Felipe Melo
- @Maras@
- Juventino
To na pewno nie będzie Borussia, bo oni nie mają dużych pieniędzy. W poprzednim sezonie ich najdroższym zakupem był Lewandowski za bodajże 4,5 bańki i mówili że taka będzie teraz ich polityka transferowa: kupować za nieduże pieniądze młodych, perspektywicznych zawodników i rozwijanie ich...nazawszejuve pisze:Moim skromnym zdaniem przeniesie się do Borussi DortmundW koncu wygrali ostatnio lige niemiecka więc na pewno mogą zaoferować duze pieniądze. Borussia musi się zbroić jeśli chce coś powalczyć w LM...

- zahor
- Juventino
Real Madryt ma w środku pola taką ekipę, że Melo mógłby im co najwyżej wiązać sznurówki. Przypominam że jeden niezły sezon w siódmej ekipie Serie A nie gwarantuje zainteresowania najlepszych klubów na świecie. Zwłaszcza psycholowi pod trzydziestkę., który poprzedni sezon miał tragiczny.jarmel pisze:Jak dla mnie kandydat jest jeden- Real MadytFelipe mówił coś , że ten nowy klub da mu większe zarobki, więc wątpie że to Turki albo PSG, a Mourinho zawsze zachwalał Melo. Tylko pytanie po co im on? Nie wiem, ale tam tak można zapytać o każdego przymierzanego zawodnika na dowolną pozycję na boisku.
Na początku mi było bardzo szkoda Felipe, bo myślałem, że to Conte postawił na nim krzyżyk, ale jeśli po jednym udanym sezonie chce od razu podwyzkę to bye bye. Chociaż siła naszej pomocy na pewno zmaleje.
Tradycyjnie przesadzasz. 1 czerwona kartka w sezonie, rzeczywiście psychol.zahor pisze:Zwłaszcza psycholowi pod trzydziestkę., który poprzedni sezon miał tragiczny.
Tekst o sytuacji i sezonie w wykonaniu Melo:
http://sportsillustrated.cnn.com/2011/s ... index.html
- @D@$
- Juventino
Nieciekawie sprawa Melo się przedstawia w ostatnich dniach, skoro ma odejść i to za około 10 mln (mam nadzieję, że ploty). Dla mnie kwota 15 mln to slaba oferta
Jak ma odejść, to do Realu, tam przynajmniej godziwie zapłacą, na odzyskanie 25 mln nie ma co liczyć, ale może chociaż 20 dadzą, może jestem naiwny, nie podoba mi się że cały środek zmieniamy, ale cóż.
Jak ma odejść, to do Realu, tam przynajmniej godziwie zapłacą, na odzyskanie 25 mln nie ma co liczyć, ale może chociaż 20 dadzą, może jestem naiwny, nie podoba mi się że cały środek zmieniamy, ale cóż.
- @Maras@
- Juventino
Myślę że jeśli dostaniemy za Melo 15 a za Momo 8 baniek to będziemy mogli czuć się usatysfakcjonowani...@D@$ pisze:Nieciekawie sprawa Melo się przedstawia w ostatnich dniach, skoro ma odejść i to za około 10 mln (mam nadzieję, że ploty). Dla mnie kwota 15 mln to slaba oferta

- blackadder
- Juventino
Idę o zakład że nie dostaniemy za Melo więcej niż 12mln.

- @Maras@
- Juventino
Nawet jeśli tak to uszłoby to w tłoku. Minimalnie bylibyśmy na tej "wymianie" na plus jeśli chodzi o kasiorkę, a dodatkowo zyskalibyśmy zawodnika o 3 lata młodszego, mniej "nieprzewidywalnego" i mimo wszystko chyba o trochę większych umiejętnościach i bardziej uniwersalnego... czego chcieć więcejblackadder pisze:Idę o zakład że nie dostaniemy za Melo więcej niż 12mln.

- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nas nie satysfakcjonuje ale Real z najsilniejszą linią pomocy na świecie chętnie go kupi@D@$ pisze:Jak ma odejść, to do Realu

Pewnie nawet jakbyśmy wystawili Matriego na sprzedaż, to by się po niego zgłosiła co najwyżej Fiorentina oferując 12 mln.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
:rotfl:@D@$ pisze:Nieciekawie sprawa Melo się przedstawia w ostatnich dniach, skoro ma odejść i to za około 10 mln (mam nadzieję, że ploty). Dla mnie kwota 15 mln to slaba oferta
Jesteś naiwny. Raz, że nie ma szans na uzyskanie za Melo choćby 15mln, zwyczajnie nie jest wart takiej kasy. Dwa, że Filipe w Realu to totalna abstrakcja. Jak dla mnie nawet jeśli jakimś tam cudem, w totalnej nieprzytomności umysłu, Jose by go kupił, to brazylijczyk miałby problem z wstaniem z madryckiej ławki.
- @Maras@
- Juventino
No to Felipek ponoć rozpoczął negocjacje kontraktu z Galatą. Jak zobaczył, że Vidal na 99% jest zaklepany to dowiedział się że nie ma już czego szukać w Turynie. Oby do Momo też to dotarło...
http://translate.googleusercontent.com/ ... muJX7sv-Gg
http://translate.googleusercontent.com/ ... muJX7sv-Gg

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
a dlaczego oni chcą go nabyć w odtwarzaczu?
bez odtwarzacza nie będzie grał
??

Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- Lypsky
- Juventino
http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=57058
Wypożyczamy Melo do Galaty za 2 mln., widzi ktoś w tym sens?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- deszczowy
- Juventino
I to nie jest złe rozwiązanie. Jeśli Vidal okaże się, strzeż nas Cthulhu, niewypałem, za rok ściągnimy z powrotem dobrego sprawdzonego pomocnika, zamiast kupować kolejnego za gruby bejs. Źle Ci?Lypsky pisze:http://www.tuttojuve.com/?action=read&idnotizia=57058
- strong return
- Juventino
To byłby totalny, niekończący się i absolutny bezsens. Wypożyczać starego ogranego zawodnika i oddać go za rok-do tego samego klubu- za mniej niż można na nim aktualnie zarobić. Mam nadzieję, że to tylko kolejna plota.
Dzięki Beppe za Teveza!
I believe in Fernando GoLLente!
I believe in Fernando GoLLente!