Mirko Vučinić

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Łukasz

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 18:21

blackadder pisze: Więc kto jest wg Ciebie zawodnikiem na tą chwilę lepszym dostępnym na rynku?
Zarate.
blackadder pisze:Dlaczego tak bardzo nie chcesz Mirko?
Jak dla mnie to ruch bardzo rozsądny.
Pisałem.
stara_dama pisze: mało tego.. podobno jak nasi kibice jadą na wyjazd do mediolanu to grupy z Sud załatwiają naszym nocleg ze śniadaniem i tanie prostytutki z maroka... TAK się kochamy z milanistami :] ...
Nożowania się kibiców na trybunach w meczach z ACM chyba jednak nie przerabialiśmy...

Ale, Alex, Alessandro. DEL PIERO!

http://wsamookno.bloog.pl
Arcadio Morello

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 18:28

Antichrist pisze:Consummatum est. Powodzenia, Mirko. Mam nadzieję, że pokażesz nam, że większość jednak się myli co do Ciebie.
Oby pokazał... :pray:, bo jak nie to nie wiem jak Conte z Marottą będą się tłumaczyć w razie niepowodzenia transferu...

Obrazek
Vincitore

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 18:37

Mówią, że od przybytku głowa nie boli, ale akurat Vucinic jest piłkarzem zbędnym i zdecydowanie nie za tę cenę. Fakt, jest uniwersalny, może grać w ataku jak i na skrzydle, ale mam mieszane uczucia. Przede wszystkim reprezentant Czarnogóry ma ogromne wahania formy, albo gra jak z nut, albo kompletnie cieniuje - u nas takich zawodników pod dostatkiem. Można było lepiej wydać te pieniądze i jeżeli to jest ta gwiazda zapowiadana przez Marottę, to ja dziękuję.
Ostatnio zmieniony 01 sierpnia 2011, 18:40 przez Vincitore, łącznie zmieniany 1 raz.

ReggaeMan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 18:40

Trochę za dużo na niego poszło..Mogli zostawić ten atak w spokoju i skupić się na klasowym lewym pomocniku.. Gdyby do obecnego budżetu na lewego pomocnika dołożyć to co poszło na Vucinicia, Nani nie był by już nierealny.

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 18:43

Troche niedosyt po tym transferze jest, ale skoro już jest w Juve to nie będę na niego odrazu najezdżał. Dajmy mu szanse a jeśli nie wypali to nie najeżdzajcie na Marotte, bo tego transferu chciał Conte!

Welcome!

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 18:57

Podobno Mirek wybral koszulke z numerem... 9! Czyli jest jednak nadzieja, ze Iaquinta odejdzie :D

cygi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 19:02

Skąd wy w ogóle możecie wiedzieć jakim jest zawodnikiem? Ilu z was oglądało mecze Romy, a ilu po prostu sprawdziło wpisy na jakiś forach? Baa, było by <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> gdyby ktokolwiek sprawdził jakiekolwiek wpisy a nie powielał opinie innych.

Ile osób słyszało cokolwiek o fenomenalnym Vidalu zanim przeszedł do Juve?

Ja się ciesze niezmiernie, że przechodzi do nas zawodnik z niepodważalnymi umiejętnościami i dużym doświadczeniem na włoskich boiskach.

A wy spece futbolu chcecie zawodników tak medialnych jak Aguero, w drużynie nie występującej w europejskich pucharach, najlepiej podpisujących kontrakty 2mln za sezon.

Na szczęście nie zrobiliśmy transferu (i mam nadzieje że nie zrobimy) takiego mistrza jakim był Diego.

Po co ja w ogóle straciłem czas na napisanie tego posta zupełnie nie rozumiem :|

blads

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 19:21

cygi pisze:Ile osób słyszało cokolwiek o fenomenalnym Vidalu zanim przeszedł do Juve? :|
jak rzadko się wypowiadam tak teraz to zrobię :P ja słyszałem i muszę przyznać że w trakcie poprzedniego sezonu oglądając gościa w akcji chciałem widzieć go w Juve. I z tego transferu jestem niezmiernie zadowolony. Co do Mirko...denerwuje mnie biadolenie że jest drewniany...bo nie jest.

mrozzi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 19:22

Łukasz pisze:
mrozzi pisze: Daj już spokój... Niech piszą po swojemu.
A nie lepiej poprawnie?
Oczywiście, że lepiej pisać poprawnie - wiesz to Ty, wiem to ja. Zauważyłem jednak, że często przypominasz o różnych regułach rządzących pisownią języka polskiego, choćby o tej dotyczącej odmiany nazwisk typu Vucinic, Krasic, ale pozostaje to bez odezwy, bo spora część osób nadal popełnia ten błąd. Syzyfowa to praca.
Łukasz pisze:
blackadder pisze: Więc kto jest wg Ciebie zawodnikiem na tą chwilę lepszym dostępnym na rynku?
Zarate.
Nie, Zarate nie jest zawodnikiem dostępnym na rynku. Jakiś czas temu piłkarz uciął wszelkie spekulacje na swój temat i zapewnił, że zamierza pozostać w obecnym klubie. Stanowczo w tej kwestii wypowiedział się także sam Lotito - dla niego to gracz nie na sprzedaż, abstrahując już nawet od faktu, że nie zgodziłby się na oddanie nam drugiego swojego czołowego zawodnika (po Lichtsteinerze).

hara

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 10 razy

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 19:39

cygi pisze:Po co ja w ogóle straciłem czas na napisanie tego posta zupełnie nie rozumiem :|
Bo podobnie jak mnie, irytują Cię znawcy piłki, którzy nawet jej kopnąć nie potrafią...

Tak, Vucinic jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> zawodnikiem, tak samo jak jest nim Marchisio. Dzięki.

Capo di tutti capi
Giovani

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 20:26

hara pisze:
cygi pisze:Po co ja w ogóle straciłem czas na napisanie tego posta zupełnie nie rozumiem :|
Bo podobnie jak mnie, irytują Cię znawcy piłki, którzy nawet jej kopnąć nie potrafią...
No żesz kur...de. Większej głupoty to ja nie słyszałem. A co to ma wspólnego ? Widzisz jakiś związek ? :shock:

Ile Vucinić będzie u nas zarabiał ?

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 20:41

Giovani pisze:Ile Vucinić będzie u nas zarabiał ?
Wg prasy 3,5mln + bonusy :roll: Ale to jeszcze nie oficjalnie.

Giacobbneri

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 20:43

Podobno 3.5 mln.

Conte nalegał na ten transfer. Marotta wypełnił wolę naszego trenera i w sumie zrobił niezły deal. 15 mln za gracza z takim potencjałem to nie jest dużo.

Vucinic to napastnik ale w Romie regularnie grywał na skrzydle bądź cofniętego, więc Conte ma to co chciał.

Według mnie lepszy Vucinic niż Rossi :)

Ouaresma, Benzema, Van Der Vaart i Huntelaar - takie rzeczy tylko w FM-ie !

Marnotta gdzie te transfery ? Delneri gdzie ta piękna gra ?

Moggi wróć !!! Lato 2011 już niedługo !!!
Bruce Badura

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 20:44

Witamy, witamy w naszych nieskromnych progach. Obyś, drogi Mirku, miał z kim grać w tym sezonie.

Maly

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 8 razy
Otrzymał podziękowanie: 25 razy

Nieprzeczytany post 01 sierpnia 2011, 20:48

Giacobbneri pisze:Według mnie lepszy Vucinic niż Rossi :)
tzn na pewno lepszy Vucinic za 15 niż Rossi za 25+

niech tą "gwiazdą" będzie skrzydłowy i będzie wszystko w porządku

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.

magica Juve vinci

A nie mówiłem?
Zablokowany