Dwóch francuzów na liscie zyczen lippiego
- Alexinhio
- Juventino
Juventus jest podobno zainteresowany pozyskaniem dwóch francuskich zawodników. Na liście życzeń Marcello Lippiego znajdują się: 23-letni obrońca Monaco Sebastien Squillaci oraz 24-letni pomocnik Auxerre Jean Alain Boumsong.
Lippi poszukuje nowych defensywnych zawodników, bowiem chciałby wprowadzić trochę młodej krwi do doświadczonej obrony w składzie Mark Iuliano, Paolo Montero oraz Ciro Ferrara.
Źródło:pilkanozna.pl
Lippi poszukuje nowych defensywnych zawodników, bowiem chciałby wprowadzić trochę młodej krwi do doświadczonej obrony w składzie Mark Iuliano, Paolo Montero oraz Ciro Ferrara.
Źródło:pilkanozna.pl
Hip-Hop Non Stop!!!
- x_men_1988
- Juventino
Nie wiem czy to prawda , ale po tym co przeczytałem na www.pilkanozna.pl , że Briindeli ma odejść z Juve ( gdzie były dwa błędy : 1. Birindeli ma 29 a nie jak napisano 32 , 2. on niedawno podpisal nowy kontrakt więc jak mu może wygasać pod koniec sezonu ). Piłka nozna moim zdaniem ma bujną fantasję i nic więcej .
- Dionizos
- Juventino
Do tego Boumsong to wedlug nich pomocnik :twisted: . Nie pogardzilbym takim graczem w obronie. Do tego pilkarz Auxerre bedzie zwolniony z kontraktu juz latem. Miejmy nadzieje, że Moggi nie pogardzi taka szansa.
- Pawel29
- Juventino
Trzeba koniecznie wzmocnić formację defensywną, teraz szczególenie przydadzą się młodzi zawodnicy,bo mają jeszcze szansę nauczyć się czegoś od rutyniarzy
Ferrary i Montero, którzy pewnie w najbliższym czasie będą musieli odejść na emeryturkę :? <niestety>
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
O Squllacim słyszałem bardzo dużo dobrego. Ale co do jego osoby nie jestem aż tak przekonany. ale Boumsong to bardzo dobry zawodnik. Ma już za sobą występy w repezentacji Francji. Obiecujący zawodnik, można by się zastanowić...

- Juventinha
- Qualità Juventina
a ja tez jestem za. nie ma jak mlode talenty, ktore sie przydadza, bo niektorzy w juve juz u schylku kariery beda.....
- adinockm
- Juventino
Bardziej by mi do gustu z tej dwójki przybadłby Squlliaci, widziałem jego pare meczów i musze przyznać, że zagrał nieżle. Chciałbym jeszcze żeby sprowadzili Van Buytena , ale nieżle kasy by musieli za niego wybulić, ale chyba warto

- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja z Francji zawsze chciałem zeby Juve sprowadziło właśnie Squillaciego lub Mexesa z Francji, uwarzam że będą to wielkie gwiazdy światowego futbolu.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- DeeJay
- Juventino
Francuzi od zawsze tworzyli kawał historii Juve. Combin, Platini, DD i ZZ, Treze to tylko nieliczni francuzi grający dla Juve. Co do Squillaci'ego jestem przekonany. Mógłbym go brać od zaraz. Co do Jean Alain Boumsong'a nie do końca.
- Dionizos
- Juventino
Squillaci i Boumsong to zawodnicy aspirujacy do gry w pierwsej reprezie Francji. A Ty chcesz ich wyslac do Primavery? Chcialbym zauwazyc, że nawet Fresi gra czasem w pierwszej druzynie.Yari pisze:Juve potrzebni są młodzi piłkarze którzy mogą być przyszłością. W primaverze najprawdopodobniej się będą podszkalać:):) , no chyba że są tak dobrzy żeby grać w pierwszym składzie...