Sparing (05.08): JUVENTUS 8-0 Cuneo
- Monte Cristo
- Juventino
To niewystawianie Fabio mnie naprawdę niepokoi. Mam nadzieje ze nie będzie powtórki z poprzedniego roku.
Co do Marchisio: ja zawsze uważałem ze to jest piłkarz bardzo dobry... Jeśli się go wystawi na jego pozycjii. Od dwóch sezonów gra, jak gra bo się
marnuje na tym lewym skrzydle.
Co do Marchisio: ja zawsze uważałem ze to jest piłkarz bardzo dobry... Jeśli się go wystawi na jego pozycjii. Od dwóch sezonów gra, jak gra bo się
- Wojtek
- Juventino
Fq ma lekki uraz więc nie ma sensu w takim meczu ryzykować większą kontuzją!! Jestem spokojny.Monte Cristo pisze:To niewystawianie Fabio mnie naprawdę niepokoi. Mam nadzieje ze nie będzie powtórki z poprzedniego roku.
Marchisio męczył się na lewym skrzydle. Teraz pomęczy się na ławie

- kosciu88
- Juventino
To nie Marrone, Marrone gra w srodku z Pirlo a na prawym skrzydle jest jakis mlodziak z primavery.PawSt pisze:To Marrone, a co on tam robi? Hmmm podejrzewam że bidony podaję19 pisze:co to za chlopak na prawym skrzydle?
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- PawSt
- Juventino
Faktycznie
Sorry za pomyłkę w kwestii nazwiska co do samej roli na boisku to się nie pomyliłem 
p.s żartuje niech chłopak biega
p.s 2 teraz przynajmniej lewa strona dorównuje prawej

p.s żartuje niech chłopak biega

p.s 2 teraz przynajmniej lewa strona dorównuje prawej

Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011, 18:20 przez PawSt, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bartek88
- Juventino
Ogladam tylko druga polowe i w ciagu 12 min Vucinic zmarnowal dwie porzadne sytuacje bramkowe.
A pozatym oni chyba nie wiedza co to znaczy grac skrzydlami
To jest zwykle 4-4-2 a nie ofensywne 4-2-4...
A pozatym oni chyba nie wiedza co to znaczy grac skrzydlami

- ulin
- Juventino
Vucinic 14 minuta drugiej połowy bardzo pozytywnie, tylko szkoda, że brakuje skuteczności. Lewe skrzydło potrzebne od zaraz!
Edit. A w 16 bramka Mirko
Edit. A w 16 bramka Mirko

Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011, 18:23 przez ulin, łącznie zmieniany 1 raz.
Futbol to taka piekna gra, w której 22 zawodników biega po boisku ai tak zawsze
wygrywa JUVENTUS
wygrywa JUVENTUS
Vucinic kozak 8)
Z Tonim w 15 min więcej pokazują niż DP z Matrim w 45
Z Tonim w 15 min więcej pokazują niż DP z Matrim w 45
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011, 18:23 przez fazzi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- kosciu88
- Juventino
Miras co wyprawia
Moze i z ogorkami ale chyba szybko sie zaklimatyzowal i wpasowal w sklad.
Pasquato tez dzis ladnie gra

Pasquato tez dzis ladnie gra

"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti