Sparing (13.08) JUVENTUS 0-0 Betis
- pumex
- Juventino
Nie, nie jest powołany. Tak to tłumaczy Conte:Ouh_yeah pisze:Vidal nie wejdzie nawet na chwilę?
"Jeśli chodzi o Chilijczyka, to nie zostanie on powołany na jutrzejszy sparing, Arturo potrzebuje więcej czasu na zrozumienie wszystkich nowych mechanizmów, a najpierw musi się tego w pełni nauczyć, a następnie powrócić do optymalnej dyspozycji."

- Kogut W.
- Juventino
No to Vidal zacznie od razu z grubej rury, od Interu/Milanu.
A co do Betisu to powinniśmy ich zdominować i pokazać, że te "pewne mechanizmy" jednak zaczynają działać. Chociaż rywal faktycznie słabszy od tych amerykańskich. Poza Milanem i Interem nie gramy z żadnym bardzo mocnym zespołem. Nie wiem czy to źle, czy dobrze. Sporting ogólnie jest dobry, ale w przekroju europejskim to raczej przeciętniak. Biorąc pod uwagę to, że najgłupiej punkty tracimy z ogórami, to może jednak warto "poćwiczyć" słabszych rywali...
A co do Betisu to powinniśmy ich zdominować i pokazać, że te "pewne mechanizmy" jednak zaczynają działać. Chociaż rywal faktycznie słabszy od tych amerykańskich. Poza Milanem i Interem nie gramy z żadnym bardzo mocnym zespołem. Nie wiem czy to źle, czy dobrze. Sporting ogólnie jest dobry, ale w przekroju europejskim to raczej przeciętniak. Biorąc pod uwagę to, że najgłupiej punkty tracimy z ogórami, to może jednak warto "poćwiczyć" słabszych rywali...
- PawSt
- Juventino
To że jest tak ułożony terminarz meczy przedsezonowych to bardzo dobrze, na tym właśnie to polega, ci którzy tego nie rozumieją pojęcia zielonego nie mają o piłce nożnej 
Dwa tygodnie do startu serie a, myślę że Vidal dostanie swoją szanse w meczach z Milanem i Interem. No a nowy sezon zaczniemy prawie na pewno z Pepe/Pasquato na lewej stronie, bo nawet jak już ściągną Vargasa to nie będzie grał odrazu...

Dwa tygodnie do startu serie a, myślę że Vidal dostanie swoją szanse w meczach z Milanem i Interem. No a nowy sezon zaczniemy prawie na pewno z Pepe/Pasquato na lewej stronie, bo nawet jak już ściągną Vargasa to nie będzie grał odrazu...

- liqu!d
- Juventino
Tylko po co wystawiać Pepe/Pasquato w podstawie skoro jest Vidal? Lepiej wypróbować go na skrzydle bo z tego co widziałem/słyszałem to bardzo uniwersalny i swobodnie grający zawodnik. Na pewno grając na skrzydle da nam więcej niż Pepe i Pasquato razem wzięci. Środek moim zadniem jest obsadzony, bo para Pirlo - Marchisio radzi sobie coraz lepiej, są zgrani i z meczu na mecz prezentują się coraz lepiej. Bez sensu będzie teraz sadzanie na ławie Marchisio, wstawiając w to świerzutkiego Vidala, a na lewej mamy do wyboru: biegający bezproduktywny Pepe, lub niedoświadczony Pasquato.
Oczywiście jeżeli przyjdzie Vargas, to on ląduje na lewej, a Vidal walczy o środek. Póki co nie mamy innych opcji.
Oczywiście jeżeli przyjdzie Vargas, to on ląduje na lewej, a Vidal walczy o środek. Póki co nie mamy innych opcji.
- juventini22
- Juventino
o ktorej jest mecz bo tu piszecie ze 20 45 na na zywo pisze 21 a na stronie glownej juvepoland 18. Ludzie zdecydujcie sie
- Molek big fun juve
- Juventino
Mecz jest o 21. Rojadirecta podaje taką godzinę , więc tak powinno być 

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Molek big fun juve
- Juventino
Według oficjalnego profilu Krasica na FB to gramy o 20:40 :lol:
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Nedved4life
- Juventino
No ciekawe co z tego będzie. A co do Motty to chyba nie wierzycie, że Marotta kupił go po to by go sprzedać?
To by się kupy nie trzymało, a i tak pewnie by nie zarobił. Co do samego Motty może się jeszcze ogarnie, w Romie na wypożyczeniu ponoć grał całkiem nieźle. W Juve gra jak młodzik, zawala bramki i jeszcze ten jego wyraz twarzy. ;f

- Dybala 4ever
- Juventino
juventus.com
Tak jak podaje nasza oficjalna strona i strona Betisu, mecz jest o 20:45!Per la sfida con gli spagnoli, Antonio Conte ha convocato 21 giocatori (vedi news). Calcio d’inizio alle ore 20.45, diretta tv su Sky Sport 1.
- Kogut W.
- Juventino
- PietroBosman
- Juventino
Oglądałem mecz Chile z Francją i...miałem problem z określeniem gdzie gra Vidal.Dużo go było na lewej stronie pomocy,środku a nawet jako stoper.Gość gra bardzo zespołowo,nie odstawia nogi.Ale!W porównaniu z Melo,widać ,że on MYŚLI na boisku.liqu!d pisze:Tylko po co wystawiać Pepe/Pasquato w podstawie skoro jest Vidal? Lepiej wypróbować go na skrzydle bo z tego co widziałem/słyszałem to bardzo uniwersalny i swobodnie grający zawodnik.
Z lewej strony od biedy może zagrać Vucinić,panowie.