Juventini na Woodstock
- Tharp
Cholera, czemu akurat w tym roku, kiedy z przyczyn na ktore nie mam zadnego wplywu pojechac nie moge, tyle osob z JP sie wybiera na woodstock? -.- bedzie brakowalo tego klimatu. Mam nadzieje ze caly tegoroczny woodstock bedzie wygladal jak ranek 3 sierpnia 2009 :P :P
swoja droga, przyznac sie, kto smigal po przystanku w czarnej bluzie JPC w zeszlym roku?
swoja droga, przyznac sie, kto smigal po przystanku w czarnej bluzie JPC w zeszlym roku?
- alex_KiNiO
- Juventino
To może jakiś wspólny browarek Juventinich się zorganizuje? 8)
Juve jest miłością całego mojego życia. Jest powodem do radości i dumy, ale i przyczyną frustracji i rozczarowań. Jest źródłem niesamowitych emocji, tworzącym prawdziwą i niekończącą się opowieść o miłości.
Gianni Agnelli
Gianni Agnelli
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Z ciekawości zapytam, jak wygląda ewangelizowanie na takiej imprezie?Nedved1984 pisze:Ja również się wybieram z tym, że na Przystanek Jezus![]()
W tym roku jade w roli ewangelizatora(...)
Coś w stylu: "Bóg Cię kocha, nie musisz tu melanżować."?
Czy jak? Proszę nie odbierać tego jako zbijanie się, jestem szczerze zainteresowany.
- Kicek7
- Juventino
Wbijają do namiotów i nawracająJuras_Senat pisze: Z ciekawości zapytam, jak wygląda ewangelizowanie na takiej imprezie?
Coś w stylu: "Bóg Cię kocha, nie musisz tu melanżować."?
Czy jak? Proszę nie odbierać tego jako zbijanie się, jestem szczerze zainteresowany.

- Taszen
- Juventino
do namiotów wbijają sie raczej zlodzieje, przystanek jezus to alternatywa dla <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wioski kriszny, jak dlamnie i tego i tego nie musi tam byc jednak przystanek jezus rozdaje pyszne mięsko co wkurza krisznowców
oni sami sprzedają jakies papki bananowe , pseudo gulasze i inne swinstwa po ktorych latwo o niemile spotkanie z woodstockowym toi toiem

- Sapo
- Juventino
Od Kryszno-żarcia się odwal, kozackie jestTaszen pisze:do namiotów wbijają sie raczej zlodzieje, przystanek jezus to alternatywa dla <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> wioski kriszny, jak dlamnie i tego i tego nie musi tam byc jednak przystanek jezus rozdaje pyszne mięsko co wkurza krisznowcówoni sami sprzedają jakies papki bananowe , pseudo gulasze i inne swinstwa po ktorych latwo o niemile spotkanie z woodstockowym toi toiem

- Nedved1984
- Juventino
Czy są znane jakieś konkrety zwiazane ze spotkaniem na Przystanku? proszę o info. Z góry dziękuję 

- Damianoss60
- Juventino
Ja też jadę.Będzie to mój pierwszy raz.Wybieram się w czwartek na godzinę 20,będę do niedzieli lub soboty:)

- @Maras@
- Juventino
Najpewniej wpadnę ale raczej tylko w sobotę... wiadomo - Prodigy
Zobaczyłem też że w czwartek będzie H-Blockx, których też chętnie bym posłuchał, ale raczej nie będę z tego powodu jechał specjalnie 120 km