Sparing (15.07): JUVENTUS 12-1 Rappresentativa Valsusa
- Molek big fun juve
- Juventino
Nie wiem czemu ale boję się , że jeśli Marchisio w meczach towarzyskich ze słabiakami , będzie strzelał i asystował , to Antonio powie , że żaden Bastos nam nie jest potrzebny. 

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Bartek88
- Juventino
- Molek big fun juve
- Juventino
Pirlo to może być strzał w 100 . Spokój, perfekcyjne podania , i gracja z jaką gra ;D Przypomina mi Zidana 

Czy wygrywasz czy nie i tak kocham Cię , Juve w mym sercu na dobre i złe

- Gandalf8
- Juventino
Cieszy mnie, że Krasić myśli (patrz podanie przy golu na 3:1). Marchisio radzi sobie na lewym skrzydle, ale i tak znaczna większość akcji idzie prawą stroną, więc lepszy lewoskrzydłowy jest potrzebny. Podoba mi się też gra Pirlo.
A co do 4-2-4 to dla mnie jest takie bardzo ofensywne 4-4-2 gdzie skrzydłowi nie mają zadań defensywnych, więc bronimy w 4 obrońców i 2 pomocników a do ataku ciągle są gotowi skrzydłowi i napastnicy. Według mnie przy takim ustawieniu boczni obrońcy muszą być bardzo dobrzy w obronie a nieco mnie zaangażowani w ataku.
A co do 4-2-4 to dla mnie jest takie bardzo ofensywne 4-4-2 gdzie skrzydłowi nie mają zadań defensywnych, więc bronimy w 4 obrońców i 2 pomocników a do ataku ciągle są gotowi skrzydłowi i napastnicy. Według mnie przy takim ustawieniu boczni obrońcy muszą być bardzo dobrzy w obronie a nieco mnie zaangażowani w ataku.
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- sebastian10
- Juventino
Pirlo wymiata ale przeciwnik pozwala na duzo
Marchisio sie pokazał też, ale trzeba tez klasycznego lewego pomocnika
Fabio Q fajnie ze nie widac sladu po kontuzji oby tak dalej z lepszymi przeciwnikami grali
Marchisio sie pokazał też, ale trzeba tez klasycznego lewego pomocnika
Fabio Q fajnie ze nie widac sladu po kontuzji oby tak dalej z lepszymi przeciwnikami grali