Transfery w Europie
- stahoo
- Juventino
Jakby nie patrzeć to Busquets jest idealnym DMem dla Barcelony. Cos tam w odbiorze gra, a przy tym potrafi świetnie wyprowadzac piłkę, klepać z Xavimi i Iniestami, minąć rywala zwodem. Dla Dumy Katalonii to sie najbardziej liczy 
W reprze - gra, bo nie ma obecnie Hiszpania dobrych DMów oprócz Alonso, który jest bardziej rozgrywającym. Ostatnim był chyba Senna na Euro 08.

W reprze - gra, bo nie ma obecnie Hiszpania dobrych DMów oprócz Alonso, który jest bardziej rozgrywającym. Ostatnim był chyba Senna na Euro 08.
- francois
- Juventino
27 milionów za McGeady'ego :shock:
http://www.eurofutbol.pl/news/317907-Ry ... a-gwiazde/
Skąd Ruscy mają taką kasę
Pamiętam McGeady'ego z Celticu - na tle słabych szkockich rywali się wyróżniał, ale żeby był wart aż tyle
http://www.eurofutbol.pl/news/317907-Ry ... a-gwiazde/
Skąd Ruscy mają taką kasę

Pamiętam McGeady'ego z Celticu - na tle słabych szkockich rywali się wyróżniał, ale żeby był wart aż tyle

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Dtmiu
- Katalończyk
Busquets jest dobry ma tylko dwie wady: aktorzy i jest strasznym chuchrem, jak dla mnie za słaby fizycznie na DM.
Wiecie może co ze sprawą Eto i Anży? Bo coś nagle ucichło i nie widzę żadnych nowych informacji.
Wiecie może co ze sprawą Eto i Anży? Bo coś nagle ucichło i nie widzę żadnych nowych informacji.
- Pan Mietek
- Juventino
No jeszcze się nie dogadali aczkolwiek ktoś ze sztabu interu już mówił, że Eto'o odejdzie a Sneijder zostanie.Dtmiu pisze:Wiecie może co ze sprawą Eto i Anży? Bo coś nagle ucichło i nie widzę żadnych nowych informacji.
No Busquets nie wzbudza sympatii chyba nawet u kibiców Barcelony. Mam kilku znajomych którzy kibicują i mówią, że go nie trawiąDtmiu pisze:Busquets jest dobry ma tylko dwie wady: aktorzy i jest strasznym chuchrem, jak dla mnie za słaby fizycznie na DM
- Pan Mietek
- Juventino
Eto'o w Anży.
Jeszcze nie oficjalnie ale wg mediów już pożegnał się ze sztabem i kolegami z interu. Przejdzie testy a w piątek ma być zaprezentowany oficjalnie.
http://www.transfermarkt.de/de/alles-be ... 69992.html
Jeszcze nie oficjalnie ale wg mediów już pożegnał się ze sztabem i kolegami z interu. Przejdzie testy a w piątek ma być zaprezentowany oficjalnie.
http://www.transfermarkt.de/de/alles-be ... 69992.html
- Siewier
- Administrator
- Podziekował: 3 razy
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Przy każdej jego bramce będziesz teraz marudził? Nigdy nie mieliśmy realnych szans na jego zakontraktowanie, nie przy takich rywalach.benqx7 pisze:Aguero1 mecz w City, 2 bramki - asysta.. AHA
już strzela.. a my mamy Vucinicia, a co tam..
- Pan Mietek
- Juventino
A ja się bardzo cieszę bo Eto'o jest, albo raczej był, chyba najlepszym napastnikiem w tej lidze. inter bez Eto'o daleko nie zajedzie, no chyba, że naprawdę mądrze zagospodarują te pieniążki.Dtmiu pisze:A więc jednak :shock: Z jednej strony się cieszę bo przejąłem od kumpla niechęć do Interu a z drugiej Serie A traci kolejną gwiazdę, co nie wróży dobrze na przyszłość.
Ciekawe czy Anży kiedyś coś ugra?

- kamilu_87
- Juventino
- Wojtek
- Juventino
Chyba jeszcze mają Carlosa o ile się nie myle. Anży jeszcze w tym sezonie może coś ugrać. Do końca sezonu zostało im 10 spotkań, mają 6miesjce 33pkt i 7pkt straty do miejsca dającego im CL. Oczywiście będzie ciężko ale jak będzie Etoo to może ich zobaczymy za rok w Champions League.kamilu_87 pisze:Dzudzsak, Eto'o, teraz podobno biorą Tymoszczuka...myśle ze spokojnie mogą ugrać coś juz w tym sezonie.Mietson pisze: Ciekawe czy Anży kiedyś coś ugra?
Edit.
Tzn w następnym, bo ten już sie kończy 8)
- Alexinhio-10
- Juventino
- Podziekował: 20 razy
- Otrzymał podziękowanie: 12 razy
Aguero juz szaleje w ManCity, ale my mamy Vucinica.
- Pan Mietek
- Juventino
Marian50 pisze:Zamknijcie sie marudy!.....Jak widzę te głupie posty typu:"Aguero się zesrał ,a my mamy Vucinicia" to mnie krew zalewa...Idżcie sobie pomarudzić na onet.

Ja to tego nie ogarniam, Vucinić będzie w tym roku hejtowany bardziej niż Marchisio bo nie nazywa się Aguero :lol: