Sparing (29.07): JUVENTUS 1-0 CD Guadalajara
- @Maras@
- Juventino
Martineza na ostatnim meczu widziałem w kurtce więc najprawdopodobniej takIGI pisze:Co do oceny Marchisio sie zgadzam, a Ziegler z przodu przy Pasquato raczej za wiele nie pokazeZawidowianin pisze:Pieprzenie. Claudio gra dziś dobrze i parę razy ładnie na tyłku pojechał i odebrał kilka piłek. Do tego parę wymian piłek z Quagliarellą (coś tam na cofniętym napastniku jak widac potrafi zagracSmok-u pisze: Marchisio - On w ogóle jest na boisku?). Niewidoczny to jest Ziegler i Pasquato (a jak go widac to coś spieprzy).
Pepe jest mistrzem w wywalczaniu autów. I tylko w tym.Nie wiem dlaczego Martinez nie gra. Kontuzja? :twisted:

Ziegler rzeczywiście nie ma za bardzo z kim grać. Lichy mógł się wykazać, bo Krasic robił mu sporo miejsca ściągając zawodników na siebie.
Co do Pasquato to na prawej stronie pewnie lepiej by sobie radził. Widać że lewa strona za bardzo mu nie leży, choćby z tego powodu że prawą nogę ma zdecydowanie lepszą (9/10 piłek które ma dośrodkować przekłada na prawą nogę)...
EDIT: Wchodzi Krasic i Immobile. Ciekawe jak Ciro poradzi sobie na lewej stronie. Ostatnio próbowany był na prawej teraz na lewej. Jako napastnik specjalnie się nie sprawdzał (chyba że w Primaverze) więc teraz dostaje szansę wykazania się na skrzydle (bo wybiegany raczej był zawsze - sposobem biegania strasznie przypominał mi zawsze Nedveda

Ostatnio zmieniony 29 lipca 2011, 03:28 przez @Maras@, łącznie zmieniany 2 razy.

- BlackJacky
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
:rotfl: - to moja ocena meczu.
Chociaz to:
tez by pasiło, ale nie bede se psuł nerw.
Chociaz to:

Wybierz, komu chcesz pomóc: https://www.siepomaga.pl
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
"Lepszy [Arturo Vidal] prosto z baru Semafor niż ta cała reszta"
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jezu, ja się zastanawiam czy Conte ma jakąkolwiek taktykę przygotowaną. Gramy tragicznie, nie tego się spodziewałem. Jest to co prawda sparing, ale szkoda to oglądać. Grygera, Motta co oni jeszcze u nas robią? Postawmy tam np. krzesło będzie tyle samo pożytku. Jeżeli nic się nie zmieni, to zaczynam się modlić o 7 miejsce.
- PrzemasJuve
- Juventino
1 polowa fajna, az dziwnie dobra jak na sklad ktory byl, a 2 ? kompromitacja przepleciona zenada!!!!!!! immobile!? co to ma byc? gdzie jest de silvestro, martinez?
nie wiem jak mozna w meczu pokazac takie 2 rozne oblicza..
slabizna 2 polowy przeslonila mi pozytywy 1 ...czas spac i zapomniec i czekac na nastepny, oby jakis lepszy sparing
slabizna 2 polowy przeslonila mi pozytywy 1 ...czas spac i zapomniec i czekac na nastepny, oby jakis lepszy sparing
Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Dybala 4ever
- Juventino
Zrzędzicie jak stare baby. Wiecznie wam nie pasi. Nie mówię, że jest superancko, bo nie jest. Widać jednak poprawę gry z meczu na mecz. Nie są to wielkie wyniki, ale już coraz lepiej wychodzi nam kilka rzeczy. Fajnie było popatrzeć jak przez parę chwil fajnie graliśmy klepą na małej przestrzeni, było więcej biegania. Dobrze Marchisio się poruszał i w miarę efektywnie, Pazienza dobrze w odbiorze. Jeśli z meczu na mecz będzie coraz to składniej wyglądało, powinno być dobrze. Narazie to są spary, niczym się nie zachwycam, bo nie ma, ale widać trochę poprawę i doceniam to.
- Skibil
- Redaktor
Baaardzo schematyczna gra, dokładność pozostawia wiele do życzenia no i kolejne podania do bramkarza w światło bramki... Gdy Pirlo dostanie indywidualne krycie - tak jakby zniknął z boiska.
btw. Czy Storari nie wygląda trochę jak Chewbacca? ;d
btw. Czy Storari nie wygląda trochę jak Chewbacca? ;d
- Marchev'a
- Juventino
1 połowa fajna? to chyba inny mecz oglądaliśmyPrzemasJuve pisze:1 polowa fajna, az dziwnie dobra jak na sklad ktory byl, a 2 ? kompromitacja przepleciona zenada!!!!!!! immobile!? co to ma byc? gdzie jest de silvestro, martinez?

- PrzemasJuve
- Juventino
Elo Melo:) to 1 polowa...napisz cos o 2 

Magica Juve resiste il mio cuore lontano da te soltanto se penso alla figa!!
- Fidelito
- Juventino
Pierwsza połowa nie była najgorsza. Szybkie tempo, agresywny pressing z naszej strony, utrzymywanie się przy piłce(niestety bez efektu w postaci akcji ofensywnych).
Druga połowa natomiast była... odrażająca

Druga połowa natomiast była... odrażająca

- Moonk
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ja myślę, że tego nikt nie może zrozumieć już od dłuższego czasu. Sam nie mogę uwierzyć jak gramy z Chievo czy inną 'potęga', a oni sobie spokojnie klepią, a My gramy taką nerwówke i padake...a przecież piłkarzy mamy lepszych, czyli co winna trenera? również nie dokońca...nie wiem.19 pisze:ja nie rozumiem, dlaczego juve nie moze sobie poklepac pilki, zamiast spokojnie podawac to oni przezucaja na slepo pilke i ja traca
Co do meczu,

Na zakończenie...
Immobile to jakaś porażka...chyba Niemobile..
- Dybala 4ever
- Juventino
Racja była gorsza od pierszej, ale były też w niej dobre momenty. Właśnie kilka razy widziałem dobrą klepkę. No ale Conte niech nie eksperymentuje z młodzikami jak Immobile na skrzydłach, bo to nic nie da. Mam nadzieję, że do czasu sparingu z Betisem ogarniemy kogoś porządnego na lewe skrzydło, bo to jest fatalka, no i tego środkowego. Przyjrzałem się Bonucciemu i mają rację co mówili, że gra słabo, jak jest okazja na Lugano to brać od zaraz, bo tak dalej być nie może.PrzemasJuve pisze:Elo Melo:) to 1 polowa...napisz cos o 2