Juventus Stadium
- M.Bodzio
- Juventino
Oświetlenie trochę lipne powinni zrobić coś takiego tylko, że w barwach Juve
) [PONIŻEJ LINK] co do reszty wszystko jest OK! bardzo mi się podoba choć mogła by być większa pojemność widowiskowa.
LINK
2.post:
Oczywiście oświetlenie z zewnątrz* zapomniałem dopisać

LINK
2.post:
Oczywiście oświetlenie z zewnątrz* zapomniałem dopisać

Forza Juventus <3!
- tabo89
- Juventino
Prawa do nazwy ma firma SportFive więc jeśli nawet by nikomu ich nie sprzedała, w co osobiście wątpie bo zawsze się ktoś znajdzie, to wykorzysta nazwę do promocji swojej firmy więc będzie to np SportFive Arena. Ale to tylko gdybanie bo nie wierzę, że nie ma chętnych na taki obiekt. Tu jest raczej licytacja kto da najwięcej, stąd ta niepewność do ostatniej chwili.
Kilka nowych zdjęć murawy:

Kilka nowych zdjęć murawy:

- pumex
- Juventino
Ale ta licytacja nie koniecznie chyba musi skończyć się przez pierwszym oficjalnym meczem? Dobrze mówię? Wtedy co? W oficjalnych notatkach, wizualizacjach telewizyjnych itp będzie SportFive Arena czy obecna robocza nazwa? Szczerze mówiąc pierwszy raz spotkałem się z taką sytuacją, żeby nowo budowany stadion nie miał oficjalnej nazwy na miesiąc przed otwarciemtabo89 pisze:Prawa do nazwy ma firma SportFive więc jeśli nawet by nikomu ich nie sprzedała, w co osobiście wątpie bo zawsze się ktoś znajdzie, to wykorzysta nazwę do promocji swojej firmy więc będzie to np SportFive Arena. Ale to tylko gdybanie bo nie wierzę, że nie ma chętnych na taki obiekt. Tu jest raczej licytacja kto da najwięcej, stąd ta niepewność do ostatniej chwili.
Hehe, myślenie a'la MarottaDragon pisze:Piękny...oby nie okazał się tylko nowoczesnym obiektem a stał się fortecą, z której rywale zawsze bedą wracali bez punktów.

- zoff
- Qualità Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 2 razy
Też właśnie niedawno zastanawiałem się nad nazwą naszego obiektu. Byłem przekonany, że będzie to standardowe Nouvo Delle Alpi, czy coś. Obiekt prezentenuje się wyśmienicie. Najbardziej urzekają mnie trybuny. Mam nadzieję, że nasz obiekt zapoczątkuje we Włoszech modę na renowacje i budowę obiektów. Bo za niedługo Serie A zostanie za plecami nie tylko Bundesligi, czy Premiership ale także... polskiej T-Mobile Ekstraklasy 
- stahoo
- Juventino
Pod wzgledem nowoczesności stadionów, Serie A jest chyba na jednym z niższych miejsczoff pisze:Bo za niedługo Serie A zostanie za plecami nie tylko Bundesligi, czy Premiership ale także... polskiej T-Mobile Ekstraklasy

- Marian.
- Juventino
Link do nowych fotek: http://www.skyscrapercity.com/showthrea ... 5&page=125
Zacnie się to wszystko prezentuje
.
Zacnie się to wszystko prezentuje