Sparing (26.07): JUVENTUS 1-0 Club America
- szczerbi
- Juventino
Dzięki, zbyt późna pora, żebym był sam na to wpadłmateusz1897 pisze:Np. tutaj: http://myp2p.eu/broadcast.php?matchid=1 ... art=sportsszczerbi pisze:Ktoś wie gdzie w internecie będzie transmisja?
W pierwszym poście tematu masz też kilka linków do stron z transmisjami. Jest z czego wybierać.

Nie oglądałem niestety meczu ze Sportingiem, dlatego dziś mam nadzieję zobaczyć ciekawy występ ze strony Juventusu oraz bramki Quagliarelli i Matriego.
- JuveFilip_8_
- Juventino
Na livesporcie piszą, że mecz przesunięty na 2:00... Mam nadzieję że więcej opóźnień nie będzie bo padne 

- szczerbi
- Juventino
I mam nadzieję, że mecz nie będzie taki, że zasnę 
Tak swoją drogą, pytanie do osób, które widziały mecz ze Sportingiem: jak zagrał w tym meczu Milos Krasić, że Conte nie był z niego do końca zadowolony?

Tak swoją drogą, pytanie do osób, które widziały mecz ze Sportingiem: jak zagrał w tym meczu Milos Krasić, że Conte nie był z niego do końca zadowolony?
- slay_mac
- Juventino
Starał się coś szarpnąć, nie było tragicznie, ale cały czas brakowało dokładności.szczerbi pisze:I mam nadzieję, że mecz nie będzie taki, że zasnę
http://magictv.co/ - dobra jakośc, ale na razie nawijają o balotellim
Na livescore już rozpoczęcie przesunięte na 2:00
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2011, 01:43 przez slay_mac, łącznie zmieniany 1 raz.
- Ronnie_Juve
- Juventino
Please niech ten mecz już się zacznie bo mi się oczy zamykają...