Mirko Vučinić
- francois
- Juventino
A ja ciągle wierzę, że może jeszcze wszystko się odwróci...mambooocha pisze:co byście nie powiedzieli to ja tam się ciesze
Może lepiej byłoby zatrudnić na skrzydło kogoś z tych panów:
http://www.eurofutbol.pl/news/311116-Ma ... -Johnsona/
http://www.eurofutbol.pl/news/311145-Sp ... Barcelony/
Jeśli przyjdzie Vucinić to oczywiście trzeba będzie to zaakceptować i kibicować mu z całych sił

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- mambooocha
- Juventino
a mi się wydaje, że skrzydłowego już nie kupimy no ale mogę sie mylić. a co Rossiego to jestem dziwnie spokojny, że jak za rok będzie Alex kończył karierę to Giuseppe wyląduje u nas 8)Dante93 pisze: Co do Mirka- Może być ale bez szału, czekam na Vargasa, on napewno byłby wieksza gwiazda.
fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- Arty83
- Juventino
Nigdy nie byłem zwolennikiem Mirko ale chcąc nie chcąc będę musiał go oglądać i mam nadzieję, że coś tam wniesie pozytywnego go gry a przede wszystkim że będzie mu się "chciało" i że nie okaże się kolejnym entem.
- rh
- Juventino
a widzisz. tyle ze Aguero nie jest wart 45 baniek (nie jest to zdanie moje tylko geniusza Moggiego). nie bez przyczyny tylko City ktore ma nieograniczony budżet dalo tyle ile wynosila klauzula. Moze nam sie podobac albo nie ale klub ma swoja strategie co do poszczegolnych zawodnikow i wg niej postepuje. ciekawe na jakiej podstawie wyliczyles ze Rossi jest warty "30 czy tam 32" banki. od tego sa specjalisci. jesli tyle nie dalismy widac nie warto bylo. poza tym 30 a 32 banki to jest spora roznica bo klub pilkarski to przedsiebiorstwo ktore musi sie zbilansowac na koniec roku, wiec szastaj sobie kwotami a dla klubu liczy sie kazdy grosz. Motty sie jeszcze nie czepiaj bo okienko nie jest zamkniete i nie wiadomo co sie stanie.Dante93 pisze:Hheh to jak inaczej nazwać sprawe z Rossim? Mając jeszcze na uwadze, wykupienie Motty za 5 mln.
Tutaj akurat co by nie mówić- spaprał sprawe na maxa. Wszystko sie rozbijało o max pare milionów, a Giuseppe jest wart swojej ceny, wystarczy spojrzeć na statystyki- jezeli Aguero 45 to Rossi spokojnie te 30 czy tam 32..
A nasz cudowny Marotta zamiast dorzucic do Rossiego najpierw zmarnotrawił kase na Motte. Wiec nie mozna usprawiedliwiac tego tym "ze ucierpiala by inna tranzakcja" bo Motta to raczej osłabienie skladu nie wzmocnienie..;P
Co do Mirka- Może być ale bez szału, czekam na Vargasa, on napewno byłby wieksza gwiazda.
wiekszosc z was to wielcy specjalisci ktorzy najlepiej znaja sie na rynku transferowym, znacie ceny zawodnikow i wiecie ile powinni zarabiac a prawda jest taka ze nie macie/mamy zadnego pojecia o tym wszystkim. zostawmy wiec to zajecie fachowcom a ich prace ocenmy po sezonie bo jeszcze bedziecie Mirko na rekach nosic jak strzeli zwycieska bramke w meczu z interem
pozdro
- Brutalo
- Juventino
Najpierw piszesz o Mirko jako lewym pomocniku, a potem wymieniasz go w napastnikach. Równie dobrze na tej pozycji mógłby grać Quag, ale Conte stwierdził że napastników będzie ustawiał w ataku i Mr. Dreamgol będzie czarował bliżej bramki. To samo zapewne tyczyć się będzie ex (?) romanisty. W ataku na dwie pozycję zostaje Quag, Matri, Alex, Vucinić i Toni, ale na lewej nadal mamy na czysto tylko madafaka Martineza ( :!: ).mambooocha pisze:co byście nie powiedzieli to ja tam się ciesze. Będzie pewnie ustawiony jako lewy pomocnik, grający bardzo ofensywnie, a może przecież też zagrać jako napastnik. Mamy teraz dwóch przyzwoitych skrzydłowych (Krasić i właśnie Vucinić), Marchisio który może zagrać na lewej stronie, De Silvestro, który jak dla mnie jest największym odkryciem tegorocznych wakacji więc jest dobrze - przynajmniej nie będę musiał za często oglądać Pepe i Martineza. I jestem pewny, że już nie kupimy w tym roku napastnika bo mamy 4 dobrych (Alex, Matri, Fabio i Vucinić) więc lepiej wydać te pieniądze, które jeszcze mamy (jeśli coś zostało) na środkowego obrońcę.
W dyszkę to za dużego optymizmu mieć nie możnamambooocha pisze: a tak wogóle to skład: Buffon, Lichsteiner, Bonucci (lub ktoś nowy), Giorgio, Krasić Vidal, Pirlo/Marchisio, Vucinić, Del Piero/Matri/Quagliarella prezentuje się co najmniej dobrze a więc jestem pełny optymizmu

PS. Dobrze kombinujesz z tym Rossim za rok, ale ... nie zakładaj tak definitywnie końca kariery Alexa :!:

- Arcadio Morello
- Juventino
Ja cały czas mówię, żeby Juve zainteresowało Adamem Johnsonem na lewą pomoc, który może też grać na prawej pomocy.francois pisze:A ja ciągle wierzę, że może jeszcze wszystko się odwróci...mambooocha pisze:co byście nie powiedzieli to ja tam się ciesze
Jeśli przyjdzie Vucinić to oczywiście trzeba będzie to zaakceptować i kibicować mu z całych sił
Można by było go na razie wypożyczyć na rok, jak by się sprawdził to wykupić

W sumie Jeffrenem Suarezem tez można by było się zainteresować

Na pewno Ci piłkarze podnieśli by jakość Juve.

- Simi
- Qualità Juventino
Przyznam szczerze że Johnson ma niezłe pokrętło w nodze ale czasami tych dryblingów aż za dużo. To taki angielski Nani, ale jeżeli City zgodziłoby się go wypożyczyć z opcją wykupu po sezonie, to jestem za.Arcadio Morello pisze:Ja cały czas mówię, żeby Juve zainteresowało Adamem Johnsonem na lewą pomoc, który może też grać na prawej pomocy.francois pisze:A ja ciągle wierzę, że może jeszcze wszystko się odwróci...mambooocha pisze:co byście nie powiedzieli to ja tam się ciesze
Można by było go na razie wypożyczyć na rok, jak by się sprawdził to wykupić.
W sumie Jeffrenem Suarezem tez można by było się zainteresować.
Na pewno Ci piłkarze podnieśli by jakość Juve.
- mambooocha
- Juventino
no racja, Ziegler się jednak przyda w jedenastce (2 pkt dla Ciebie za bystre okoBrutalo pisze:W dyszkę to za dużego optymizmu mieć nie możnamambooocha pisze: a tak wogóle to skład: Buffon, Lichsteiner, Bonucci (lub ktoś nowy), Giorgio, Krasić Vidal, Pirlo/Marchisio, Vucinić, Del Piero/Matri/Quagliarella prezentuje się co najmniej dobrze a więc jestem pełny optymizmu. Z Zieglerem mogło by być pewniej
. Mirka zniosę w trio z Lugano i Bastosem/Vargasem
PS. Dobrze kombinujesz z tym Rossim za rok, ale ... nie zakładaj tak definitywnie końca kariery Alexa :!:
ps: najważniejsze że w tym roku Mierny się ogarnął i nie kupuje już piłkarskich ... miernot jak Motta, Barzagli, Toni czy wspomniany przez Ciebie Martinez

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
- rufi8
- Juventino
Przyznam szczerze że Johnson ma niezłe pokrętło w nodze ale czasami tych dryblingów aż za dużo. To taki angielski Nani, ale jeżeli City zgodziłoby się go wypożyczyć z opcją wykupu po sezonie, to jestem za.
Nie wierze w transfery z Premier League , widać wyraźnie że Marotta koncentruje się na zawodnikach już ogranych w Serie A lub takich co nie powinni mieć problemu z przystosowaniem się.
Przyznam szczerze że Johnson ma niezłe pokrętło w nodze ale czasami tych dryblingów aż za dużo. To taki angielski Nani, ale jeżeli City zgodziłoby się go wypożyczyć z opcją wykupu po sezonie, to jestem za.
Nie wierze w transfery z Premier League , widać wyraźnie że Marotta koncentruje się na zawodnikach już ogranych w Serie A lub takich co nie powinni mieć problemu z przystosowaniem się.
- nowik92
- Juventino
Angielski Nani?rufi8 pisze:quote
Czemu jeszcze nie było żadnej prezentacji tego zawodnika, albo chociaż fotek z testów medycznych?
- dp10
- Juventino
Podobno Mirko pojawił się w Turynie
http://www.calciomercato.com/mercato/ju ... ino-167670
Mówi się o pensji 4 mln :shock: brak słów...
http://www.calciomercato.com/mercato/ju ... ino-167670
Mówi się o pensji 4 mln :shock: brak słów...
- Arcadio Morello
- Juventino
Czas pokaże czy transfer Vucinica do Juve nie był samobójem Marotty i czy pieniądze zapłacone za jego transfer nie były wyrzucone w błoto. Oby się sprawdził i wprowadził Juve do LM
.

- Bandiera_Rossa
Sracie się jakby to były wasze pieniądze, wielka mi różnica czy 3,5 czy 4.