LaLiga

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 09 sierpnia 2011, 18:44

17 lat to już nie tak mało :wink: chociaż tyle kasy to chyba rzeczywiście przesada. Ale to w końcu Wenger :lol:

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 22:52

Po średniej grze do przerwy prowadzenie 2:1 :) Gole całkiem łądne, zwłaszcza Villa.

Mecz ogólnie całkiem ciekawy, mało brutalnej gry, brak symulek, dobry taktycznie. Nic tylko ogladac druga polowe.

Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 22:57

Dtmiu pisze:Po średniej grze do przerwy prowadzenie 2:1 :) Gole całkiem łądne, zwłaszcza Villa.

Mecz ogólnie całkiem ciekawy, mało brutalnej gry, brak symulek, dobry taktycznie. Nic tylko ogladac druga polowe.
Całkiem ładne?! To co zrobił Villa to było mistrzostwo! W sumie, zastanawiam się czy się myliłem mówiąc, że ten piłkarz już zaczyna się starzeć i gra coraz słabiej czy też faktycznie to był tylko przebłysk geniuszu?

Jedna rzecz mi w tym meczu nie pasuje - Dariusz Szpakowski. Ale na szczęście jego można wyłączyć z gry :prochno:

I, żeby tak wyglądały te mecze a nie napinki na konferencjach i udawany płacz i chamstwo na boisku! Obawiam się, że przy następnej okazji, jak będzie większa stawka to jednak to wszystko wróci.

probeert

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 22:59

Barca bez swoich głównych zawodników, ale i tak dają jak na razie radę. Real będzie musiał zaatakować, oklaski dla Valdesa za interwencję po strzale głową Benzemy :bravo:

In Marotta I trust...
Azazel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 sierpnia 2011, 23:02

Mecz nawet niezły. Sporo dobrej gry, szczególnie ze strony Realu. Barcelona trochę gorzej, ale i tak daje sobie radę. Wszystko za zasługą błędu obrony i niesamowitej bramce reprezentanta Hiszpanii. Villa to co zrobił to prawdziwe mistrzostwo. Czyżby miał się zacząć starzeć równie pięknie co Del Piero? :D

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2011, 00:01

No i po meczu. Naprawdę fajnie się to oglądało. Cieszy fakt że mimo hala huta sezonu przygotowawczego Realu i ich gry optymalnym składem dało radę ich zatrzymać.

Z Sancheza będą ludzie.

Jedyne do czego się przyczepię to obrona- straszna padaka. Najgorzej Abidal ale reszta też nie zachwyciła.

probeert

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2011, 00:55

Messi pomimo kilku treningów i odpoczynku w presezonie też coś ustrzelił. Trochę było w tym szczęścia, ale liczy się wynik końcowy :wink:

Obrazek

In Marotta I trust...
stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2011, 00:56

Świetny mecz dla kogos, kto po prostu chciał zobaczyc dobra piłkę. Valdes potwierdził, że jest jednym z najlepszych bramkarzy świata a opinie o jego kiksach są stereotypami. Villa zrobił cos czego nie miał prawa zrobić - z 25 metrów uderzył bez rozbiegu, z pod kolana, piłkę w samo okienko. Chyba sam w to nie wierzył... Z Realu podobał mi się Coentrao. Będą z niego ludzie.

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2011, 02:10

Czy tylko mnie w tych meczach irytuje zachowanie Pepe ? Ten człowiek nie powinien grać w piłkę, toż to wariat i świr. Wejście na Alvesa to czyste chamstwo jest. Dobra tamten lubi symulować, ale wpadać na gościa na pełnej prędkości kiedy ten już wybił piłkę to jest jakieś nieporozumienie. Co oglądam mecze Barca-Real to on zawsze na kogoś poluje.

Co do meczu... kolejny napompowany balonik przez oba kluby i media, napinek kibiców Realu i Barcy już mi się słuchać nie chce :D kolejny mecz który pokazał że Real nie ma napastnika i że na równą grę z Barceloną stać go przez jakieś 30 minut. Potem to były tylko podrygi jednostek, tak beznadziejnie grającą Barcelone mogliby spokojnie ograć. Coś mi się wydaje że kolejne wydane miliony pójdą w błoto...

ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2011, 08:39

stahoo pisze: Valdes potwierdził, że jest jednym z najlepszych bramkarzy świata a opinie o jego kiksach są stereotypami.
Kiedyś, dawno temu kłóciłem się tutaj z użytkownikiem "January", który podważał umiejętności Valdesa. A on na takim poziomie gra już od kilku lat, cieszę się, że wychodzi na moje 8)
blads pisze:Czy tylko mnie w tych meczach irytuje zachowanie Pepe ? Ten człowiek nie powinien grać w piłkę, toż to wariat i świr.
Wypisz, wymaluj pewien Brazylijczyk z Galatasaray. W swojej boiskowej głupocie są bardzo podobni do siebie.

A mnie irytował Trzeciak, czasem używał słów których chyba sam nie rozumie. Poza tym, czy Benzema miał tam "cztery setki"? Ja widziałem tylko dobre sytuację do strzelenia gola. Nie stał przecież przed pustą bramką.

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2011, 09:02

Trzeciak był fatalny.

Pepe to świr i wyobraźcie sobie że ten mecz skończył bez żółtej kartki :prochno:

Liczę na wygraną w środę, rezultat na SB jest korzystny więc nic tylko zgarnąć puchar. Prawdopodobnie nawet remis da zwycięstwo bo wątpie by znów padły 4 bramki.

pan Zambrotta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2011, 09:03

stahoo pisze:Valdes potwierdził, że jest jednym z najlepszych bramkarzy świata a opinie o jego kiksach są stereotypami.
Bo zaliczył jedną bardzo dobrą interwencję i nie puścił w tym meczu żadnej szmaty? Toż to rzeczywiście argument, że jest jednym z najlepszych bramkarz globu.

Real pokazał czyste frajerstwo. Co do barcy - najbardziej niepotrzebny transfer tego okienka to kupno fabregasa. Mają thiago, który kapitalnie się zapowiada. Trójką Xavi-Iniesta-Fabregas też przecież grać nie będą. Chyba, że Iniesta przejdzie do ataku, co z kolei sadza na ławę kogoś z dwójki Villa-Sanchez? to bez sensu. 40 mln na ławkowicza.

prezes3c pisze: 12 sierpnia 2020, 22:06
Sorek21 pisze: 12 sierpnia 2020, 21:45Neymar mógł trzy gole wsadzić do przerwy.
A Juventus mógł 2 razy wygrać LM między 2015 a 2017
Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2011, 09:17

Dtmiu pisze:Trzeciak był fatalny.
Bo wspominał o symulacjach Barsy w poprzednim sezonie przeciwko Realowi?

Real w takim meczu powinien spokojnie wygrać ale cóż, Barca dwie sytuacje bramkowe i dwie bramki, nieskuteczność Benzemy ehh. Szkoda bo liczyłem na to że Real wygra przynajmniej u siebie. Niewiem też dlaczego sędzia nie odgwizdał karnego dla Realu -ręka Abidala czy też faul Valdesa na CR (chociaż tu niekoniecznie).
Zobaczymy jak to będzie wyglądało na Camp Nou w środe.

Dtmiu

Katalończyk
Katalończyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2011, 10:01

Sędzia mógł równie dobrze odgwizdać faul w polu karnym Marcelo na Pedro. Za taką rękę jak Abidala absolutnie nie powinno być karnego. Za faul Valdesa karny się należał. Należy też wspomnieć to co już mówiłem- Pepe skończył mecz bez żółtej kartki a spokojnie mógł skończyć z czerwoną tylko wtedy zaraz Jose by biadolił jak to niesprawiedliwie grają w 10.

E: ciekaw jestem co musiałoby się stać by dla haladzieci sędzia był obiektywny.

Trzeciak był fatalny bo strasznie się powtarzał, do tego miał sporo nieprawdziwych informacji które ludziom rozprowadzał. I to jego "ah oh nikt nie miał 4 setek w meczu z Barca" :lol:
Ostatnio zmieniony 15 sierpnia 2011, 10:05 przez Dtmiu, łącznie zmieniany 1 raz.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2011, 10:04

stahoo pisze:Świetny mecz dla kogos, kto po prostu chciał zobaczyc dobra piłkę. Valdes potwierdził, że jest jednym z najlepszych bramkarzy świata a opinie o jego kiksach są stereotypami.
Czy opinię tą potwierdził również gdy faulował Ronaldo w polu karnym?

Po mojemu dwa karne w tym meczu być powinny, ale mogę się nie znać.

ODPOWIEDZ