MAM AUTOGRAF DI VAIO !

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 14:41

Wczoraj jak Włosi wracali z treningu do hotelu "szeraton" w Warszawie do przyczaiłem się wraz 30 innymi osobami pod hotelem, gdzie w nawiasie mówiąc przebywała też reprezentacja Polski, ale tych cześków miałem głęboko w ... Wreszcie wyszli Di Vaio wychodził z autokaru jako ostatni, ale jednak podszedłem a on dał mi autograf ! Reszta Włochów zazwyczaj odrazu wbiegała do hotelu i olała kibiców którzy stali tam ze mną z bite 2 godziny... Micollego nie zauwazyłem szkoda, ale i tak mam autograł Di Vaio ! Na żywo jest bardziej "divajowaty" niż w tv :P ...

ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 14:45

Jestem cały czerwony z zazdrości. gratuluję.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
wErOn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 14:52

Yo mógłbyś zeskanowac ten autograf i wpakowac do neta ?. Umieścił bym go na mojej stronce bo szukam autografów Azzurrich. Pozdro i thx !

(..)z każdą godziną, z każdą minutą uczę się ciebie człowieku.. z każdą sekundą i z każdą chwilą jestem głupszy(..)
Wolność i kapitalizm!
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 15:40

Gratulacje, ale nie Ty jeden masz tego autografa, szczęscie mieli również Dionizos i Jotbe, ale Wam wszystkim zazdroszcze. Moze Ty mi wyślesz zeskanowane :?: wwwkouba@interia.pl prosze :-D

Yari

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 16:00

aaaa ludzie to już trzecia osoba na tym forum z oryginalnym autografem , błagam miejcie litość.:):). Zazdroszcze wam straszliwie. Ja sie moge pochwalić tylko autografem Małysza:):) Z dedykacą:):):):)

Mario_166

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 16:04

Dlacze go ten mecz jest w wawie :cry: Gratuluje masz sczescie ale ja tez sie pochwale ostatnio podczas meczu KP-AZS w siatkowce zdobylem prawie wszystkie autografy AZS-u :-D bo sosnowca juz mam :D ale jescze raz Ci gratuluje masz farta
Ostatnio zmieniony 12 listopada 2003, 16:05 przez Mario_166, łącznie zmieniany 1 raz.

Olszan

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 16:04

Wiem ze to głupie pytanie bo pewnie się nei zgodzisz ale spytam czy nie chciałbyś mi go sprzedać :wink: :?:

Zawsze Wierni ! ! !
ahojekk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 4 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 16:06

No gratuluje ja mam tylko Wichniarka i Reissa :D

Dawniej Virus[Mauro].
El_chico_a_Coruna

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 16:07

:shock: :shock: :shock: "Divajovaty" :?: :?: :?:
Osobiscie moje brawa za fajny przymiotnik :!: :!: :!: (tak to sie nazywa?)

MoreLL_FTL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 16:24

No to Ci fajnie. Zazdroszcze bardzooo. Może bedziesz tak dobry dla kibiców Juve i zeskanujesz ten autograf. Ja byłbym Ci bardzo wdzieczny. Mi wystarczy zeskanowany. Ni chcem kupować bo jest wkońcu twój wywalczony twoimi rękoma. :D. Serio widać że jest aż tak "divajowaty"? Pozdrawiam. A propo autografów sławnych ludzi... ja mam od Piaska hehehe...

RuTeK

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 16:38

Ja tam bym niechcial jego autografu:P:P:P MAm GOLOBA MAłysza i HAnawalda ale i tak ci gratukuje

- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "

WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
nopone

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 16:43

Yari pisze:aaaa ludzie to już trzecia osoba na tym forum z oryginalnym autografem , błagam miejcie litość.:):). Zazdroszcze wam straszliwie. Ja sie moge pochwalić tylko autografem Małysza:):) Z dedykacą:):):):)

ja mam Bońka(z tamtych czasów) ale nie wiem czy to sie liczy :P

myśl. wierz. marz. miej odwage - Walt Disnay ;)
PABLO

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 17:07

bblackk pisze:Wczoraj jak Włosi wracali z treningu do hotelu "szeraton" w Warszawie do przyczaiłem się wraz 30 innymi osobami pod hotelem, gdzie w nawiasie mówiąc przebywała też reprezentacja Polski, ale tych cześków miałem głęboko w ... Wreszcie wyszli Di Vaio wychodził z autokaru jako ostatni, ale jednak podszedłem a on dał mi autograf ! Reszta Włochów zazwyczaj odrazu wbiegała do hotelu i olała kibiców którzy stali tam ze mną z bite 2 godziny... Micollego nie zauwazyłem szkoda, ale i tak mam autograł Di Vaio ! Na żywo jest bardziej "divajowaty" niż w tv :P ...
jesli mozesz to wyslij mi na poczte pablox1@interia.pl
oczywiscie zeskanowane :)z gory dzieki

Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 17:17

fuxiarz! czekam na maila na adres: kamil_celoch@wp.pl ;]

Obrazek
Ulisses

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 12 listopada 2003, 17:20

Gratuluje autografu... Mnie osobiście nie podnieca ich zbieranie, choć miałbym spore możliwości, jeżeli chodzi o siatkówkę (AZS Pamapol Częstochowa) i żużel (Top Secret Włókniarz Częstochowa) :D Mam jedynie dwa autografy, które są dla mnie bardzo cenne: Huberta Wagnera (świętej pamięci) - i jest on sporo wart, bo na dodatek na bilecie Eliminacji Mistrzostw Europy oraz drugi Emanuela Olisadebe na piłce Pumy (oryginalny), bo wygrałem ją w konkursie Pumy i Wyborczej spośród mieszkańców Śląska :D (p.s. Częstochowa jest niestety w woj. Śląskim, ale to nie oznacza, że jestem ślązakiem i sie na pewno z tym nigdy nie pogodze :evil: )

ODPOWIEDZ