Sparing (15.07): JUVENTUS 12-1 Rappresentativa Valsusa
- Łukasz
- Juventino
To amatorzy, więc to co widzimy nie jest w żaden sposób miarodajne, ale:
- Pirlo to Pirlo: gwarancja poukładanej gry w środku pola i kilku naprawdę znakomitych długich piłek (co w połączeniu z szybkością Krasicia i ruchliwością Matriego powinno dawać fajne rezultaty)
- Q i Lichtsteinerowi chce się grać
- Matri - to powinna być w tym sezonie nasza gwarancja goli
Widzieliście tę piłkę z 38 min, do Q? Był odwrócony tyłem i dograł mu przez całe boisko na but.
- Pirlo to Pirlo: gwarancja poukładanej gry w środku pola i kilku naprawdę znakomitych długich piłek (co w połączeniu z szybkością Krasicia i ruchliwością Matriego powinno dawać fajne rezultaty)
- Q i Lichtsteinerowi chce się grać
- Matri - to powinna być w tym sezonie nasza gwarancja goli
Na razie gra niemalże idealnie, choć oczywiście przeciwnik jest jaki jest... Rozegranie, przegląd pola, spokój w grze, długie piłki... Taka "książka" na jego pozycji.Qrczak pisze: Jak narazie moim zdaniem Pirlo nic specjalnego nie pojazuje ;/
Widzieliście tę piłkę z 38 min, do Q? Był odwrócony tyłem i dograł mu przez całe boisko na but.
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2011, 17:55 przez Łukasz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Fonczek1947
- Juventino
To popatrz na jego podania. Z każdej sytuacji robi jednym podaniem drogę do bramki. Ogólnie podoba mi się jak dokładnie rozrzucają piłeQrczak pisze:No Marchisio naprawde sie poprawił od poprzedniego sezonu![]()
Fabio Q jednak nie stracił formy po kontuzji
Jak narazie moim zdaniem Pirlo nic specjalnego nie pojazuje ;/
Spotkanie strasznie nudne ...
Edit. Tak straaaasznie nudne 6 goli w pierwszej połowie, ale nuda i nic sie nie dzieje

Ostatnio zmieniony 15 lipca 2011, 17:54 przez Fonczek1947, łącznie zmieniany 1 raz.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Nareszcie, po wielu wielu latach, mamy w środku idealnego faceta do podań, uspokajania gry, nasz mózg zespołu. On na stojąco śle piłki, o jakich marchisio czy melo nawet nie śnią. Brawo Andrea!
- Qrczak
- Juventino
Ale dlatego bo ma dużo czasu , stoi cały czas w miejscu . Ja nie mówie ,zę gra źle ,ale nic fenomenalnego też nie pokazuje.Fonczek1947 pisze:To popatrz na jego podania. Z każdej sytuacji robi jednym podaniem drogę do bramki. Ogólnie podoba mi się jak dokładnie rozrzucają piłeQrczak pisze:No Marchisio naprawde sie poprawił od poprzedniego sezonu![]()
Fabio Q jednak nie stracił formy po kontuzji
Jak narazie moim zdaniem Pirlo nic specjalnego nie pojazuje ;/
Spotkanie strasznie nudne ...
Edit. Tak straaaasznie nudne 6 goli w pierwszej połowie, ale nuda i nic sie nie dzieje-.^
No tak , chodzi o gre ,straszna nudaaa .
Ostatnio zmieniony 15 lipca 2011, 17:56 przez Qrczak, łącznie zmieniany 1 raz.
- Molek big fun juve
- Juventino
Co do Pirlo to moim zdaniem będzie naszym nowym Zidanem. Krasić to nasz nowy Nedved, jak przyjdzie Rossi to będziemy mieli nowego Del Piero
Czyli możemy liczyć na sukcesy :lol: BTW ktoś wie czemu była minuta ciszy ?
EDIT:
HAHAHA widział ktoś tą kobietę bez koszulki i stanika?

EDIT:
HAHAHA widział ktoś tą kobietę bez koszulki i stanika?

Ostatnio zmieniony 15 lipca 2011, 17:58 przez Molek big fun juve, łącznie zmieniany 1 raz.
Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Corcky
- Juventino
Alex czasem miewa w sezonie takie mecze, ze jest motorem napędowym, prowadzi grę. Pirlo z tymi umiejętnościami, grając na tej pozycji będzie to robił przez większość sezonu mam nadzieję. I już się cieszę. Bo naprawdę dawno nie mieliśmy na środku pomocy piłkarza z taką jakością. Podania, inteligencja. Fajnie się Pirlo ogląda.Qrczak pisze: Jak narazie moim zdaniem Pirlo nic specjalnego nie pojazuje ;/

Alessandro Del Piero ole!
- Zawidowianin
- Juventino
On ma stac w miejscu i rzucac te piłki. Jak chcesz środkowego pomocnika, który dużo biega to włącz mecze z Sissoko. Ja wolę Włocha
A Marchisio znów niewidoczny.

onliforpipul
- Qrczak
- Juventino
Acha ... za to Pirlo widoczny :-DZawidowianin pisze:On ma stac w miejscu i rzucac te piłki. Jak chcesz środkowego pomocnika, który dużo biega to włącz mecze z Sissoko. Ja wolę Włocha
- Molek big fun juve
- Juventino
Del Piero kontuzja? Czy popadł w konflikt z Antonio?

- zippo01
- Juventino
Przeciwnik może nie wymagający ale widać ,że piłkarze zaczęli myśleć, gra z pierwszej piłki , mądre przerzuty a tego nam brakowało w tamtym roku;)
A co do Sorensena po jednym błędzie w kryciu przy rożnym już piszecie żeby go oddać ,a to ,że potem miał bardzo dobre odbiory na środku boiska i strzelił gola to już nie potraficie docenić.
A co do Sorensena po jednym błędzie w kryciu przy rożnym już piszecie żeby go oddać ,a to ,że potem miał bardzo dobre odbiory na środku boiska i strzelił gola to już nie potraficie docenić.
- bendzamin
- Redaktor
- Molek big fun juve
- Juventino
Sorensena to ja już krytykowałem w tamtym sezonie, jest za wolny, mało zwrotny i nieprzewidywalny. 1 błąd z taką drużyną =10 z zespołami Serie Azippo01 pisze:Przeciwnik może nie wymagający ale widać ,że piłkarze zaczęli myśleć, gra z pierwszej piłki , mądre przerzuty a tego nam brakowało w tamtym roku;)