Giuseppe Rossi

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
@Maras@

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 14 lipca 2011, 18:21

A ja nadal twierdzę, że zakup Rossiego to tylko małe pocieszenie po tym co miało być. Gdyby to był nasz pierwszy cel transferowy i zakupili byśmy go to byłbym zadowolony. Jednak po całej historii z Aguero i tych wszystkich obietnicach o gwieździe to transfer Rossiego w ogóle nie robi na mnie wrażenia :/ Pod względem sportowym jak i marketingowym jest to gorsza opcja od Argentyńczyka :/

Całą tę historię o Aguero a później Rossim opisałbym w ten sposób. Na kolejkę przed końcem sezonu nasza drużyna jest na miejscu w tabeli gwarantującym bezpośredni awans do Ligi Mistrzów. W ostatniej kolejce doszło jednak do takich roszad, że spadliśmy na miejsce, które daje jedynie udział w kwalifikacjach do Ligi Europejskiej :/

ObrazekObrazekObrazek
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 12:00

Heh, okazuje się (przynajmniej tak podają media), że Rossi chce zarabiać 5mln ojro rocznie a nie jak się wcześniej mówiło 3,5mln. Ciekawe, co na to Mierniutki? :smile: Pewnie się chłop zdołuje, że towar jest droższy w eksploatacji niż napisali w instrukcji :smile:

Obrazek
Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 12:26

pumex pisze:Heh, okazuje się (przynajmniej tak podają media), że Rossi chce zarabiać 5mln ojro rocznie a nie jak się wcześniej mówiło 3,5mln. Ciekawe, co na to Mierniutki? :smile: Pewnie się chłop zdołuje, że towar jest droższy w eksploatacji niż napisali w instrukcji :smile:
Chciałem właśnie o tym napisać... No i się zaczyna. Pewnie teraz transfer stanie w miejscu i nie przyjdzie także Rossi.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Rottweill

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 24 razy
Otrzymał podziękowanie: 8 razy

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 12:27

Rossi nie zasługuje na 5 baniek. Przy 3,5 na sezon można faktycznie mówić o jakiejś przewadze cenowej nad Aguero, ale przy takich wymaganiach Marotta powinien z powrotem zwrócić się ku Madrytowi.

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 12:31

:shock: 5 mln euro ? A co on takiego osiągnął, że tak wysoko siebie ceni ?

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 12:37

Możecie zacisnąć? Póki co to tylko i wyłącznie doniesienia goal.com, a nie słowa samego zawodnika. Kilkutygodniowe jaranie się doniesieniami o Aguero niczego was nie nauczyło?

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 12:40

annihilator1988 pisze::shock: 5 mln euro ? A co on takiego osiągnął, że tak wysoko siebie ceni ?
Najlepszy włoski piłkarz, strzela, asystuje, jest młody. Jak my go nie weźmiemy, to zrobi to ktoś inny, bo po tym, jak Rossi nie pojechał z Villarreal'em do Chin wątpię, żeby tam został. Myślę, że warto w niego zainwestować. Zawodnik na lata.
Pytanie, co na to Mierny? Pojedzie po bandzie i szybko zakończy sprawę, czy będzie żydził?
Lypsky pisze:Możecie zacisnąć? Póki co to tylko i wyłącznie doniesienia goal.com, a nie słowa samego zawodnika.
I dyskutujemy o tej sprawie tylko i wyłącznie jak o doniesieniach prasowych (przynajmniej ja).
Swoją drogą... wierzysz w transfer Rossiego Lyspky, czy standardowo?

Obrazek
annihilator1988

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 12:55

pumex pisze:
annihilator1988 pisze::shock: 5 mln euro ? A co on takiego osiągnął, że tak wysoko siebie ceni ?
Najlepszy włoski piłkarz, strzela, asystuje, jest młody. Jak my go nie weźmiemy, to zrobi to ktoś inny, bo po tym, jak Rossi nie pojechał z Villarreal'em do Chin wątpię, żeby tam został. Myślę, że warto w niego zainwestować. Zawodnik na lata.
Pytanie, co na to Mierny? Pojedzie po bandzie i szybko zakończy sprawę, czy będzie żydził?
Bardziej chodziło mi o osiągnięcia klubowe. Przychodzi ze średniego klubu hiszpańskiego i mówi: "jestem Rossi, strzelam, podaje i chce 5 mln euro", na co Giuseppe pyta "A co osiągnąłeś z klubem?",a Rossi powtarza "jestem Rossi, strzelam, podaje i chce 5 mln euro". Nie kwestionuje tego, że Rossi jest jednym z najlepszych napastników w lidze hiszpańskiej,, ale porostu nie zasługuje jeszcze na kontrakt, który gwarantowałby mu 5 mln euro rocznie. Szalonooki powinien zaproponować kontrakt na 3,5 mln euro z możliwością jego zmiany w zależności od postawy na boisku

Lypsky

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 13:01

pumex pisze: I dyskutujemy o tej sprawie tylko i wyłącznie jak o doniesieniach prasowych (przynajmniej ja).
Niektórzy doniesienia prasy traktują jako pewnik, tak było w przypadku doniesień o Aguero, tak jest teraz.
pumex pisze:Swoją drogą... wierzysz w transfer Rossiego Lyspky, czy standardowo?
Standardowo...wierzę. I wg mnie może być to bardzo dobry ruch.
pumex pisze: Lyspky
:stop:

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 13:10

annihilator1988, zobaczymy jak to się ułoży. Dużo zależy od tego, ile zarabia teraz. Wie ktoś??
Lypsky pisze:Standardowo...wierzę.
:shock:
Lypsky pisze:I wg mnie może być to bardzo dobry ruch.
Też tak myślę :wink:
Lypsky pisze:
pumex pisze: Lyspky
:stop:
oj... to przez przypadek. Sorry Lypsky, buzi :*

Obrazek
Pyjter

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 14:03

Jeśli przeczytam że Rossi jest już jedną nogą w Juventusie to będe wiedzieć zę do nas NIE przyjdzie na 100 %.
Ale jeśli przyjdzie za te 30 czy 35 mln, to MUSI grać na poziomie Trezegueta, inaczej będzie olbrzymie rozczarowanie.
Nie chodzi o ilość goli, bo to różni piłkarze....

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 14:03

Lypsky pisze:Póki co to tylko i wyłącznie doniesienia goal.com, a nie słowa samego zawodnika.
Długo Nam przyjdzie czekać na słowa samego zawodnika "Chcę zarabiać 5 mln rocznie" :prochno:

Wojtek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 17:52

5 mln na sezon? Beppe nie da mu tyle, nie ma bata. Zresztą tak jak napisano wyżej G.Rossi nie zasługuje na tyle rocznie. Jak zagra kapitalny sezon dla nas i trafi 25 bramek to damy mu podwyżke ;)

Qrczak

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 lipca 2011, 18:01

Ale , możliwe ,że to tylko wymysły prasy .
Nikt się o tym nie wypowiadał, nie było ,żadnego oficjalnego info więc jak narazie nie należy się tym przejmować .

Antichrist

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz
Otrzymał podziękowanie: 1 raz

Nieprzeczytany post 16 lipca 2011, 13:28

Golkropkakom ujawnia, że jesteśmy jedynymi, którzy złożyli ofertę za Rossiego. Ciężko będzie Marottcie schrzanić ten transfer. Mam nadzieję zobaczyć go w koszulce Juve jeszcze w Stanach.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
Zablokowany