Sparing (26.07): JUVENTUS 1-0 Club America

Przedmeczowe przewidywania, gorące pomeczowe dyskusje, wasze oceny gry Juve i poszczególnych zawodników.
Zablokowany
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2011, 16:32

Molek big fun juve pisze:
annihilator1988 pisze:Jeszcze nie miałem okazji oglądać Juventusu w całości. Jak grał Lichtsteiner ? Faktycznie ma wrzutki przypominające te Molinaro ?
Postów nie chce się czytać? 4 posty nad Twoim , rozpisałem się wraz z ocenami meczowymi na temat każdego zawodnika, post nad Tobą kolega też szeroko się rozpisał na temat każdego zawodnika.
Czytałem twoją wypowiedź, "uciekł mi" fragment o dośrodkowaniach.

Molek big fun juve

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 27 lipca 2011, 16:48

<<W@jTEk>> pisze:Oglądałem tylko skrót i z tego co widze lewa strona boiska szwankuje, potrzebny nam lewoskrzydłowy, ale za to prawa strona (Milos-Stefan) bardzo dobrze ;)
Martwi mnie że nasi podstawowi napastnicy nie strzelają goli (FQ-Matri)

Gol Pasquato :bravo:
O napastników bać się nie trzeba, ich wartość znamy i jeszcze pokażą na co ich stać. Możemy się jedynie martwić o to , że piłki w ogóle do nich nie dochodzą. W dzisiejszym meczu jeżeli się nie mylę , tylko 2 razy piłka powędrowała po ziemi od marchisio w ich kierunku, a tak to tylko wrzutki, które nie mieli szans sięgnąć. Wystarczy popracować teraz nad atakiem ze środka oraz dośrodkowania i w końcu może to będzie jakoś wyglądać.

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe
Obrazek
Zablokowany