LaLiga
- Dtmiu
- Katalończyk
Rozumiem twój tok myślenia. Chodzi mi tylko o taką jedną śmieszną rzecz: pół roku temu było oburzenie że nie wygrał Sneijder bo zdobył więcej drużynowo, a teraz że powinien wygrać CR mimo że zdobył drużynowo mniej. Więc chodzi mi konkretnie o tą hala logike.
Oszołomy były, są i będą
Ja akurat z ZP dla Messiego się cieszyłem bo wygrał ten który był rzeczywiście najlepszy. Ale tutaj pewnie mało kto się ze mną zgodzi.
Oszołomy były, są i będą

Ja akurat z ZP dla Messiego się cieszyłem bo wygrał ten który był rzeczywiście najlepszy. Ale tutaj pewnie mało kto się ze mną zgodzi.
- sisman
- Juventino
Czy to nie jest tak, że kibice Barcelony(nie mam na myśli ogółu) więcej czasu spędzają na stronie Realu, włączają się w idiotyczne polemiki, na jeszcze bardziej idiotyczne tematy?Dtmiu pisze:Rozumiem twój tok myślenia. Chodzi mi tylko o taką jedną śmieszną rzecz: pół roku temu było oburzenie że nie wygrał Sneijder bo zdobył więcej drużynowo, a teraz że powinien wygrać CR mimo że zdobył drużynowo mniej. Więc chodzi mi konkretnie o tą hala logike.
Oszołomy były, są i będą![]()
Day after day I'm getting better and better.
- Dtmiu
- Katalończyk
Różnie, ale raczej nie. Poza tym nie wszystkie dyskusje u madryckich są idiotyczne. Ja np wolę tamto forum od naszego bo zwyczajnie jest dużo bardziej żywe, to samo zresztą tyczy się juvepoland.
Ale w polemiki w komentarzach pod newsami włączają się jednak głównie że tak powiem "ciekawi" ludzie.
Ale w polemiki w komentarzach pod newsami włączają się jednak głównie że tak powiem "ciekawi" ludzie.
- bendzamin
- Redaktor
Najwiekszy burdel w internecie, biorac pod uwage rowniez strony ogolne, robia chyba kibice barcy i realu, ale w sumie trudno sie dziwic, bo te zespoly sa najbardziej lansowane. Kto wie, moze sam kibicowalbym blancos, gdybym za mlodu nie zostal odpowiednio nakierowany 
Jesli chodzi o Sancheza to moim zdaniem jest o wiele lepszym graczem niz ten barszcz Pedro. Pytanie, czy wpasuje sie w styl gry blaugrany i czy wychowankowie nie beda mieli nad nim pozasportowej przewagi...Najwiekszy burdel w internecie, biorac pod uwage rowniez strony ogolne, robia chyba kibice barcy i realu, ale w sumie trudno sie dziwic, bo te zespoly sa najbardziej lansowane. Kto wie, moze sam kibicowalbym blancos, gdybym za mlodu nie zostal odpowiednio nakierowany
Jesli chodzi o Sancheza to moim zdaniem jest o wiele lepszym graczem niz ten barszcz Pedro. Pytanie, czy wpasuje sie w styl gry blaugrany i czy wychowankowie nie beda mieli nad nim pozasportowej przewagi...

Jesli chodzi o Sancheza to moim zdaniem jest o wiele lepszym graczem niz ten barszcz Pedro. Pytanie, czy wpasuje sie w styl gry blaugrany i czy wychowankowie nie beda mieli nad nim pozasportowej przewagi...Najwiekszy burdel w internecie, biorac pod uwage rowniez strony ogolne, robia chyba kibice barcy i realu, ale w sumie trudno sie dziwic, bo te zespoly sa najbardziej lansowane. Kto wie, moze sam kibicowalbym blancos, gdybym za mlodu nie zostal odpowiednio nakierowany

Jesli chodzi o Sancheza to moim zdaniem jest o wiele lepszym graczem niz ten barszcz Pedro. Pytanie, czy wpasuje sie w styl gry blaugrany i czy wychowankowie nie beda mieli nad nim pozasportowej przewagi...
- Dtmiu
- Katalończyk
Pedro na pewno będzie miał jakąś niewielką pozasportową przewagę- tak mi się przynajmniej wydaje. Syn właściciela Udine ogłosił że Barcelona doszła do porozumienia z Udine. Niestety w dzisiejszych mediach piłkarskich 50% wypowiedzi okazuje się nieprawdą, czego mam serdecznie dość, aczkolwiek mam nadzieję że w tym przypadku dziennikarze się nie mylą.
Na konferencji prasowej Guardiola i Zubizaretta dali jasno do zrozumienia że Barca postara się ściągnąć jeszcze jednego piłkarza: Fabregasa z Arsenalu.
Jeśli rzeczywiście oba transfery zostaną zrealizowane to będę wniebowzięty ale jakby przyszedł np. tylko Sanchez to też będzie super.
Z tego co mi wiadomo, jesteście blisko pozyskania Rossiego. Oby wam się udało. Wtedy mógłbym z kumplem opić na grillu transfery włocha i chilijczyka.
Na konferencji prasowej Guardiola i Zubizaretta dali jasno do zrozumienia że Barca postara się ściągnąć jeszcze jednego piłkarza: Fabregasa z Arsenalu.
Jeśli rzeczywiście oba transfery zostaną zrealizowane to będę wniebowzięty ale jakby przyszedł np. tylko Sanchez to też będzie super.
Z tego co mi wiadomo, jesteście blisko pozyskania Rossiego. Oby wam się udało. Wtedy mógłbym z kumplem opić na grillu transfery włocha i chilijczyka.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie pisz o JP i forum Realu w tym samym zdaniu, bo obrażasz tutejszych użytkowników.Dtmiu pisze:Ja np wolę tamto forum od naszego bo zwyczajnie jest dużo bardziej żywe, to samo zresztą tyczy się juvepoland.
Że pozwolę sobie zacytować tamtejszy regulamin, pkt 2.12
...co jest oczywistym przyzwoleniem na rzucanie mięsem. Efekt - w niektórych tematach, zwłaszcza transferowych, czasem przewija się dwie strony bardzo merytorycznych postów, których zacytować w tym miejscu niestety nie mogę bo nie chcę dostać kartki.Staraj się nie używać słów powszechnie uważanych za obraźliwe. Jak wiemy, wulgaryzmy niestety są wszędzie i nie da się tego ukryć. Na forum również można ich używać, ale w granicach rozsądku i dobrego smaku. Nieuzasadnione użycie wulgaryzmów jest niemile widziane i będzie surowo karane.
Wniosek - forum dla dzieci, moderowane prawdopodobnie również w większości przez dzieci.
W ramach ciekawostki dodam, że punkt 2.2 głosi bądź kulturalny.
- francois
- Juventino
Sanchez już w Barcie:
http://www.eurofutbol.pl/news/307378-Al ... arcelonie/
Czyli Barca definitywnie odpuszcza Rossiego i Aguero.
Ciekawe czy Sanchez przebije się do pierwszego składu
http://www.eurofutbol.pl/news/307378-Al ... arcelonie/
Czyli Barca definitywnie odpuszcza Rossiego i Aguero.
Ciekawe czy Sanchez przebije się do pierwszego składu

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Dtmiu
- Katalończyk
Wreszcie koniec tej telenoweli. Strasznie cieszę się z tego transferu bo formacja ataku jest w tej chwili kompletna. I Sanchez i Afellay to świetni zawodnicy i przynajmniej w tej formacji nikt już nie powie że Barcelona nie ma nikogo na ławce
Dzięki Thiago podobnie jest z pomocą, do tego jeszcze Keita. Nie wiem czy nie lepiej jeśli zarząd skupi się na środkowym obrońcy, zamiast na Fabregasie- Milito jest tragiczny, Fontas niesprawdzony a nie wiadomo jak ze zdrowiem Puyola. Jeśli ten ostatni wypadnie to może być nieciekawie
Zwłaszcza że Pique u boku Puyola od razu gra dużo lepiej niż mając obok siebie kogoś innego.

- probeert
- Juventino
Real nie zwalnia tempa w kontraktowaniu nowych (przyszłych) gwiazd:
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... iolatkiem/
http://www.sportowefakty.pl/pilka-nozna ... iolatkiem/
In Marotta I trust...
- Juras_Senat
- Qualità Juventino