Ligi w Europie. A Ty komu kibicujesz ?
- minimav
- Juventino
Alez zostane zbluzgany za angielska ;p
Premier League - Liverpool
Primera División - Valencia
Serie A - wiadomo - Juventus Turyn
1.Bundesliga - Borussia D.
Ligue 1 - PSG
Eredivisie - Ajax
SuperLiga - FC Porto
Ekstraklasa - Wisla[/list]
Premier League - Liverpool
Primera División - Valencia
Serie A - wiadomo - Juventus Turyn
1.Bundesliga - Borussia D.
Ligue 1 - PSG
Eredivisie - Ajax
SuperLiga - FC Porto
Ekstraklasa - Wisla[/list]
- probeert
- Juventino
Anglia: Arsenal, Tottenham
Włochy: JUVENTUS
Hiszpania: FC Barcelona, Athletic Bilbao
Francja: Olimpique Lyon, AS Monaco
Holadnia: Ajax
Niemcy: Borussia Dortmund, Energie Cottbus
Szkocja: Celtic
Polska: Wisła Kraków, Wisła Płock
Turcja: Fenerbahce
Włochy: JUVENTUS
Hiszpania: FC Barcelona, Athletic Bilbao
Francja: Olimpique Lyon, AS Monaco
Holadnia: Ajax
Niemcy: Borussia Dortmund, Energie Cottbus
Polska: Wisła Kraków, Wisła Płock
Turcja: Fenerbahce
In Marotta I trust...
- DiaVolO
- Juventino
Wiem wiem,mimo że na ogół nienawidzę angielskiej piłki to teraz w czasach tego szejkowego napływu na wyspy Liverpool godnie walczył z nimi mając o wiele słabszych piłkarzy,jakiś szacunek za to mam do nich ale i tak ich nienawidzę.Kogut W. pisze:To bardzo dotkliwa musi być ta bieda. :doh:DiaVolO pisze:no i od biedy Liverpool
- LordRahl
- Juventino
Bundesliga- Dortmund ( od święta oglądam niemiecką)
Francja- Marsylia
Hiszpania- Valencia i troszkę sympatyzuje z Villarealem
Portugalia- Benfica
Anglia- Aston Villa
Holandia- Ajax ( też od święta)
Polska- nie mam ulubieńców, aczkolwiek jeśli miałbym wybierać to Śląsk.
Francja- Marsylia
Hiszpania- Valencia i troszkę sympatyzuje z Villarealem
Portugalia- Benfica
Anglia- Aston Villa
Holandia- Ajax ( też od święta)
Polska- nie mam ulubieńców, aczkolwiek jeśli miałbym wybierać to Śląsk.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Jest kilka klubów których poczynania śledzę z zainteresowaniem, darzę je większa lub mniejsza sympatią.
Oto one:
Primera Division: River Plate - niezwykle ubolewam z powodu spadku popularnych Millonairos.
La Liga: Villarreal
Miałem bardzo podobnie.
Uwielbiałem Riquelme, pomimo tego że był wychowankiem Boca. Dla mnie piłkarz fenomenalny, jeśli miałbym wskazać kogoś spoza Juve, komu mocno kibicowałem, wybrałbym jego.
Premier League: Kiedyś trzymałem kciuki za Chelsea, jeszcze za czasów Vialliego, Zoli, Di Matteo, teraz to jest inny klub.
Lig Ę: Auxerre - Za czasy Guy Roux'a.
T-Mobile Ekstraklasa: Legia
Eredivisie: Ado Den Haag
To chyba wszystko.
Oto one:
Primera Division: River Plate - niezwykle ubolewam z powodu spadku popularnych Millonairos.
La Liga: Villarreal
Ouh_yeah pisze: Zakochałem się w tej drużynie kiedy grali tam Riquelme i Forlan, teraz to już nie to samo ale sympatia pozostała.
Miałem bardzo podobnie.

Premier League: Kiedyś trzymałem kciuki za Chelsea, jeszcze za czasów Vialliego, Zoli, Di Matteo, teraz to jest inny klub.
Lig Ę: Auxerre - Za czasy Guy Roux'a.
T-Mobile Ekstraklasa: Legia
Eredivisie: Ado Den Haag
To chyba wszystko.

- Wojtek
- Juventino
Anglia: Arsenal&Tottenham
Włochy: Juve
Hiszpania:
Niemcy: BVB
Francja: OM
Polska: Lech
Holandia: Ajax
Włochy: Juve
Hiszpania:

Niemcy: BVB
Francja: OM
Polska: Lech
Holandia: Ajax
Aha czyli Juve też ? :rotfl:jarmel pisze: Resztę mam głęboko w ...
Ostatnio zmieniony 31 lipca 2011, 16:26 przez Wojtek, łącznie zmieniany 1 raz.
- jarmel
- Redaktor
Hiszpania- Valencia
Polska- Wisła
Resztę mam głęboko w ...

Polska- Wisła
Resztę mam głęboko w ...
O Juve chyba nie musiałem wspominać<<W@jTEk>> pisze:Aha czyli Juve też ? :rotfl:jarmel pisze: Resztę mam głęboko w ...

Ostatnio zmieniony 31 lipca 2011, 18:42 przez jarmel, łącznie zmieniany 1 raz.
#AllegriOut
- stahoo
- Juventino
W Anglii jestem za Tottenhamem i Arsenalem, chociaż generalnie kibicuje przeciwko Manchesterowi United, oraz Chelsea. Po prostu nudne już jest ich wygrywanie Premiership. Aczkolwiek z wspomnianej dwójki wolę The Blues.
Podobnie rzecz ma się w La Lidze. Kibicuję Valencii, do której mam sentyment z powodu Canizaresa (chyba mój pierwszy, zagraniczny, bramkarski idol). Lubię też Atletico Madrid. Jednak z dwójki Real - Barcelona, która rok w rok rozdaje karty, wolę pierwszy zespół (ponieważ Barca jest na topie). Parę lat temu, kibicowałem Blaugranie, gdy Real był lepszy.
W lidze holenderskiej jestem za Ajaxem. Nie wiem dlaczego
W Bundeslidze zdecydowanie Borussia, ze względu na Polaków. Nie lubię za to Bayeru i Bayernu.
W lidze polskiej nie mam pojecia za kim być. Kiedyś lubiłem Lecha, jednak po meczu z Juve i kretyńskich wypowiedziach kibiców, dziennikarzy, kibiców, działaczy i kibiców jakoś stracili moja sympatię. Za Wisłą i Legią równiez zdecydowanie nie jestem...
Poczynań drużyn z innych lig raczej nie śledzę i zwisa mi zupełnie kto tam wygra.
Podobnie rzecz ma się w La Lidze. Kibicuję Valencii, do której mam sentyment z powodu Canizaresa (chyba mój pierwszy, zagraniczny, bramkarski idol). Lubię też Atletico Madrid. Jednak z dwójki Real - Barcelona, która rok w rok rozdaje karty, wolę pierwszy zespół (ponieważ Barca jest na topie). Parę lat temu, kibicowałem Blaugranie, gdy Real był lepszy.
W lidze holenderskiej jestem za Ajaxem. Nie wiem dlaczego

W Bundeslidze zdecydowanie Borussia, ze względu na Polaków. Nie lubię za to Bayeru i Bayernu.
W lidze polskiej nie mam pojecia za kim być. Kiedyś lubiłem Lecha, jednak po meczu z Juve i kretyńskich wypowiedziach kibiców, dziennikarzy, kibiców, działaczy i kibiców jakoś stracili moja sympatię. Za Wisłą i Legią równiez zdecydowanie nie jestem...
Poczynań drużyn z innych lig raczej nie śledzę i zwisa mi zupełnie kto tam wygra.
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Mnie generalnie oprocz naszych zwyciestw interesuja porazki Interu i Lecha
.
Ligi z Hiszpanii, Anglii czy Niemiec oglada sie przyjemnie ale swoich ulubiencow nie mam, trzymam kciuki za slabszych i niespodzianki. Kiedys sympatie budzila we mnie Valencia ze wzgledu na wloski styl gry i takie osoby jak Ayala, Albelda, Canizares czy Mendieta ale z tamtej druzyny i mojej sympatii nic juz nie zostalo.
Najwiecej przyjemnosci oporcz Serie A sprawia mi Ligue 1, lubie cala lige z wyjatkiem Lyonu, ktory obrzydzil mnie swoja dominacja w poprzednich latach. Trzymam kciuki za powrot na europejskie salonych takich firm jak OM, PSG, Nantes czy Monaco.
Ligi z Hiszpanii, Anglii czy Niemiec oglada sie przyjemnie ale swoich ulubiencow nie mam, trzymam kciuki za slabszych i niespodzianki. Kiedys sympatie budzila we mnie Valencia ze wzgledu na wloski styl gry i takie osoby jak Ayala, Albelda, Canizares czy Mendieta ale z tamtej druzyny i mojej sympatii nic juz nie zostalo.
Najwiecej przyjemnosci oporcz Serie A sprawia mi Ligue 1, lubie cala lige z wyjatkiem Lyonu, ktory obrzydzil mnie swoja dominacja w poprzednich latach. Trzymam kciuki za powrot na europejskie salonych takich firm jak OM, PSG, Nantes czy Monaco.
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jest jedn klub, którego nienawidzę- Inter, i dwa których nie cierpię czyli Chelsea i MU. Dlatego w Anglii jestem za Arsenalem, MC a nawet QPR, byle by przerwali hegemonię tych dwóch klubów. Jednak jedynym zespołem, któremu szczerze kibicuję jest Leeds. Niemcy to Schalke (jeszcze za czasów młodości) i Borussia (ze względu na Polaków). W Hiszpanii jest mi obojętne kto wygra, bo i Barcę i Real darzę jakąś tam sympatią. Reszta lig jest mi całkowicie obojętna.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
O.Juras_Senat pisze:Miałem bardzo podobnie.Uwielbiałem Riquelme, pomimo tego że był wychowankiem Boca. Dla mnie piłkarz fenomenalny
Taki staromodny playmaker, który dostawał piłkę, robił kółeczko, rozglądał się, znowu robił kółeczko... praktycznie w pojedynkę wygrał wiele meczów. Ale w najważniejszym momencie wyłożył się na swojej największej broni - rzucie karnym przeciwko Arsenalowi. Kto wie czy nie wygrałby wtedy LM bo Villarreal miał jako jedna z niewielu drużyn patent na ówczesną Barcę.
Szkoda że jego kariera nie potoczyła się tak jak mogła. Nieudana przygoda w Barcy, po jakimś czasie konflikt w Villarreal i szybki powrót do ojczyzny.
Klik! Odegranie piętką z powietrza, ominięcie rywali i strzał w samo okieneczko. Poezja w najlepszym wydaniu.
- Dybala 4ever
- Juventino
To czas na mnie:
liga angielska: jak już ktoś napisał powyżej szanuję Man Utd za te nasze boje w LM. Poza tym to drużyna z historią, charyzmatyczny SAF, świetna generacja piłkarzy: Scholes, Giggs, bracia Neville'owie.
liga niemiecka: Werder- mój szwagier jest ich kibicem, więc w pewien sposób też ich darzę sympatią. Kiedyś byli porządnym klubem, ale teraz nadeszły dla nich ciężkie czasy, tak jak dla Juve.
liga hiszpańska: obecnie Real, bo może przerwie hegemonię Barcy. Ale lubię też tych, którzy mogą sprawić kłopoty, obu wyżej wymienionym drużynom
liga francuska: nie mam jakiegoś faworyta, fajnie że teraz co roku kto innym mistrzem. Zawsze jakaś różnorodność, a nie siedmioletnia dominacja Lyonu
liga polska: Legia i Pogoń, za resztą jestem jak grają w pucharach
Ale i tak jedyną drużyna jaką kocham to 29 krotny mistrz Włoch- czyli Juventus FC :!:
liga angielska: jak już ktoś napisał powyżej szanuję Man Utd za te nasze boje w LM. Poza tym to drużyna z historią, charyzmatyczny SAF, świetna generacja piłkarzy: Scholes, Giggs, bracia Neville'owie.
liga niemiecka: Werder- mój szwagier jest ich kibicem, więc w pewien sposób też ich darzę sympatią. Kiedyś byli porządnym klubem, ale teraz nadeszły dla nich ciężkie czasy, tak jak dla Juve.
liga hiszpańska: obecnie Real, bo może przerwie hegemonię Barcy. Ale lubię też tych, którzy mogą sprawić kłopoty, obu wyżej wymienionym drużynom
liga francuska: nie mam jakiegoś faworyta, fajnie że teraz co roku kto innym mistrzem. Zawsze jakaś różnorodność, a nie siedmioletnia dominacja Lyonu
liga polska: Legia i Pogoń, za resztą jestem jak grają w pucharach
Ale i tak jedyną drużyna jaką kocham to 29 krotny mistrz Włoch- czyli Juventus FC :!:

- Monte Cristo
- Juventino
Ogólnie poza Juve to moją ukochana drużyna jest Hammarby IF, grający obecnie w drugiej lidze Szwedzkiej. Mam bilet sezonowy i dre mordę na każdym meczu jakim mogę być. Pozatym to sympatyzuje tez z Werderem Brema, rodzina ma przyjaciół którzy sa wielkimi fanatykami tego zespołu i często ich odwiedzamy, wiec jako tako śledzę ten klub i zawsze mam nadzieje na ich sukces (no oprócz konfrontacjii z Juventusem
).