Mirko Vučinić
- kosciu88
- Juventino
W spraingach gra 442 bo nie ma jeszcze pelnego skladu a w szczegolnosci Vidala. Mam nadzieje ze Conte jest rozgarniety i nie bedzie trzymal sie jednej taktyki tylko bedzie gral 442 i 433 w zaleznosci jakich bedzie mial pilkarzy do dyspozycji.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- Łukasz
- Juventino
Bój się Boga - ja już mam dość 7. miejsc, nie możemy tracić tyle bramek.deszczowy pisze: A ja sobie pozwolę nie zgodzić się z Tobą. Ponoć Vidal właśnie tak grał w Bundeslagerze - z lewej strony trzyosobowej pomocy. I wtedy:
Vucinić-Matri-Quagliarella
Vidal-Pirlo-Krasić
Krasić nie nadaje się na półprawego pomocnika do tej formacji, przy Pirlo i Vidalu jest po prostu zbyt ofensyny. Q też nie ma co ustawiać na prawym skrzydle - jeśli już to na lewym (ale jak to pogodzić z Vuciniciem?) - szkoda jego strzałów z dystansu.
- deszczowy
- Juventino
No i właśnie cała głupota polega na tym, że mamy dwóch piłkarzy, którzy mieliby grać jako prawi skrzydłowi (Quag, Krasić), a nikogo na lewej. I właśnie dlatego nie lubię wynalazków typu 4-3-3, czy 4-2-4. Jestem twardym fanbojem 4-4-2, gdzie każdy wie, co ma robić. A nie kombinowań z jakimiś wynalazkami taktycznymi.Łukasz pisze:Bój się Boga - ja już mam dość 7. miejsc, nie możemy tracić tyle bramek.deszczowy pisze: A ja sobie pozwolę nie zgodzić się z Tobą. Ponoć Vidal właśnie tak grał w Bundeslagerze - z lewej strony trzyosobowej pomocy. I wtedy:
Vucinić-Matri-Quagliarella
Vidal-Pirlo-Krasić
Krasić nie nadaje się na półprawego pomocnika do tej formacji, przy Pirlo i Vidalu jest po prostu zbyt ofensyny. Q też nie ma co ustawiać na prawym skrzydle - jeśli już to na lewym (ale jak to pogodzić z Vuciniciem?) - szkoda jego strzałów z dystansu.
Oby Kąte wiedział, co robi...

- Łukasz
- Juventino
No właśnie Q, jeśli już na skrzydle, to na lewym.deszczowy pisze:mamy dwóch piłkarzy, którzy mieliby grać jako prawi skrzydłowi (Quag, Krasić), a nikogo na lewej.
- deszczowy
- Juventino
Na lewym? Mi się zawsze wydawało, że on gra zazwyczaj na prawym skrzydle ataku? oO Zresztą - niech gra i na lewym. Wtedy na prawe skrzydło wrzuci się Krasicia, a za plecy wstawi mu się Pepe. I nawet nie byłoby źle.Łukasz pisze:No właśnie Q, jeśli już na skrzydle, to na lewym.deszczowy pisze:mamy dwóch piłkarzy, którzy mieliby grać jako prawi skrzydłowi (Quag, Krasić), a nikogo na lewej.
- hinx
- Juventino
Jak sobie przypominam bramki Fabio to wiekszosc padała z lewej strony.deszczowy pisze:Na lewym? Mi się zawsze wydawało, że on gra zazwyczaj na prawym skrzydle ataku? oO Zresztą - niech gra i na lewym. Wtedy na prawe skrzydło wrzuci się Krasicia, a za plecy wstawi mu się Pepe. I nawet nie byłoby źle.Łukasz pisze:No właśnie Q, jeśli już na skrzydle, to na lewym.deszczowy pisze:mamy dwóch piłkarzy, którzy mieliby grać jako prawi skrzydłowi (Quag, Krasić), a nikogo na lewej.
Mysle jednak ze jest on na tyle wszechstronny ze da rade.
Biednie jednak jest grac bez typowego LM.
- Łukasz
- Juventino
Na prawym też zdarzało mu się łatać dziury, ale na lewym, z uwagi na to, że jest piłkarzem prawonożnym, jest bardziej efektywny (i efektowny), mogąc lepiej wykorzystywać swój największy atut - strzał.deszczowy pisze: Na lewym? Mi się zawsze wydawało, że on gra zazwyczaj na prawym skrzydle ataku?
Lepiej już Marchisio.deszczowy pisze:na prawe skrzydło wrzuci się Krasicia, a za plecy wstawi mu się Pepe. I nawet nie byłoby źle.
- Wojtek
- Juventino
Sabatini potwierdza: Vucinic może trafić do Juve :roll:
Tak czytam ich komentarze i ogólnie to nie żałują że odzieje boli ich tylko to że może odejść do Juve
@up
Obyś miał racje
Tak czytam ich komentarze i ogólnie to nie żałują że odzieje boli ich tylko to że może odejść do Juve

@up
Obyś miał racje

- eros101010
- Juventino
No do transferu coraz bliżej tylko nie jestep pewny czy to będzie wzmocnienie Starej Damy ale czas pokażę
Vučinić o krok od Juventusu!
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=6385
Vučinić o krok od Juventusu!
http://all-forum.cba.pl/viewtopic.php?t=6385
- rh
- Juventino
tak sie uparliscie ale prawde mowiac to Mirko w formie kladzie na placy naszych super napastnikow i to do niego beda dobierani partnerzy do gry.
jedyne pytanie to czy dojdzie LM czy brodaty bedzie tam gral. kto wie, moze czeka nas jeszcze jakis mocny transfer..
jedyne pytanie to czy dojdzie LM czy brodaty bedzie tam gral. kto wie, moze czeka nas jeszcze jakis mocny transfer..
- @Maras@
- Juventino
W sumie to tak. Kilka godzin temu jak się tak poważniej zastanowiłem (gdy pojawiły się informacje, że już prawie jest dogadany transfer) to też stwierdziłem, że gdy Vucinic byłby w formie to byłby najlepszym z naszych napastników (najbardziej kreatywnym)...rh pisze:tak sie uparliscie ale prawde mowiac to Mirko w formie kladzie na placy naszych super napastnikow i to do niego beda dobierani partnerzy do gry.

- Arcadio Morello
- Juventino
Marny fotomontaż... :roll:.Simi pisze:Nie wiem czy widzieliście, ale Mirko już potwierdzony. KLIK
Mam nadzieje, że jednak Vucinic nie trafi do Juve... To by była tragedia teksańską piłą mechaniczną... Co oni w nim widzą? Zarząd, Marotta, Moggi, Conte...

Już 100 razy bardziej wolę Berbatova, który wymiatał w Man Utd, ale niestety jak pojawił się Javier Hernandez to posadził go Alex Ferguson na ławe...