Mirko Vučinić

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
Filip

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 23:27

Qrczak pisze:
Damianoss60 pisze:Polska trafiła w Kwalifikacjach do MŚ na Czarnogórę.Więc nas odwiedzi.
A no tak :D
Ale trafiliśmy na taką grupę ,że jesteśmy w stanie z niej wyjść .
A nie jest czasem tak że wychodzi tylko 1 drużyna z tej grupy ?

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 23:31

Filip pisze:
Qrczak pisze:
Damianoss60 pisze:Polska trafiła w Kwalifikacjach do MŚ na Czarnogórę.Więc nas odwiedzi.
A no tak :D
Ale trafiliśmy na taką grupę ,że jesteśmy w stanie z niej wyjść .
A nie jest czasem tak że wychodzi tylko 1 drużyna z tej grupy ?
Nie , dwie wychodzą .

Kicek7

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 30 lipca 2011, 23:32

Filip pisze: A nie jest czasem tak że wychodzi tylko 1 drużyna z tej grupy ?
O ile się nie mylę to zwycięzca awansuje, a drużyna z drugiego miejsca gra w barażach.

rufi8

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 00:29

Dokładnie tak jest

petre

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 00:49

Kicek7 pisze:
Filip pisze: A nie jest czasem tak że wychodzi tylko 1 drużyna z tej grupy ?
O ile się nie mylę to zwycięzca awansuje, a drużyna z drugiego miejsca gra w barażach.
Czyli Polska wychodzi z pierwszego miejsca a Anglia bije się w barażach :smile:

Co do Mirko to mam nadzieję, że u nas będzie wykorzystywał większość sytuacji.

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 00:50

Już, pogadaliście sobie o grupach MŚ w temacie o Vuciniciu?
jakku1 pisze:W 4m dla Vucinicia nie wierze po prostu. 3,5m to troche za duzo, ale to bardziej realna kwota.
Przecież to tylko 0,5 różnicy.
Oburzacie się o to kwotę tylko dlatego, że sam transfer się Wam nie podoba, a jak się transfer nie podoba to najlepiej gdyby był za darmo i to na wolontariacie. Chcieli go kupić i wszystko wskazuje na to, że kupili, koniec tematu.

rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 10:23

wezcie mnie uswiadomcie bo sam nie wiem jak to przetlumaczyc. co znaczy bass player?
bass od basic?

hinx

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 10:26

rh pisze:wezcie mnie uswiadomcie bo sam nie wiem jak to przetlumaczyc. co znaczy bass player?
bass od basic?
Raczej chodziło o porównanie do basisty w zespole.

Wybijający rytm, czyli dyktujący tempo meczu.

kun10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 11:08

Kurde nie wiem sam co myśleć.
Jestem trochę wkurzony tym że Marotta zwalił sprawę Rossiego.
ale z drugiej strony Mirko to też w pytkę piłkarz.
Nie wiem sam ale wydaje mi się że transfer na spory + i nie ma go tu co porównywać do Martineza bo to wgle inna klasa piłkarza.
A 15mln przy dzisiejszym rynku za takiego zawodnika to wcale nie tak dużo.
Myślę że klasą jest kimś takim jak Bastos.

jsduga

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 11:25

kun10 pisze:Kurde nie wiem sam co myśleć.
Nie wiem sam ale wydaje mi się że transfer na spory + i nie ma go tu co porównywać do Martineza bo to wgle inna klasa piłkarza.
Z tą klasą jak Bastos to nie bardzo, bo jeśli liczyć Vucinicia jako LP to Bastos bije Mirko na głowę.

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
kun10

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 11:57

jsduga pisze:
Z tą klasą jak Bastos to nie bardzo, bo jeśli liczyć Vucinicia jako LP to Bastos bije Mirko na głowę.
Chodziło mi że klasa na swoich pozycjach.
Wątpię żeby Mirko był LP w tym sezonie.
Wydaje mi się że będzie nim Vargas.

Brutalo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 12:02

Dla mnie sprowadzenie Vucinicia to absolutna porażka Marotty. Przed mercato było wiadomo że najbiedniejsze formacje to obrona i pomoc. Jak dotychczas obie formacje były zasilane głównie darmowymi zawodnikami, natomiast gruba gotówka miała pójść na "gwiazdę, która zapełni nowy stadion". Jeżeli to Czarnogórzec na wylocie z romy ma być tym Mesjaszem to ja dziękuję za takie hity.
Z Bastosem i lewą stroną się babra od miesiąca, a w międzyczasie dwóch napastników już dało mu kosza :doh: ... aha, zapomniałem, przecież ma czas do 31.08. Co tam zgranie z drużyną. Z Quagiem przeszło to z Bastosem nie przejdzie ? :doh:

Obrazek
WWW.PAJACYK.PL <-- KLIKNIJ
rh

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 12:13

jak to zawalil sprawe Rossiego? czego wy ludzie oczekujecie? Rossi zostal wycofany z rynku. Wg. Ciebie powinnismy przeplacic? tak sie sklada ze mamy okreslony budzet i cele transferowe. jak dalibysmy za duzo za Rossiego wowczas ucierpialaby na tym inna transakcja. jak bysmy zaplacili za duzo to wiekszosc z was jeczalaby ze zaplacilismy za duzo.

ps. dziekuje za przetlumaczenie, wszysko jasne :)

patrzac na umiejetnosci techniczne Mirka zaczynam cieszyc sie z tego transferu. bez watpienia tylko Pirlo prezentuje podobny poziom w naszym zespole. Jesli zostanie dobrze ustawiony i Marotta dokupi zaawansowanego technicznie LP wowczas z wielka ciekawoscia bedziemy ogladac rozgrywanie pilki miedzy Pirlo-Vidalem-Vuciniciem-LP :) Krasicia nie licze bo wydaje mi sie ze za rok bedziemy szukac PP do pierwszego skladu podobnie jak LO :P

mambooocha

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 12:27

co byście nie powiedzieli to ja tam się ciesze. Będzie pewnie ustawiony jako lewy pomocnik, grający bardzo ofensywnie, a może przecież też zagrać jako napastnik. Mamy teraz dwóch przyzwoitych skrzydłowych (Krasić i właśnie Vucinić), Marchisio który może zagrać na lewej stronie, De Silvestro, który jak dla mnie jest największym odkryciem tegorocznych wakacji więc jest dobrze - przynajmniej nie będę musiał za często oglądać Pepe i Martineza. I jestem pewny, że już nie kupimy w tym roku napastnika bo mamy 4 dobrych (Alex, Matri, Fabio i Vucinić) więc lepiej wydać te pieniądze, które jeszcze mamy (jeśli coś zostało) na środkowego obrońcę. Ja bym chętnie widział Hummelsa, bo do Lugano nie jestem za bardzo przekonany (nie lubie jak przychodzi starszy zawodnik, który nie gwarantuje dobrego poziomu bo mamy nauczkę z Barzaglim, który jest bardzo średni). Wolałbym obrońcę, który gra w Europie w jednej z TOPowych lig. Wiadomo że Vidicze itp są poza zasięgiem więc nie ma nawet co o nich myśleć.

a tak wogóle to skład: Buffon, Lichsteiner, Bonucci (lub ktoś nowy), Giorgio, Krasić Vidal, Pirlo/Marchisio, Vucinić, Del Piero/Matri/Quagliarella prezentuje się co najmniej dobrze a więc jestem pełny optymizmu :ok:

fino alla fine FORZA JUVENTUS!
Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 31 lipca 2011, 12:33

Hheh to jak inaczej nazwać sprawe z Rossim? Mając jeszcze na uwadze, wykupienie Motty za 5 mln.
Tutaj akurat co by nie mówić- spaprał sprawe na maxa. Wszystko sie rozbijało o max pare milionów, a Giuseppe jest wart swojej ceny, wystarczy spojrzeć na statystyki- jezeli Aguero 45 to Rossi spokojnie te 30 czy tam 32..
A nasz cudowny Marotta zamiast dorzucic do Rossiego najpierw zmarnotrawił kase na Motte. Wiec nie mozna usprawiedliwiac tego tym "ze ucierpiala by inna tranzakcja" bo Motta to raczej osłabienie skladu nie wzmocnienie..;P
Co do Mirka- Może być ale bez szału, czekam na Vargasa, on napewno byłby wieksza gwiazda.

Zablokowany