Sparing (05.08): JUVENTUS 8-0 Cuneo

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
ewerthon

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 17:51

Ouh_yeah pisze: Ale dlaczego Zigler kolejny raz zaczyna na ławce tego to nie wiem. Czyżby Antonio był fanem Kutchera?
Nawet jeśli jest, to pewnie nie będzie miało to żadnego znaczenia jesienią, bo De Ceglie w drugim meczu dozna kontuzji i wróci na boisko w marcu.

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 17:52

Według moich obliczeń, nasz boski De Ceglie ma łącznie na koncie 4 wrzutki w okolice pola karnego, z czego żadna nie dotarła do celu. To chyba najlepiej oddaje poziom tego kopacza...

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 17:52

deszczowy pisze:
szczypek pisze:Patrząc na skład zastanawiam się czy grać (znowu) będziemy tylko prawą stroną? De Ceglie + Pasquato, wiem, że to tylko sparing, ale bez przesady, to jest dno dna.
Macie swojego ukochanego Kąte.
Bez sensu jest debatować o wyjściowym składzie z ogórami!

I połowy nie wiedziałem, mamy 2-0. Drugą zobacze i czekam na Mirka i Reto ;)

Marat87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 17 razy
Otrzymał podziękowanie: 38 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 17:55

Po tym jak Conte ustawia Juve można już szukać trenera na przyszły sezon. Widać ze szykuje De Ceglie na 1 skład, dziwne ze Lichsteinera wystawia zamiast Motty Think Fani Fabio Q. mogą już sie z nim żegnać , robia to w lepszy sposób niż z Diego rok temu.
Conte jeśli tak kochasz Juventus zrób to i odejdź teraz póki można coś zmienić. 7 miejsce z nim będzie sukcesem
Tak, De Czelje jest szykowany na pierwszy skład razem z Paskłuato zamiast Vargasa. Nie którym to na prawdę odwala, po to są sparingi żeby sprawdzić różnych piłkarzy. W drugiej pewnie wejdzie Ziegler.
Podoba mi się Rysio z Klanu, oby trzymał taki poziom w lidze.

Winiar1989JuveForever

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 17:56

Naaa Bogaaa !!! sparing z byle ogórkami, sklad zalezny pewnie najbardziej od kondycji i kontuzji lub mniejszego czy wiekszzego ryzyka ich zlapania , a wy już co poniektórzy uznajjecie ze conte nie chce Fabio Q. czy też , że De Ceglie do pierwszego :D:D zmiech tylko przychodzi na usta jak sie te wasze wypociny czyta , za duzo gracie w FM'a, teraz i tak Conte wpuści calkiem inna jedenastke BO TO JEST KOMERCYJNY SPARINGGGGG !!!!!! NIC WIECEJ !!! GIERKA TRENINGOWA

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 17:57

mateelv pisze:Według moich obliczeń, nasz boski De Ceglie ma łącznie na koncie 4 wrzutki w okolice pola karnego, z czego żadna nie dotarła do celu. To chyba najlepiej oddaje poziom tego kopacza...
Nazywanie wrzutkami te zagrania, które on wykonuje, to grzech. Nie wiem, czy aż tak trudno jest chociaż raz celnie dośrodkować w pole karne? Raz podczas całej połowy, albo niech ta wrzutka chociaż wygląda na przyzwoitą..

Zaskakuje mnie Marchisio. Wreszcie go widać i to dobrze widać.

rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 17:58

heh jestescie nienormalni. zwykly sparing a juz przed meczem jeden zwalnia Conte a reszta narzeka ze Cegla gra.. taaaaaaa po to sa sparingi zeby gral.
wy jeczycie a mecz sie fajnie oglada. ciekawe co pokaze mirek.

marudzcie sobie :)

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 17:58

Ogladalem od 20 minuty i w sumie na pewno kilku zawodnikow sie bardzo pozytywnie wyroznia. Ale najpierw zaczniemy od minusow. Slabo De Ceglie, Del Piero (bardzo malo widoczny) i Matri (momentami zbyt szybko traci). Buffon takze nie jest zupelnie widoczny, ale trudno miec o to do niego pretensje :D

Na plus na pewno znow prawa strona - Lichtsteiner i Krasic. W sumie, najgrozniejsze akcje ida wlasnie prawa manka. Na pewno bardzo dobrze gra takze srodek obrony i srodek pomocy. Swietne zawody Marchisio - chyba naprawde przestraszyl sie, ze moze stracic miejsce w podstawowej jedenastce ; ) Pasquato takze nie gra jakos zle, mial kilka przeblyskow, ale brakuje mu wsparcia, bo De Ceglie potrafi dzisiaj tylko zamknac oczy i wrzucic/biec z pilka do przodu.

No ale, jak powtarzam to za kazdym razem, to tylko sparing w dodatku ze slabiakami, wiec nie ma co wyciagac jakichs powaznych wnioskow. Czekam na Vucinicia i Zieglera. Aha, Bonucci juz ktorys mecz z rzedu gra bardzo przyzwoicie ; )

kamilu_87

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 17:59

Sparing sparingiem..gra taka sobie, natomiast pani w studiu rewelacja :D
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011, 18:01 przez kamilu_87, łącznie zmieniany 1 raz.

Obrazek
19

Juventino
Juventino
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 17 razy

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 18:00

piknikowa atmosfera, ten mecz jest raczej by sie pokazac kibicom i nic wiecej, przeciez rano mieli trening i to dosc intensywny

mateelv

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 18:01

szczypek pisze: Nazywanie wrzutkami te zagrania, które on wykonuje, to grzech.
Przepraszam :(
szczypek pisze:Zaskakuje mnie Marchisio. Wreszcie go widać i to dobrze widać.
Zgadzam się. Dzisiaj chyba najaktywniejszy zawodnik Juventusu.
Podoba mi się ponownie współpraca Licht - Krasic. Mają kupę energii.

Piotr Juvefan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 18:02

Co się dzieje z Quagliarellą?? Oby na prawdę miał lekki uraz i nie było żadnej ściemy,ma zostać.

@kamilu_87-pani w studio <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> :P

Raaja

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 18:04

Tak, De Czelje jest szykowany na pierwszy skład razem z Paskłuato zamiast Vargasa. Nie którym to na prawdę odwala, po to są sparingi żeby sprawdzić różnych piłkarzy. W drugiej pewnie wejdzie Ziegler.
Podoba mi się Rysio z Klanu, oby trzymał taki poziom w lidze.[/quote]
Prędzej Motta zagra na LP niż Vargas. Lich i Krasic ładnie walczą, De Ceglie grzałby ławe w tym Cuneo :rotfl: Del Piero to tylko na końcówki bo grał gorzej niż Amałri. Vucinic w ataku czyli żegnaj Fabio i nie mam na myśli Groso

daroo89

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 18:07

Jak dla mnie to większość zawodników gra z "ciężkimi" nogami po intensywniejszych treningach. Lewa strona nie istnieje. Mi również podoba się dziś Marchisio :bravo:

Bartek88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 sierpnia 2011, 18:08

Za kogo wszedl VUcinic?

Moglby ktos napisac jakim skladem gramy bo dopiero wlaczylem
Ostatnio zmieniony 05 sierpnia 2011, 18:10 przez Bartek88, łącznie zmieniany 1 raz.

KLIK ==>www
Zablokowany