Sparing (11.08): JUVENTUS 4-1 Juventus Primavera
- Kamex22
- Juventino
pumex pisze:- dobry jest prawy obrońca z Primavery. Już 2 razy zatrzymał Del Piero i raz Vucinica
Niestety meczu nie jestem w stanie oglądać, ale czy to nie przypadkiem ten Pol Garcia? Rzekomo jedna z największych gwiazd młodzieżówki Barcy podkupiona przez Juve?

- Hubson
- Juventino
Vicek ładną brameczkę pyknął 
Motta jak rasiak - odbije sie od nogi to i strzelić potrafi
Vidal wszedł na sam koniec więc dużo nie pograł ale zobaczymy jak z Betisem mu pójdzie
Na końcu jak kibice ruszyli z trybun na murawę to myślałem że naszych chłopaków stratują xD
Nie wiem czy ktoś zauważył, gościa, który brał autograf od Conte xD Fajna koszulka...

A z tyłu po lewej skitrał się klon Vidala xD

Motta jak rasiak - odbije sie od nogi to i strzelić potrafi
Vidal wszedł na sam koniec więc dużo nie pograł ale zobaczymy jak z Betisem mu pójdzie

Nie wiem czy ktoś zauważył, gościa, który brał autograf od Conte xD Fajna koszulka...

A z tyłu po lewej skitrał się klon Vidala xD
- pumex
- Juventino
Wiesz co, nie wiem. Na prawej stronie obrony jakoś dziwnie wymiennie grało dwóch piłkarzy: z nr.2 i z nr.5 i to był któryś z nich, ale który? Nie mam pojęcia. Nazwiska też nie znam.Kamex22 pisze:Niestety meczu nie jestem w stanie oglądać, ale czy to nie przypadkiem ten Pol Garcia? Rzekomo jedna z największych gwiazd młodzieżówki Barcy podkupiona przez Juve?pumex pisze:- dobry jest prawy obrońca z Primavery. Już 2 razy zatrzymał Del Piero i raz Vucinica
Ja tam w te talenty nie wierzę, ile to my już takich mieliśmy

- Hubson
- Juventino
Z tego co widziałem, to na prawej stronie pomykał sobie także jeden z brazylijskich braci Appeltpumex pisze:Wiesz co, nie wiem. Na prawej stronie obrony jakoś dziwnie wymiennie grało dwóch piłkarzy: z nr.2 i z nr.5 i to był któryś z nich, ale który? Nie mam pojęcia. Nazwiska też nie znam.Kamex22 pisze:Niestety meczu nie jestem w stanie oglądać, ale czy to nie przypadkiem ten Pol Garcia? Rzekomo jedna z największych gwiazd młodzieżówki Barcy podkupiona przez Juve?pumex pisze:- dobry jest prawy obrońca z Primavery. Już 2 razy zatrzymał Del Piero i raz Vucinica
Ja tam w te talenty nie wierzę, ile to my już takich mieliśmy

- Kamex22
- Juventino
Taaa... No coż zobaczymy z czasem czy coś z niego będzie... Doświadczenie nauczyło mnie być sceptycznym co do tych talentów... Gdzie jest Iago, G. Giovinco, Daud i wielu, wielu innych :-/ .Ouh_yeah pisze:Akurat ten z Barcelony ma znacznie większe szanse niż nasze poprzednie wielkie talenty.
Wie ktoś czy grał Gabriel Appelt? Bo był na ławce Juve A.
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
trocha zbaczajać z tematu, jeśli chodzi o prawą obronę to co z Camillerim? ;> obiecujaco spisywal sie na poczatku zeszlego sezonu.
Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!
- Wojtek
- Juventino
@Hubson
Ewidentny błąd Manningera przy straconym golu, VI podobnie strzelił jak z City ale w takim meczu to nawet Amauri by się przełamał.Pierwszy wolny Zieglera w Juve, świetnie to zrobił. Możemy się w tym sezonie dużo bramek z wolnych oczekiwać

Ewidentny błąd Manningera przy straconym golu, VI podobnie strzelił jak z City ale w takim meczu to nawet Amauri by się przełamał.Pierwszy wolny Zieglera w Juve, świetnie to zrobił. Możemy się w tym sezonie dużo bramek z wolnych oczekiwać

- Gigi Buffon
- Juventino
Ładnie, bardzo ładnie. Dla mnie wynik był oczywisty i jeśli kogoś to ciekawi to w sparingach odnieśliśmy 7 wygranych, 0 remisów i 1 przegraną.
W bramkach 35- 5 + 30
Jak dla mnie, to w kadrze na ten sezon powinien być :
Buffon
Storari
Manninger
Branescu
Gdyby nie Rumun to po pierwszej połowie byłaby już 4- czka po stronie goli dla Juventusu A
Beltrame może być ciekawym zawodnikiem, a mnie osobiście ciekawi czarnoskóry piłkarz w drużynie Primavery z numerem 18 chyba. Jak on ma na imię? Nie jest to może ten obrońca z Le Havre ?
KameX 22 :
Tak grał , wszedł za Pazienze w 75 minucie gry
W bramkach 35- 5 + 30
Jak dla mnie, to w kadrze na ten sezon powinien być :
Buffon
Storari
Manninger
Branescu
Gdyby nie Rumun to po pierwszej połowie byłaby już 4- czka po stronie goli dla Juventusu A
Beltrame może być ciekawym zawodnikiem, a mnie osobiście ciekawi czarnoskóry piłkarz w drużynie Primavery z numerem 18 chyba. Jak on ma na imię? Nie jest to może ten obrońca z Le Havre ?
KameX 22 :
Tak grał , wszedł za Pazienze w 75 minucie gry
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2011, 20:18 przez Gigi Buffon, łącznie zmieniany 1 raz.
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- @D@$
- Juventino
Jakby ktoś nie oglądał, to brameczki w fajnej jakości:
z resztą nie problem znaleźć.
z resztą nie problem znaleźć.
Bodajże z Lechem ładnie zagrał, ale co teraz, nie wiem.ozi(Forza_Juve) pisze:trocha zbaczajać z tematu, jeśli chodzi o prawą obronę to co z Camillerim? ;> obiecujaco spisywal sie na poczatku zeszlego sezonu.
- Gigi Buffon
- Juventino
ozi(Forza_Juve) pisze:trocha zbaczajać z tematu, jeśli chodzi o prawą obronę to co z Camillerim? ;> obiecujaco spisywal sie na poczatku zeszlego sezonu.
Vincenzo Camilleri to wychowanek Regginy Calcio i po sezonie wrócił do swojego klubu, w Juve już go nie ma.... A przynajmniej w Primaverze na ten sezon go nie zauważyłem.
Z Lechem zagrał, bo był jedynym zdrowym graczem na prawą obronę w dniu meczu, co Del Neri mówił, po spotkaniu.
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- ozi(Forza_Juve)
- Juventino
IJK pisze:Vidal w Juve, video z debiutu:-D
jak wchodził na boisko to włosy se poprawiał, ale wchodzil z uśmiechem

Piłkarze odchodzą, mężczyźni zostają!