Giuseppe Rossi
- hinx
- Juventino
Źle zbudowałeś wypowiedź zatem. Właśnie w ten sposób dałeś do zrozumienia że powinien grać jak najczęściej , a to troszkę.. fanatyczne?Dragon pisze:Zgadam się.hinx pisze: Ziegler przewyższa De Ceglie. Bez dwóch zdań.
To nie zrozumialeś mojej wypowiedzi. Chodzilo mi o to, że Del Piero bedzie ...4 w kolejce do gry...trochę żal co? nie jestem zaślepiony w Alexa ale ostatni sezon kariery powinien być szczegolny...nie przesiedziany na ławce.hinx pisze: Wspominanie Del Piero mówiąc o podstawowej jedenastce , bo w ten sposób zbudowana jest Twoja wypowiedź, pozostawie bez komentarza.
Żart nie. Ja w to nie wierzę, pisalem to raczej w kontekście, że różne preferencje mają trenerzy, jednen lubi młodych, drugi doświadczonych, różnie może być, mam nadzieję, że Conte zawsze będzie miał jaja.Ouh_yeah pisze:Głęboko wierzę, że to był żart.Dragon pisze:słaby Ziegler, ktorego jeszcze De Ceglie wygryzie
W Zieglera bardzo wierzę, jakiś poziom na pewno już gwarantuje. Pisząc o Alexie nie zrozumieliście mnie. Nie pcham go do 1 składu. Wskazuję tylko na to, że w tym seoznie gramy praktycznie na 1 froncie i nie bedzie tak wielkiej rotacji w składzie co zabierze możliwość gry wielu zawodnikom.
Generalnie nie sprzeciwialem się transfeorwi Rossiego tylko sugerowałem inne priorytety. kiedyś potęgę włoskiej piłki budowało się od obrony. My dzieś robimy odwrotnie. Co wyprawiają nasi oborńcy w osstatnich latach i jak rażący był brak kalsowych bocznych pomocnikow każdy widział. Bramki zawsze ktoś strzelał....
Rossi bedzie nasz.
To że DP gra ostatni sezon nie oznacza że ma być traktowany inaczej niż pozostali. Jeżeli będziemy wygrywać bez niego, tak powinno zostać.
- Wojtek
- Juventino
Chyba czegoś nierozumiem. Przecież jak u nich się kończy okienko to nie mogą ani sprzedawać ani kupić zawodnikakamilu_87 pisze:Ekhm..to brazylijczykom sie kończy, a nie europejczykom<<W@jTEk>> pisze:W Brazylii chyba dziś zakończy się okienko transferowe (albo na dniach). Zdążą zaklepać Neyamara? Wątpie.Loremaster pisze:Najśmieszniejsze jest to, że Aguero może zostać w Atletico, Real dopina podobno transfer Neymara, Tevez nie rusza się z City :rotfl:
Rossi? Licze na niego i oczekuje że w tym tygodniu zostanie naszym nowym grajkiem.

- De Rossi
- Juventino
Mogą sprzedawać tam gdzie jest otwarte okno. Dziękuję.<<W@jTEk>> pisze:Chyba czegoś nierozumiem. Przecież jak u nich się kończy okienko to nie mogą ani sprzedawać ani kupić zawodnika
Nie jestem nic wstanie powiedzieć o Aguero, ale Giuseppe Rossi to jak najbardziej zawodnik, który sam potrafi wypracować akcje, kiwnąć, dobrze podać, asystować, strzelić spoza pola karnego.evilboy pisze:Kun to piłkarz zupełnie inny niż Rossi. Potrafi sam wypracować akcję, jest dużo lepszy technicznie, potrafi strzelić z każdej pozycji, ma lepszy drybling.
Ostatnio zmieniony 20 lipca 2011, 23:03 przez De Rossi, łącznie zmieniany 1 raz.
- kameleon512
- Juventino
Z tego co wiem, to brazylijskie kluby nie mogą kupic zawodnika, ale klubom z poza Brazylii jak najbardziej. Tak mi się wydaje, jak coś pomyliłem proszę mnie poprawić<<W@jTEk>> pisze:Chyba czegoś nierozumiem. Przecież jak u nich się kończy okienko to nie mogą ani sprzedawać ani kupić zawodnikakamilu_87 pisze:Ekhm..to brazylijczykom sie kończy, a nie europejczykom<<W@jTEk>> pisze:
W Brazylii chyba dziś zakończy się okienko transferowe (albo na dniach). Zdążą zaklepać Neyamara? Wątpie.
Rossi? Licze na niego i oczekuje że w tym tygodniu zostanie naszym nowym grajkiem.

- blackadder
- Juventino
Gazzetta sugeruje jakobyśmy jutro mogli spodziewać się potwierdzenia transferu Rossiego. Juve oferuje 20mln + 8mln w bonusach, Villarreal chce 2 miliony więcej, ale porozumienie jest blisko. Cóż, Marotta odzyskuje powoli moje zaufanie.

- pumex
- Juventino
Jak Villarreal zgodzi się na taką ofertę to znaczy, że... sam nie wiem... mam przekrzywiony światopogląd?? Moim zdaniem nie ma szans na pozyskanie Rossiego na takich warunkachblackadder pisze:Gazzetta sugeruje jakobyśmy jutro mogli spodziewać się potwierdzenia transferu Rossiego. Juve oferuje 20mln + 8mln w bonusach, Villarreal chce 2 miliony więcej, ale porozumienie jest blisko. Cóż, Marotta odzyskuje powoli moje zaufanie.
Hinx, mistrzu, mam prośbę. Jak cytujesz, to wybierz fragment, do którego się odniesiesz, a nie odświeżasz cały plik poprzednich wypowiedzi, który zajmuje całą stronę. Trochę to zaśmieca forum. Dzięki
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2011, 12:48 przez pumex, łącznie zmieniany 2 razy.

- hinx
- Juventino
kameleon512 pisze:Z tego co wiem, to brazylijskie kluby nie mogą kupic zawodnika, ale klubom z poza Brazylii jak najbardziej. Tak mi się wydaje, jak coś pomyliłem proszę mnie poprawić<<W@jTEk>> pisze:Chyba czegoś nierozumiem. Przecież jak u nich się kończy okienko to nie mogą ani sprzedawać ani kupić zawodnikakamilu_87 pisze: Ekhm..to brazylijczykom sie kończy, a nie europejczykom
Chyba nie, gdyż prezydent Santos'u powiedział że w 2011 Neymar i Ganso nie odejdą. Wydaje mi się że do Zimy trzeba czekać z ruchami tych zawodników.
- @Maras@
- Juventino
No widzisz... a myślisz że Barcelona da za Sancheza 40 baniek ?? Z tego co ostatnio czytałem to Udine przystało mniej więcej na takie warunki: 25 baniek teraz a bonusy zależne od dyspozycji zawodnika i osiągnięć klubu to kolejne chyba 12-15 baniekpumex pisze:Jak Villarreal zgodzi się na taką ofertę to znaczy, że... sam nie wiem... mam przekrzywiony światopogląd?? Moim zdaniem nie ma szans na pozyskanie Rossiego na takich warunkachblackadder pisze:Gazzetta sugeruje jakobyśmy jutro mogli spodziewać się potwierdzenia transferu Rossiego. Juve oferuje 20mln + 8mln w bonusach, Villarreal chce 2 miliony więcej, ale porozumienie jest blisko. Cóż, Marotta odzyskuje powoli moje zaufanie.

- jakku1
- Juventino
Sytuacja obecnie wyglada podobno tak, ze z Villareal negocjuje Pastorello (agent Rossiego), poniewaz roznica pomiedzy stronami wynosi jeszcze okolo 5 milionow euro. Wszystko powinno sie wyjasnic w najblizszym czasie.
- hinx
- Juventino
Inne źródła mówiły że róznica to 2 miliony.jakku1 pisze:Sytuacja obecnie wyglada podobno tak, ze z Villareal negocjuje Pastorello (agent Rossiego), poniewaz roznica pomiedzy stronami wynosi jeszcze okolo 5 milionow euro. Wszystko powinno sie wyjasnic w najblizszym czasie.
- Arty83
- Juventino
Rossi to świetny piłkarz który zrobi różnicę, tylko wtedy ktoś musi usiąść na ławce. Na pewno Del Piero i Toni będą zmiennikami a ktoś z dwójki Matri-Quaglia będzie wchodzącym, chyba że Conte będzie mieszał w taktyce i grał 4-2-4 oraz 4-3-3.
- jakku1
- Juventino
Deal jest podobno bardzo, bardzo blisko. I wyglada na to, ze to juz nie sa zadne zarty, straszaki na Atletico i inne takie. Niestety ; / No ale, Rossi to rowniez dobry pilkarz. Ciekawe, kogo koszulka by sprzedawala sie lepiej. Giuseppe, czy Sergio? No nic. Zobaczymy.
Rano poszla informacja, ze zaproponowalismy 22m + 8m bonusow, w zaleznosci od sukcesow klubu. Dalej trwaja negocjacje. Sport Mediaset informuje, ze w chwili obecnej, Nasza oferta wynosi jednak juz 25m + 5m. Dla mnie, to troche za duzo. Wiele wskazuje na to, ze jeszcze dzis wieczorem, albo jutro z samego rana, moze dojsc do porozumienia.
EDIT: http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=57008
A jednak niczego sie najpewniej nie dowiemy. Wlodarze Villareal leca do Chin i cala sprawa sie chyba opozni. Dobra, juz nic z tego nie kumam
Rano poszla informacja, ze zaproponowalismy 22m + 8m bonusow, w zaleznosci od sukcesow klubu. Dalej trwaja negocjacje. Sport Mediaset informuje, ze w chwili obecnej, Nasza oferta wynosi jednak juz 25m + 5m. Dla mnie, to troche za duzo. Wiele wskazuje na to, ze jeszcze dzis wieczorem, albo jutro z samego rana, moze dojsc do porozumienia.
EDIT: http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=57008
A jednak niczego sie najpewniej nie dowiemy. Wlodarze Villareal leca do Chin i cala sprawa sie chyba opozni. Dobra, juz nic z tego nie kumam

- pumex
- Juventino
Z Rossim szykuje się kolejna telenowela
Najnowsze plotki są takie, że kolejną przeszkodą w transferze Rossiego do Juve jest zainteresowanie Arsenalu Santiago Cazorlą. Media piszą, że Villarreal nie zgodzi się na sprzedaż dwóch swoich gwiazd, jak już to puści jedną, a podobno wolą oddać Hiszpana niż Włocha.
Wczoraj miało miejsce spotkanie agenta Rossiego z prezydentem Villarreal, jednak dalej nic nie wiadomo, żadnych konkretów. Ileż można...

Wczoraj miało miejsce spotkanie agenta Rossiego z prezydentem Villarreal, jednak dalej nic nie wiadomo, żadnych konkretów. Ileż można...

- Loremaster
- Juventino
Trochę to bezsensu, gdyż Cazrola to transfer przyszły i niepewny...wątpię aby działacze podejmowali decyzję na podstawie plotek.