Sparing (23.07): JUVENTUS 1-2 Sporting
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 21 razy
- Otrzymał podziękowanie: 71 razy
Propozycja dla tych, którzy będą oglądali na necie - może jakieś spotkanie na czacie w ramach pierwszego poważnego sprawdzianu Starej Damy??
Liczyłem, że już podczas CA może będzie z kim podyskutować, ale wszystkich jakby 'wsysło'.
Liczyłem, że już podczas CA może będzie z kim podyskutować, ale wszystkich jakby 'wsysło'.

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Dobrze byłoby zagrać to spotkanie na "0" z tyłu. Sam wynik nie ma jednak większego znaczenia, oczywiście miło by było ten pojedynek wygrać, ale mnie bardziej interesuje sam styl, w jakim zaprezentują się poszczególni zawodnicy i jaką konkretnie taktyką zagra Conte.
Liczę na dobrą, pewną postawę Lichego i Zieglera. Zobaczymy też, z jakiej strony pokaże się Pirlo i wracający po kontuzji Fabio. Mam również nadzieję, że swoją postawą Bonucci udowodni, że zasługuje na grę w pierwszym składzie...
Liczę na dobrą, pewną postawę Lichego i Zieglera. Zobaczymy też, z jakiej strony pokaże się Pirlo i wracający po kontuzji Fabio. Mam również nadzieję, że swoją postawą Bonucci udowodni, że zasługuje na grę w pierwszym składzie...
- mateusz1897
- Juventino
- Piotrekmmz
- Juventino
Heh wystarczyło zobaczyć pierwszy post tematu. tabo89 się napracował, a wy tak mu się odwdzięczacie :lol:
- rufi8
- Juventino
to prawda, mam ten kanał na cyfrowej Vectrze, jak dotrwam to będę oglądałSorek21 pisze:arszawin pisze:RTP International Europa.
Mam ten kanał na Cyfrowym Polsacie pozycja 194.
Tylko pytanie czy o godzinie 01:00 meczu nie zakodują?
ONI NIGDY NIE KODUJĄ SPOTKAŃ