Mirko Vučinić
- Łukasz
- Juventino
Zarate.blackadder pisze: Więc kto jest wg Ciebie zawodnikiem na tą chwilę lepszym dostępnym na rynku?
Pisałem.blackadder pisze:Dlaczego tak bardzo nie chcesz Mirko?
Jak dla mnie to ruch bardzo rozsądny.
Nożowania się kibiców na trybunach w meczach z ACM chyba jednak nie przerabialiśmy...stara_dama pisze: mało tego.. podobno jak nasi kibice jadą na wyjazd do mediolanu to grupy z Sud załatwiają naszym nocleg ze śniadaniem i tanie prostytutki z maroka... TAK się kochamy z milanistami :] ...
- Arcadio Morello
- Juventino
Oby pokazał...Antichrist pisze:Consummatum est. Powodzenia, Mirko. Mam nadzieję, że pokażesz nam, że większość jednak się myli co do Ciebie.

- Vincitore
- Juventino
Mówią, że od przybytku głowa nie boli, ale akurat Vucinic jest piłkarzem zbędnym i zdecydowanie nie za tę cenę. Fakt, jest uniwersalny, może grać w ataku jak i na skrzydle, ale mam mieszane uczucia. Przede wszystkim reprezentant Czarnogóry ma ogromne wahania formy, albo gra jak z nut, albo kompletnie cieniuje - u nas takich zawodników pod dostatkiem. Można było lepiej wydać te pieniądze i jeżeli to jest ta gwiazda zapowiadana przez Marottę, to ja dziękuję.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2011, 18:40 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.
- ReggaeMan
- Juventino
Trochę za dużo na niego poszło..Mogli zostawić ten atak w spokoju i skupić się na klasowym lewym pomocniku.. Gdyby do obecnego budżetu na lewego pomocnika dołożyć to co poszło na Vucinicia, Nani nie był by już nierealny.
- Wojtek
- Juventino
Troche niedosyt po tym transferze jest, ale skoro już jest w Juve to nie będę na niego odrazu najezdżał. Dajmy mu szanse a jeśli nie wypali to nie najeżdzajcie na Marotte, bo tego transferu chciał Conte!
Welcome!
Welcome!
- cygi
- Juventino
Skąd wy w ogóle możecie wiedzieć jakim jest zawodnikiem? Ilu z was oglądało mecze Romy, a ilu po prostu sprawdziło wpisy na jakiś forach? Baa, było by <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gdyby ktokolwiek sprawdził jakiekolwiek wpisy a nie powielał opinie innych.
Ile osób słyszało cokolwiek o fenomenalnym Vidalu zanim przeszedł do Juve?
Ja się ciesze niezmiernie, że przechodzi do nas zawodnik z niepodważalnymi umiejętnościami i dużym doświadczeniem na włoskich boiskach.
A wy spece futbolu chcecie zawodników tak medialnych jak Aguero, w drużynie nie występującej w europejskich pucharach, najlepiej podpisujących kontrakty 2mln za sezon.
Na szczęście nie zrobiliśmy transferu (i mam nadzieje że nie zrobimy) takiego mistrza jakim był Diego.
Po co ja w ogóle straciłem czas na napisanie tego posta zupełnie nie rozumiem
Ile osób słyszało cokolwiek o fenomenalnym Vidalu zanim przeszedł do Juve?
Ja się ciesze niezmiernie, że przechodzi do nas zawodnik z niepodważalnymi umiejętnościami i dużym doświadczeniem na włoskich boiskach.
A wy spece futbolu chcecie zawodników tak medialnych jak Aguero, w drużynie nie występującej w europejskich pucharach, najlepiej podpisujących kontrakty 2mln za sezon.
Na szczęście nie zrobiliśmy transferu (i mam nadzieje że nie zrobimy) takiego mistrza jakim był Diego.
Po co ja w ogóle straciłem czas na napisanie tego posta zupełnie nie rozumiem

- blads
- Juventino
jak rzadko się wypowiadam tak teraz to zrobięcygi pisze:Ile osób słyszało cokolwiek o fenomenalnym Vidalu zanim przeszedł do Juve?

- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Oczywiście, że lepiej pisać poprawnie - wiesz to Ty, wiem to ja. Zauważyłem jednak, że często przypominasz o różnych regułach rządzących pisownią języka polskiego, choćby o tej dotyczącej odmiany nazwisk typu Vucinic, Krasic, ale pozostaje to bez odezwy, bo spora część osób nadal popełnia ten błąd. Syzyfowa to praca.Łukasz pisze:A nie lepiej poprawnie?mrozzi pisze: Daj już spokój... Niech piszą po swojemu.
Nie, Zarate nie jest zawodnikiem dostępnym na rynku. Jakiś czas temu piłkarz uciął wszelkie spekulacje na swój temat i zapewnił, że zamierza pozostać w obecnym klubie. Stanowczo w tej kwestii wypowiedział się także sam Lotito - dla niego to gracz nie na sprzedaż, abstrahując już nawet od faktu, że nie zgodziłby się na oddanie nam drugiego swojego czołowego zawodnika (po Lichtsteinerze).Łukasz pisze:Zarate.blackadder pisze: Więc kto jest wg Ciebie zawodnikiem na tą chwilę lepszym dostępnym na rynku?
- hara
- Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Bo podobnie jak mnie, irytują Cię znawcy piłki, którzy nawet jej kopnąć nie potrafią...cygi pisze:Po co ja w ogóle straciłem czas na napisanie tego posta zupełnie nie rozumiem
Tak, Vucinic jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zawodnikiem, tak samo jak jest nim Marchisio. Dzięki.
Capo di tutti capi
- Giovani
- Juventino
No żesz kur...de. Większej głupoty to ja nie słyszałem. A co to ma wspólnego ? Widzisz jakiś związek ? :shock:hara pisze:Bo podobnie jak mnie, irytują Cię znawcy piłki, którzy nawet jej kopnąć nie potrafią...cygi pisze:Po co ja w ogóle straciłem czas na napisanie tego posta zupełnie nie rozumiem
Ile Vucinić będzie u nas zarabiał ?
- Giacobbneri
- Juventino
Podobno 3.5 mln.
Conte nalegał na ten transfer. Marotta wypełnił wolę naszego trenera i w sumie zrobił niezły deal. 15 mln za gracza z takim potencjałem to nie jest dużo.
Vucinic to napastnik ale w Romie regularnie grywał na skrzydle bądź cofniętego, więc Conte ma to co chciał.
Według mnie lepszy Vucinic niż Rossi
Conte nalegał na ten transfer. Marotta wypełnił wolę naszego trenera i w sumie zrobił niezły deal. 15 mln za gracza z takim potencjałem to nie jest dużo.
Vucinic to napastnik ale w Romie regularnie grywał na skrzydle bądź cofniętego, więc Conte ma to co chciał.
Według mnie lepszy Vucinic niż Rossi

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?
Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
- Bruce Badura
- Juventino
Witamy, witamy w naszych nieskromnych progach. Obyś, drogi Mirku, miał z kim grać w tym sezonie.
- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
tzn na pewno lepszy Vucinic za 15 niż Rossi za 25+Giacobbneri pisze:Według mnie lepszy Vucinic niż Rossi
niech tą "gwiazdą" będzie skrzydłowy i będzie wszystko w porządku
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?