Wszystko o Interze
- strong return
- Juventino
Adaś
Miliard euro-nie mogę sobie tego wyobrazić. Nie ogarniam. :shock: Dla mnie Milan będzie pierwszy, bo nie ma kto im zagrozić, zwłaszcza jak trochę odmłodzą pomoc.
Reszta jest niewiadomą, jak niedawno pisałem i nie będę się powtarzał. Największą z nich są trenerzy. Każdy jeden praktycznie. Czy Napoli nie powala składem-może i nie, ale zajęli pewne trzecie miejsce, mając wyróżniających się piłkarzy w ofensywie na tle SerieA i reprezentacyjnego PO. Zostawili resztę o pół kilometra. Tworzą kolektyw(nie było tam rewolucji) i wzmocnili się Inlerem. Choć wiadomo, że LM to też okazja do złapania kontuzji(sasasa
)
Mietson-fajne zdamie ułożyłeś.
Przynajmniej nie robią hucznych wzmocnień, a mogą się osłabić, zawsze to jakiś lepszy asumpt do tego by powalczyć z nimi, niżby miało być na odwrót.
Bo jakiś czas temu wydawali się zdecydowanie ponad nami.
Co do radości-to jasne, że o takiej będzie można mówić po ostaniej kolejce i kwalifikacji Juve do LM.
Miliard euro-nie mogę sobie tego wyobrazić. Nie ogarniam. :shock: Dla mnie Milan będzie pierwszy, bo nie ma kto im zagrozić, zwłaszcza jak trochę odmłodzą pomoc.
Reszta jest niewiadomą, jak niedawno pisałem i nie będę się powtarzał. Największą z nich są trenerzy. Każdy jeden praktycznie. Czy Napoli nie powala składem-może i nie, ale zajęli pewne trzecie miejsce, mając wyróżniających się piłkarzy w ofensywie na tle SerieA i reprezentacyjnego PO. Zostawili resztę o pół kilometra. Tworzą kolektyw(nie było tam rewolucji) i wzmocnili się Inlerem. Choć wiadomo, że LM to też okazja do złapania kontuzji(sasasa

Mietson-fajne zdamie ułożyłeś.

Przynajmniej nie robią hucznych wzmocnień, a mogą się osłabić, zawsze to jakiś lepszy asumpt do tego by powalczyć z nimi, niżby miało być na odwrót.
Co do radości-to jasne, że o takiej będzie można mówić po ostaniej kolejce i kwalifikacji Juve do LM.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
- Pan Mietek
- Juventino
No teraz się połapałem, że pomieszałem nieco z tym zdaniemstrong return pisze:Mietson-fajne zdamie ułożyłeś.![]()

Kucka to dobry transfer ale ciekawe jest to, że pół roku temu, Genoa zapłaciła za całość zawodnika..... 3 mln euro

- ewerthon
- Juventino
Podobno inter negocjuję w sprawie Eto'o. On, albo Sneijder - któryś z nich pewnie odejdzie. Przyjście Teveza w sumie wydaję się bardzo prawdopodobne, ale nie wiadomo jak się sprawa potoczy. Najlepiej jakby Kameruńczyka zastąpił Rodrigo Palacio (którego Gasp jest fanboyem), wtedy inter ma atak porównywalny do naszego :lol:
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Pozbycie się Eto i nie sprowadzenie kogoś o porównywalnych umiejętnościach będzie dla Interu gwoździem do trumny. W ostatnim sezonie to on strzelał dla nich najwięcej goli. Oferta na pewno nie będzie mała i pieniądze będą, ale od czasu pożegnania Mourinho rozsądnie wydawanych pieniędzy raczej nie ma. Jeśli Rossi zostanie w Villareal, a wszystko na to wskazuje, to Tevez najprawdopodobniej zasili Inter. Pytanie tylko, po co to wszystko? Argentyńczyk niższych zarobków od Eto chciał nie będzie.
- Bartek88
- Juventino
Bo Mora TFU tti chce Teveza, i ktos musi odejsc z dwojki Eto lub Sznajder aby bylo na pensje ;]szczypek pisze:Pozbycie się Eto i nie sprowadzenie kogoś o porównywalnych umiejętnościach będzie dla Interu gwoździem do trumny. W ostatnim sezonie to on strzelał dla nich najwięcej goli. Oferta na pewno nie będzie mała i pieniądze będą, ale od czasu pożegnania Mourinho rozsądnie wydawanych pieniędzy raczej nie ma. Jeśli Rossi zostanie w Villareal, a wszystko na to wskazuje, to Tevez najprawdopodobniej zasili Inter. Pytanie tylko, po co to wszystko? Argentyńczyk niższych zarobków od Eto chciał nie będzie.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Inter popełnia samobójstwo sprzedając Sneijdera i Eto'o. Taki artykuł ukazał się na goal.com. Okazuje się, że przez kłopoty finansowe Inter jest bardzo bliski sprzedania swoich dwóch najlepszych zawodników. O sprzedaży Sneijdera mówi się od dawna, a wczoraj Anzhi złożyło wizytę Morattiemu, który stwierdził, że 35 milionów €, które Rosjanie oferują za Eto'o to 'inteligentna' oferta. Zgadzam się z autorem tekstu - to samobójstwo.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- jarmel
- Redaktor
A niech je popełniają 
Jedno wydaje się być pewne- któryś z nich na pewno opuści tego lata inter. Teraz bardziej prawdopodobna wydaje się przeprowadzka Eto, ciekawe tylko czy sam zawodnik będzie chciał grać w Rosji.
Jedno wydaje się być pewne- któryś z nich na pewno opuści tego lata inter. Teraz bardziej prawdopodobna wydaje się przeprowadzka Eto, ciekawe tylko czy sam zawodnik będzie chciał grać w Rosji.
No jeśli to prawda to nie mam pytań...Ouh_yeah pisze: up - Eto'o chce grać w Rosji bo mają mu dać nawet 20 mln euro za sezon. Jego agent już powiedział, że praktycznie uzgodnił warunki kontraktu.
Ostatnio zmieniony 10 sierpnia 2011, 12:43 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Akurat sprzedanie Eto'o nie jest według mnie żadnym samobójstwem. Zobaczymy za ile pójdzie, bo z różnych źródeł istnieje rozbieżność od 30 do nawet 50 mln. Według mnie zainkasowanie góry forsy za napastnika, któremu pyknęła już 30tka i pobiera najwyższą pensję w zespole to całkiem rozsądna decyzja. Zwłaszcza jeśli Inter potrzebuje kasy.
up - Eto'o chce grać w Rosji bo mają mu dać nawet 20 mln euro za sezon. Jego agent już powiedział, że praktycznie uzgodnił warunki kontraktu.
up - Eto'o chce grać w Rosji bo mają mu dać nawet 20 mln euro za sezon. Jego agent już powiedział, że praktycznie uzgodnił warunki kontraktu.
- strong return
- Juventino
Zgadza się-ja też bym taką ofertę przyjął. Gorzej dla nich, że o kimś konkretnym w jego miejsce nie ma mowy.
Aczkolwiek mamy dość własnych problemów-i krezusami nie jesteśmy bynajmniej.
Na przykładach naszym z Melo ich z Eto'o oraz wielu innych widać, że nie można się przywiązywać do piłkarzy tylko do klubu-jak to jeden Romanista, przy okazji transferu Vucinicia niegłupio napisał. No i co? Jednak to co pisałem-i o zgrozo hinx się sprawdza. Wszystkko można kupić we współczesnej piłce-o ile Cię na to stać i pójdziesz absolutnie na całość. Jakoś różnice kulturowe mu nie straszne ani klimat ani język. Tak samo by było z Nanim, gdyby nas było stać-na takie analogiczne przepłacanie. Nie zmienia to faktu, że Eto'o "zrobił z siebie "luksusową call girl".
Aczkolwiek mamy dość własnych problemów-i krezusami nie jesteśmy bynajmniej.
Na przykładach naszym z Melo ich z Eto'o oraz wielu innych widać, że nie można się przywiązywać do piłkarzy tylko do klubu-jak to jeden Romanista, przy okazji transferu Vucinicia niegłupio napisał. No i co? Jednak to co pisałem-i o zgrozo hinx się sprawdza. Wszystkko można kupić we współczesnej piłce-o ile Cię na to stać i pójdziesz absolutnie na całość. Jakoś różnice kulturowe mu nie straszne ani klimat ani język. Tak samo by było z Nanim, gdyby nas było stać-na takie analogiczne przepłacanie. Nie zmienia to faktu, że Eto'o "zrobił z siebie "luksusową call girl".
Dzięki Beppe za Teveza!
- K.
- Juventino
To tak w ramach uzupełnienia tematu i zarazem na poprawę humoru. Artykuł który opisuje dlaczego Inter musi sprzedawać:Antichrist pisze:Okazuje się, że przez kłopoty finansowe Inter jest bardzo bliski sprzedania swoich dwóch najlepszych zawodników.
http://www.goal.com/en/news/1717/editor ... ge-control

- DiaVolO
- Juventino
Z jednej strony dobrze,mierdy w końcu zamkną ryje,czuję kruche lata dla Interu,z drugiej zaś szkoda,bo Serie A upada coraz bardziej,ehh..
Eto też jest motzny,zamienia Inter na jakieś nic nie znaczące szejkowe gówno,on ma 30 lat więc spokojnie jeszcze 2-3 sezony na poziomie by zagrał,co się to wyrabia w dzisiejszych czasach :doh:
Eto też jest motzny,zamienia Inter na jakieś nic nie znaczące szejkowe gówno,on ma 30 lat więc spokojnie jeszcze 2-3 sezony na poziomie by zagrał,co się to wyrabia w dzisiejszych czasach :doh:
- Wojtek
- Juventino
Media podają szczegóły transferu Etoo do Anżi. Inter dostanie nie jak początkowo podawano 35 tylko 40 mln :roll: A sam Etoo podpisze 3-letni kontrakt i będzie zarabiał 15mln ojro rocznie. Ciekawe kto go zastąpi 

- FalsoVero
- Juventino
Nie przesadzaj, Eto jest graczem który zdobył wiele tytułów i teraz może sobie pozwolić na emeryturę co innego gdy gracz młody perspektywiczny odchodzi wybiera przykładowo Malage a nie Valencie. Nie zapomnij, że Eto wielką część swoich zarobków pakuję w pomoc dla Afryki. Także powodzenia SamuelDiaVolO pisze:Z jednej strony dobrze,mierdy w końcu zamkną ryje,czuję kruche lata dla Interu,z drugiej zaś szkoda,bo Serie A upada coraz bardziej,ehh..
Eto też jest motzny,zamienia Inter na jakieś nic nie znaczące szejkowe ###,on ma 30 lat więc spokojnie jeszcze 2-3 sezony na poziomie by zagrał,co się to wyrabia w dzisiejszych czasach :doh:
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012