POLSKA 3:1 WŁOCHY

Pokój dla fanów piłki reprezentacyjnej.
ODPOWIEDZ
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 22:54

TERAZ POLSKA. Toldo- kalectwo, tak jak Vieri.... HAHAHA spox, czemu zawsze dobrze gramy w meczach o pietruszke!!!??? :?: :!:

Obrazek
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 23:00

grali bardzo dobrze, oni grają coraz lepiej z tym Janasem, szkoda ze nie będzie ich w ME :cry: Janas jeszcze duzo zrobi dla kadry. Brawo dla Polski :!: i Janasa :!:
P.S przegrałem kupo, ale sie tym nie martwie :D
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2003, 23:02 przez kouba, łącznie zmieniany 1 raz.

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 23:00

yeach , straciłem kupon ale co tam:):):):). Totalnie rozczarowałem sie grą Włochów , nie zagrozili wogóle bramce Dudka ( nie licząc bramki). Ale co sie dziwić. jak na bramce nie było Gigego , na lewej obronie nie szalał Gienluca , w pomocy nie było Mauro i Alessio . A w ataku Alexa:):). Szkoda że Di Vaio słabo zagrał , Miccoli też nic nie zdołał pokazać.Natomiast Polacy staneli na wysokości zadania:):) , piękny mecz w wykonaniu naszej reprzentacji. W końcu Polacy zagrali swietnie w pomocy , zresztą na każdej pozycji dominowalismy. Kosowski grał pięknie , Zieliński z Bąkiem byli prawie nie do przejścia:):) Niedzielan biegał z prędkością odrzutowca:):). Krzynówek bardzo charował. Uwielbiam Włochów ale mi ich nie żal :):).

Pawel29

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 23:04

Super,Polska pokazała klasę.Co prawda Włosi nie przyjechali w najmocniejszym składzie,ale to ich problem.Trap nas zlekceważył najwyraźniej i to się zemściło.Szkoda mi tylko Di Vaio i Miccoliego, mogli sobie strzelić po bramce.A szczególenie Miccoli, bo miał doskonałą okazję.Polska rządzi :-D P.S. Następnym razem Włosi przyjadą w najsilniejszym składzie,żeby się zrewanżować i dzięki temu będzie można zobaczyć:Buffona,Camora,Del Piero,Legro,Zambrotte. :!: :!: :wink:

BVB

Dortmundczyk
Dortmundczyk
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 23:10

odpuscili sobie ten ,ecz, wiadomo ze u bukmacherow 95% przegrali 0 to jest wlansie gowniana pilka :/

Dyzio

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 23:12

jak dla mnie to Włosi powinni sie wstydzić!!!! a szczególnie Trapatonii!! ja po 20 min zmieniłbym całą pomoc bo tam nikt nic nie grał!!! a Zanetti to po prostu jest taka p.... ze szkoda gadać!!! straciłem tyle kasy że chyba sie poplacze :( ale teraz przynajmniej wiemy że bez JUVE reprezentacja nic nie znaczy :)

Shadow_Alex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 23:12

Chwala Janasowi, nigdy w niego nei zwatpilem!!!
Tylko czasami (czyt. prawie non stop) watpilem w naszych pilkarz, no ale zaczyna sie to zmieniac....
Makarony do Pizzy a nie w pile :D :D :D
Bardzo dobrze im tak!!!

Ironek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 23:14

o bosh, ale ten trappatoni jest gupi. Normalnie niemoę, a najbardziej boało mnie to, że DI VAIO grał na lewej pomocy. Normalnie nie chce mi się nic mówić. Może i ze mnie słaby Polak, ale byłem za WŁOCHAMI. :!: :!: :!: i zawsze jestem, no chyba że byłby to finał mistrzostw Świata, albo Europy to bym się wtedy wahał

janusz

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 23:56

ja jestem za włochami ale polsce należało sie zwycięstwo
a włosi przegrali bo nie było buffona,del piero,zambrottyi iuliano

liczy sie hip hop juventus i górnik zabrze
Baszka

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2003, 00:16

a mnie sie wydaje, ze wlosi przewalili spotkanie, bo im zupelnie wisial ten mecz. polakom z kolei zalezalo, chocby wlasnie dlatego, ze mieli zostac takim skladem wlochow - chyba lekko potraktowani. poza tym byc moze po tym spotkaniu notowania kilku pol. pilkarzy moga troche wzrosnac, w koncu nie bez kozery zeszlego sezonu mancini chcial pozyskac kosowskiego po dwumeczu wisly z lazio. mecz o pietruszke, ale i tak jest, cholera, milo popatrzyc jak nasi wygrywaja. :D

Kiedy już rozszyfrujesz kim są Oni, nie musisz już wydawać na psychiatrę.
Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2003, 00:48

O gasz! Ale szpil! Tylko że teraz wszyscy rozpłyną się nad naszą reprezentacją której ambicji i walki odmówić nie można w tym meczu, ale tak szczerze to Włosi liczyli na spacerek i specjalnie się nie wysilali...A tak BTW...o co chodziło z wątpliwościami przy bramce na 3:1? Przecież o żadnym spalonym nie mogło być mowy? A piłka ewidentnie w bramce...

sutnevuj

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2003, 00:55

MOJE SERCE BYŁO DZIS ROZDARTE. JA TIFFOSI CZY JA POLAK?????????? CIESZY ZWYCIĘZTWO POLSKI, SMUCI PORAŻKA WŁOCHÓW!!!!!!!!!!!!! OBY JAK NAJMNIEJ ZDARZAŁO SIĘ KONFRONTACJI POLSKO WŁOSKICH W PRZYSZŁOŚCI.

FORZA ITALIA ---------------- DO BOJU POLSKA

FORZA JUVE
28 SCUDETTO CZEKA
Hotbe

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2003, 01:00

Widzieliście co wyprawiał Kosowski? Jestem pod wrażeniem Polskiej Reprezentacji. Toldo - Vieri? No comments. Jeśli dwa najpotężniejsze filary Interu będą tak grać to Nerro-Azurri mogą zacząć oddawać mecze walkowerem. Di Vaio słabiutko. Miccoli dużo biegał ale nie dostawał żadnych piłek. Panucci i Pancaro to już zupełne nieporozumienie.

We play together, we die together. Juventus for life.
MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2003, 07:04

Super! Brawo Polska. To co ze Włosi grali w niepełnym składzie ale i tak ich osłabiony skład jest zespołem silnym i bardzo dobrym... czego jednak wczoraj nie było widać:) A za to Polska zagrała bardzo ładnie jak na nas. Jestem zadowolony z wyniku... choć mogło być 4:1 a nawet 4:0 gdyby nasi tak łatwo nie puścili tej piłki do Cassno. Brawa dla "ORŁÓW JANASA" i samego trenera... ale jak zwykle zaczynają grac dobrze juz po czasie. Kiedy to sie wkoncu zmieni?!Pozdrawiam.

swiergot

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 13 listopada 2003, 07:25

Ma Trappattoni za swoje :!: Nie wziął Juventusu, to ma :twisted:

A swoją drogą to bardzo dobrze. Juventus odpocznie, my będziemy się mogli nabijać z Interu i Romy, a Polsce przyda się takie zwycięstwo.

Obrazek
ODPOWIEDZ