Serie A: Mercato 2011
- francois
- Juventino
http://www.transfermarkt.de/de/statisti ... sfers.htmlDiaVolO pisze:Swoją drogą,to prawda że Włosi wydali na razie najwięcej na transfery podczas tego okienka ?
Można powiedzieć, że prawda...
Zawsze jest jednak ale - po prostu najwięcej sprzedają :?
A większość transferów to transakcje między włoskimi klubami.
Dobrze, że Artur będzie grał w pierwszym składziejakku1 pisze:Ostatnio krazy wiesc, ze interesuja sie Naszym Storarim.zoff pisze:http://www.pilka.pl/fiorentina-wybrala- ... -cfc-genoa
Bardzo ciekawy ruch Genoi. Poprzedni bramkarz, bodaj Eduardo, nie za specjalnie mnie przekonywał. Na jesień dzięki niemu Juve mogło dopisać trzy punkty. Nie był bez winy w tym meczu. Teraz Genoa ma Freya, a Boruc prawdpodobnie zostanie nr. 1 w tym sezonie. Niby mają jeszcze tego Neto, ale nie wydaje mi się żeby był w stanie wygryźć ze składu Artura. Dobrze
Marotta chce za Marco 5m i w sumie, nie jest wykluczone, ze w koncu ktos sie skusi.

A jeśli chodzi o Storariego to może skusi się na niego Palermo

Na pewno będą szukać bramkarza.
Jeśli chodzi o bramkarzy to Roma zaklepała już praktycznie Stekelenburga:
http://www.eurofutbol.pl/news/310833-Br ... i-do-Romy/
Kolejne wzmocnienie Romy...
A my damy im kasę na te zakupy

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Qrczak
- Juventino
Już to jest oficjalnie potwierdzone ...francois pisze: A jeśli chodzi o Storariego to może skusi się na niego Palermo![]()
Na pewno będą szukać bramkarza.
Jeśli chodzi o bramkarzy to Roma zaklepała już praktycznie Stekelenburga:
http://www.eurofutbol.pl/news/310833-Br ... i-do-Romy/
Kolejne wzmocnienie Romy...
A my damy im kasę na te zakupy
Zobaczymy jak się będzie prezentował .
- Kamex22
- Juventino
Od wczoraj pojawiło się dużo informacji, że Eto'o odejdzie do Anzi. Teraz widzę wypowiedź jego agenta, że zawodnik już prawie dogadał się z Rosjanami.
Ponadto Moratti wczoraj powiedział, że oferta jest godna rozważenia...
A co interesującego z innych klubów... De Laurentiis napalił się na Rossiego i liczy, że uda się go sprowadzić do Napoli...
Ponadto Moratti wczoraj powiedział, że oferta jest godna rozważenia...
A co interesującego z innych klubów... De Laurentiis napalił się na Rossiego i liczy, że uda się go sprowadzić do Napoli...
- fallweiss
- Juventino
http://www.goal.com/en/news/596/exclusi ... a-in-deal-
Są już znane szczegóły - interes jest naprawdę bajeczny. 35 mln dla Interu i 20 mln rocznie dla zawodnika !!!
Są już znane szczegóły - interes jest naprawdę bajeczny. 35 mln dla Interu i 20 mln rocznie dla zawodnika !!!
- Arbuzini
- Juventino
Etoo zagra jeden sezon i jest ustawiony do końca życia. Kto by nie skorzystał z takiej okazji...
Jeśli Napoli kupi Rossiego to będzie trochę nieciekawie z naszej perspektywy. Tylko po co on im? Mają Lavezziego, Hamsika i Cavaniego. Dla mnie zawodnicy idealni do 3-4-2-1, którym gra Napoli. Pomocniko-obrońca Maggio też ostro daje do pieca. Środek mają na ten sezon bardzo dobry i brakuje im kogoś wyraźnie lepszego od Dosseny.
Jeśli Napoli kupi Rossiego to będzie trochę nieciekawie z naszej perspektywy. Tylko po co on im? Mają Lavezziego, Hamsika i Cavaniego. Dla mnie zawodnicy idealni do 3-4-2-1, którym gra Napoli. Pomocniko-obrońca Maggio też ostro daje do pieca. Środek mają na ten sezon bardzo dobry i brakuje im kogoś wyraźnie lepszego od Dosseny.
- Wojtek
- Juventino
Dla Etoo napewno bajeczny ale dla Interu? Wątpie! Jak dla mnie Etoo jest więcej wart 35mln (biorąc pod uwage m.in Pastore), ale fajnie że jako jego następce przymierzają Amuriego, pewnie plota :rotfl:fallweiss pisze: Są już znane szczegóły - interes jest naprawdę bajeczny. 35 mln dla Interu i 20 mln rocznie dla zawodnika !!!
Sniejder pewnie też odjedzie, ciekawe co wymyśli pan M.?
- DiaVolO
- Juventino
Ano tak,zapomniałem że ledwo co na chleb zarabia w Mediolanie. Spokojnie na 2 lata mógłby jeszcze u nich zostać,później obstawiam że dostawałby wcale nie gorsze propozycje.Arbuzini pisze:Etoo zagra jeden sezon i jest ustawiony do końca życia. Kto by nie skorzystał z takiej okazji...
- zahor
- Juventino
A w metrykę obu panom zaglądałeś? Może się mylę, może mi coś wypadło z głowy, ale wydaje mi się że te 35 baniek to najwyższa w historii kwota zapłacona za zawodnika powyżej 30. roku życia.<<W@jTEk>> pisze:Dla Etoo napewno bajeczny ale dla Interu? Wątpie! Jak dla mnie Etoo jest więcej wart 35mln (biorąc pod uwage m.in Pastore), ale fajnie że jako jego następce przymierzają Amuriego, pewnie plota :rotfl:fallweiss pisze: Są już znane szczegóły - interes jest naprawdę bajeczny. 35 mln dla Interu i 20 mln rocznie dla zawodnika !!!
Sniejder pewnie też odjedzie, ciekawe co wymyśli pan M.?
Mógłby, ale widzi chyba że przez najbliższy rok, dwa nic z Interem nie ugra. Tym bardziej, że najpewniej gdyby Kameruńczyk miał zostać w klubie, to sprzedany zostałby Sneijder. Co za tym idzie - szanse na scudetto ma raczej małe, na Ligę Mistrzów praktycznie żadne. Ten klub potrzebuje przebudowy, która przy obecnej łaskawości Morattiego potrwa przynajmniej ze 3,4 lata, z czego Eto'o pewnie zdaje sobie sprawę, dlatego woli iść po forsę już teraz.DiaVolO pisze:Ano tak,zapomniałem że ledwo co na chleb zarabia w Mediolanie. Spokojnie na 2 lata mógłby jeszcze u nich zostać,później obstawiam że dostawałby wcale nie gorsze propozycje.Arbuzini pisze:Etoo zagra jeden sezon i jest ustawiony do końca życia. Kto by nie skorzystał z takiej okazji...
- deszczowy
- Juventino
Nigdy Murzyna nie lubiłem. Zachowywał się jak burak w Barcelonie a w Interze.... no, był po prostu interistą
W sumie dobrze, że odejdzie zawsze to jeden wróg mniej.
Btw: skąd te ANyŻkI mają tyle szmalu? 20 baniek za rok? Chrystusie królu..... :shock:

Btw: skąd te ANyŻkI mają tyle szmalu? 20 baniek za rok? Chrystusie królu..... :shock:
- strong return
- Juventino
Właściciel ma na koncie 7.6mld dolarów majątku, to co Ty się dziwisz, że mu odwala. "136" na liście Forbesa. Dla niego pensja Eto'o to drobne. Carlosowi na urodziny odpalił luks auto, za majstra każdemu ma też takie samo zapewnić. To jakiś nawiedzony Rusek zdaje się, jakoś tak na "K".
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!
- Vimes
- Juventino
Mowa o Sulejmanie Kerimowie. Warto dodać, że facet planuje wydać 1,4 mld dolarów na budowę odpowiedniej infrastruktury sportowej w Machaczkale, ze względu na brak której Anżi rozgrywa swoje mecze w Moskwie.strong return pisze:To jakiś nawiedzony Rusek zdaje się, jakoś tak na "K".
Możesz na nich mówić "Perełki". Anżi to dawna nazwa miasta Machaczkała i miejscowe słowo oznaczające perłę. Przynajmniej tak napisali na ruskiej Wikipedii.deszczowy pisze:Btw: skąd te ANyŻkI mają tyle szmalu?
- Vimes
- Juventino
I co w tym takiego szokującego? Jest hajs jest impreza. Anżi rozgrywa dopiero piąty sezon w najwyższej lidze i to nie pod rząd.DiaVolO pisze:
:shock:
Ostatnio zmieniony 11 sierpnia 2011, 18:02 przez Vimes, łącznie zmieniany 1 raz.