3. Jak tak patrze na grę Udine, to sobie myślę, że 1 pkt w pierwszej kolejce to bedzie niezly wynik dla niezgranego Juve...
- Kryształ
- Juventino
Po obejrzeniu tego meczu, powiem krótko: mamy się czego bać! Paru murzynków, Isla i di Natale narobili troche wiatru także nasze asy będą się musiały mocno napocić, żeby się nie zbłaźnić w pierwszej kolejce.
- Monte Cristo
- Juventino
Nie widzialem meczu Udine, ale piszecie ze tak sie boicie o pierwsza kolejke. Ja mowie spokojnie. Nie bede sie bawil w jasnowidza i wielkiego znawce, ale my na mecze z wielkimi tez potrafimy sie zmobilizowac.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Mnie się nie podoba jak zawodnik ma tyle szans i to takich i brakuje mu zimnej krwi i strzelenia bramki, dlatego nie będę się podniecał takim występem.Arielinho13 pisze:1. Mnie sie podobał Armero, ale on to akurat już w minionym sezonie dobrze grał.
Dobra gra Udinese, ale też Arsenal niczym nie zachwycił. Szybko strzelona bramka im pomogła niesamowicie, bo gdyby nie to - mecz zakończyłby się raczej remisem, gra była na bardzo zbliżonym poziomie.
Nie wiem skąd zdziwienie takim komentarzem. Udinese to mocno anonimowa drużyna dla ludzi, którzy na co dzień nie mają wiele wspólnego z ligą włoską. Nic wielkiego nigdy nie wygrali, poprzedni sezon i kapitalna gra kilku zawodników sprawiła, że zajęli bardzo dobre miejsce, ale po sprzedaniu tych zawodników, którzy tą różnicę robili, stają się znowu drużyną, która będzie pałętać się raczej w środku ligowej tabeli, zapamiętajcie moje słowa.
...ale to nie Matri, tylko lewy obrońca (wiem, w tym meczu grał w pomocy).szczypek pisze:Mnie się nie podoba jak zawodnik ma tyle szans i to takich i brakuje mu zimnej krwi i strzelenia bramki, dlatego nie będę się podniecał takim występem.Arielinho13 pisze:1. Mnie sie podobał Armero, ale on to akurat już w minionym sezonie dobrze grał.
Ale to ich PRACA. Oni dostają kase za komentarz, wiec się powinni solidnie przygotować. Generalnie nie narzekam, bo taki Szpakowski to nawet nazwisk nie umie poprawnie wymawiać.szczypek pisze:Nie wiem skąd zdziwienie takim komentarzem. Udinese to mocno anonimowa drużyna dla ludzi, którzy na co dzień nie mają wiele wspólnego z ligą włoską.
- strong return
- Juventino
Świetnie zaczyna się..możemy zremisować z Udinese. Chociaż urządza nas wyłącznie trzecie miejsce w lidze, a do Napoli mieliśmy ładnych kilkanaście pkt straty za zeszły sezon. Poniekąd wiem, czemu każdy ruch Marotty-w takich realiach jest oceniany jako niezły. Musimy wygrać z Udinese, a nie tak, że Ci trudni, a Ci z kolejek "8-13", to masakra. :roll:
Chociaż Arsenal-jest własnym cieniem- nie ma środka drugiej linii(Ramsey'a nie było skrzydłowi słabi), na lewej obronie także nie ma kto tam grać-jakiś Jenkinson z trzeciej ligi chłopaczek i drugi zabiedzony dzieciak Gibbs. A piłki nie ma kto aktualnie ani przytrzymać ani rozegrać. O napastniku w stylu póżnego Iaquinty nie wspomnę.
Z taką grą w EPL ta drużyna nie załapie się nawet na EL, jak nie zrobią wzmocnień. Nasza obrona przeciwko Udinese powinna zagrać pewniej i nie dopuszczać do takich sytuacji. Musimy wygrać-z tą prawdopodobnie drużyną środka tabeli SerieA jaką będzie Udine-jak pisze szczypek. I wszystko, bo albo chcemy coś ugrać, o czymś marzym, albo nie. Arsenal może powtórzyć casus Liverpoolu, więc nie jest to super odnośnik.
Chociaż Arsenal-jest własnym cieniem- nie ma środka drugiej linii(Ramsey'a nie było skrzydłowi słabi), na lewej obronie także nie ma kto tam grać-jakiś Jenkinson z trzeciej ligi chłopaczek i drugi zabiedzony dzieciak Gibbs. A piłki nie ma kto aktualnie ani przytrzymać ani rozegrać. O napastniku w stylu póżnego Iaquinty nie wspomnę.
Z taką grą w EPL ta drużyna nie załapie się nawet na EL, jak nie zrobią wzmocnień. Nasza obrona przeciwko Udinese powinna zagrać pewniej i nie dopuszczać do takich sytuacji. Musimy wygrać-z tą prawdopodobnie drużyną środka tabeli SerieA jaką będzie Udine-jak pisze szczypek. I wszystko, bo albo chcemy coś ugrać, o czymś marzym, albo nie. Arsenal może powtórzyć casus Liverpoolu, więc nie jest to super odnośnik.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!