Mirko Vučinić
- liqu!d
- Juventino
Moim zdaniem Vucinic jest takim samym cofnitętym napastnikem jakim jest nasz Fabio Q. Może się cofnąć po piłkę, ale raczej dużo z nią nie zrobi, jest poprostu zbyt wolny. Nawet nie biorę pod uwage możliwości ustawienia go na skrzydle. Trzeba być niesprawnym umysłowo albo zdesperowanym, żeby wystawiać go na skrzydle w 4-4-2.
- Qrczak
- Juventino
ty może nie ,ale Conte tak ,a najgorsze ,że to on tak bardzo naciskał na kupno Vucinica ...liqu!d pisze:Moim zdaniem Vucinic jest takim samym cofnitętym napastnikem jakim jest nasz Fabio Q. Może się cofnąć po piłkę, ale raczej dużo z nią nie zrobi, jest poprostu zbyt wolny. Nawet nie biorę pod uwage możliwości ustawienia go na skrzydle. Trzeba być niesprawnym umysłowo albo zdesperowanym, żeby wystawiać go na skrzydle w 4-4-2.

- Err0r
- Juventino
No i właśnie dlatego może należy wstrzymać się z krytykowaniem Vucinica. Miejmy nadzieję, że Conte wie co robiQrczak pisze:ty może nie ,ale Conte tak ,a najgorsze ,że to on tak bardzo naciskał na kupno Vucinica ...liqu!d pisze:Moim zdaniem Vucinic jest takim samym cofnitętym napastnikem jakim jest nasz Fabio Q. Może się cofnąć po piłkę, ale raczej dużo z nią nie zrobi, jest poprostu zbyt wolny. Nawet nie biorę pod uwage możliwości ustawienia go na skrzydle. Trzeba być niesprawnym umysłowo albo zdesperowanym, żeby wystawiać go na skrzydle w 4-4-2.

- Qrczak
- Juventino
Po ostatnich doświadczeniach (mowa tutaj o poprzednich trenerach typu Del Neri) ciężko zaufać nowemu trenerowiErr0r pisze:No i właśnie dlatego może należy wstrzymać się z krytykowaniem Vucinica. Miejmy nadzieję, że Conte wie co robiQrczak pisze:ty może nie ,ale Conte tak ,a najgorsze ,że to on tak bardzo naciskał na kupno Vucinica ...liqu!d pisze:Moim zdaniem Vucinic jest takim samym cofnitętym napastnikem jakim jest nasz Fabio Q. Może się cofnąć po piłkę, ale raczej dużo z nią nie zrobi, jest poprostu zbyt wolny. Nawet nie biorę pod uwage możliwości ustawienia go na skrzydle. Trzeba być niesprawnym umysłowo albo zdesperowanym, żeby wystawiać go na skrzydle w 4-4-2.

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Ja nie jestem zadowolony, nie będę tego ukrywał. Tym bardziej jak widzę, że niektórzy podzielają pomysł ustawienia Vucinicia w 4-4-2 na lewym skrzydle. Kompletny bezsens. Poziom naszego ataku jakoś specjalnie nie pójdzie w górę czy Matri, czy Quagliarella to gracze podobni. Te 13 mln € można było zdecydowanie lepiej zainwestować. Stoimy w miejscu.
- Qrczak
- Juventino
Dokładnie mówie o tym samym . Za tą kasę mogli byśmu mieć m.in. Bastosa, Vargasa i innych ... ,a tu Vucinić .zoff pisze:Ja nie jestem zadowolony, nie będę tego ukrywał. Tym bardziej jak widzę, że niektórzy podzielają pomysł ustawienia Vucinicia w 4-4-2 na lewym skrzydle. Kompletny bezsens. Poziom naszego ataku jakoś specjalnie nie pójdzie w górę czy Matri, czy Quagliarella to gracze podobni. Te 13 mln € można było zdecydowanie lepiej zainwestować. Stoimy w miejscu.
Ja bym chciał u nas zobaczyć zawodnika Werderu ,a mowa tutaj o Marinie ; Myślę ,że nadawał by się na lewą pomoc ,a nie kosztował by wiele.
- annihilator1988
- Juventino
Chyba nikt nie może być zadowolony z Vucinicia, po tym kogo obiecywał GiuseppeQrczak pisze:Dokładnie mówie o tym samym . Za tą kasę mogli byśmu mieć m.in. Bastosa, Vargasa i innych ... ,a tu Vucinić .zoff pisze:Ja nie jestem zadowolony, nie będę tego ukrywał. Tym bardziej jak widzę, że niektórzy podzielają pomysł ustawienia Vucinicia w 4-4-2 na lewym skrzydle. Kompletny bezsens. Poziom naszego ataku jakoś specjalnie nie pójdzie w górę czy Matri, czy Quagliarella to gracze podobni. Te 13 mln € można było zdecydowanie lepiej zainwestować. Stoimy w miejscu.
Ja bym chciał u nas zobaczyć zawodnika Werderu ,a mowa tutaj o Marinie ; Myślę ,że nadawał by się na lewą pomoc ,a nie kosztował by wiele.

- Meraviglioso
- Juventino
W przeciwieństwie do wielu fanów Juve, doceniam potencjał i talent Mirko. Jest to naprawdę bardzo dobry i wszechstronny atakujący, ustępujący może tylko trochę Rossiemu. Ale... na miłość boską, niech ktoś mi wyjaśni na czym polega 'oszczędność' Juve, skoro prawie 30-letni Czarnogórzec ma kosztować 15 mln + bonusy (o takiej kwocie mówi się w mediach) a niedługo nie będzie wart prawie nic, za to dużo młodszy Rossi wciąż się rozwija i będzie tylko droższy. Gdzie tu logika? Przypomina to raczej polską prowizorkę, gdzie oszczędza się podczas budowy domu na fundamentach, bo to by chałupa się zawaliła za jakiś czas i trzeba było budowę rozpocząć od nowa.
- Regulus
- Juventino
Dokładnie, bezsens tego transferu nie polega na tym, że Vucinic jest rzekomo cienki. Wydajemy sporo kasy na niemłodego już zawodnika, którego wartość będzie tylko spadać i który w gruncie rzeczy jest nam niepotrzebny. Przypomina się Martinez.
- Marian.
- Juventino
W mojej opinii jeżeli przyjdzię Vucinic to dla mnie jasnym staje się, że zagramy 4-3-3. Jakoś wątpię by Conte chciał posadzić na ławce kogoś z dwójki Marchisio/Vidal na ławce. W 4-3-3 będzie miejsce dla obu. Co do ataku - Vucinić/Quag, Matri, Krasic/Quag - tak to widzę. Wątpię w to, że Conte jest aż tak głupi by wystawiać Mirko na lewej stronie pomocy, bezsens.

- Buri
- Juventino
Marian. pisze:W mojej opinii jeżeli przyjdzię Vucinic to dla mnie jasnym staje się, że zagramy 4-3-3. Jakoś wątpię by Conte chciał posadzić na ławce kogoś z dwójki Marchisio/Vidal na ławce. W 4-3-3 będzie miejsce dla obu. Co do ataku - Vucinić/Quag, Matri, Krasic/Quag - tak to widzę. Wątpię w to, że Conte jest aż tak głupi by wystawiać Mirko na lewej stronie pomocy, bezsens.
wszystko fajnie wsystko ładnie, ale GDZIE TY MASZ DEL PIERO?
zapominacie w większości że takie vucinice i inne wynalazki nie dorastają do pięt Alexowi, nawet w jego wieku i obecnej formie.
Wg. mnie Vucinic jest zbędny - jedynie miejsce to lewa pomoc. Atak obsadzony i tyle.
"Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Lypsky
- Juventino
Quagliarella to solidny zawodnik, którego już jakiś czas przed transferem widziałem u nas, natomiast Matri to niewiadoma, która zapowiadała się całkiem obiecująco. Vucinic to gamoń, nie jest o wiele lepszy od takiego Amauriego (tego z Palermo i początku u nas), a i wątpię byśmy go potrzebowali.Ouh_yeah pisze:Lypsky, jeśli Vucinic to leszczyk to kim byli Matri i Quagliarella przed transferem do Juve?
Regulus pisze:Przypomina się Martinez.

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pumex
- Juventino
Święta racja!!! Może się powtórzę, ale dodam od siebie takie warzywne porównanie: nie potrzebuję pomidora, ale go kupuję, tracąc przy tym pieniądze. Pomidor leży, oddaje swój całkiem ładny zapach, ale w końcu pleśnieje i nie mam z niego praktycznie żadnego pożytku. Tak samo Vucinic. Przyjdzie, wywalimy 15 baniek, nie będzie zaniżał poziomu, nawet coś ustrzeli, ale ogólnie fajerwerków nie będzie, a pod dwóch latach spleśnieje... to znaczy stanie się nieprzydatnyLypsky pisze:Quagliarella to solidny zawodnik, którego już jakiś czas przed transferem widziałem u nas, natomiast Matri to niewiadoma, która zapowiadała się całkiem obiecująco. Vucinic to gamoń, nie jest o wiele lepszy od takiego Amauriego (tego z Palermo i początku u nas), a i wątpię byśmy go potrzebowali.Ouh_yeah pisze:Lypsky, jeśli Vucinic to leszczyk to kim byli Matri i Quagliarella przed transferem do Juve?

- Wojtek
- Juventino
Niewiem jak można porównywać FQ i Matriego do Vucinica? Jeśli chcielibyśmy zawodnika który będzie marnował setki zostawilibyśmy VI albo Amauriego!
15 milionów euro+3 miliony bonusów za 28 letniego napastnika a do tego kontrakt 3,5 rocznie. KAPITALNIE!
15 milionów euro+3 miliony bonusów za 28 letniego napastnika a do tego kontrakt 3,5 rocznie. KAPITALNIE!

- ewerthon
- Juventino
Porównanie Vucinicia do Martineza jest trochę nie na miejscu. Wystarczy spojrzeć na dotychczasowe osiągi tych piłkarzy. Już pominę fakt, że
Vucinic to pod względem umiejętności jeden z najlepszych cofniętych napastników w lidze, przez kilka ostatnich lat czołowy piłkarz Romy. Natomiast Martinez to jednosezonowiec z prowincjonalnej Catanii, którego wypromował jeden przypadkowy gol w meczu z interem.
Vucinic to pod względem umiejętności jeden z najlepszych cofniętych napastników w lidze, przez kilka ostatnich lat czołowy piłkarz Romy. Natomiast Martinez to jednosezonowiec z prowincjonalnej Catanii, którego wypromował jeden przypadkowy gol w meczu z interem.