Giuseppe Rossi
- @Maras@
- Juventino
A ja nadal twierdzę, że zakup Rossiego to tylko małe pocieszenie po tym co miało być. Gdyby to był nasz pierwszy cel transferowy i zakupili byśmy go to byłbym zadowolony. Jednak po całej historii z Aguero i tych wszystkich obietnicach o gwieździe to transfer Rossiego w ogóle nie robi na mnie wrażenia
Pod względem sportowym jak i marketingowym jest to gorsza opcja od Argentyńczyka
Całą tę historię o Aguero a później Rossim opisałbym w ten sposób. Na kolejkę przed końcem sezonu nasza drużyna jest na miejscu w tabeli gwarantującym bezpośredni awans do Ligi Mistrzów. W ostatniej kolejce doszło jednak do takich roszad, że spadliśmy na miejsce, które daje jedynie udział w kwalifikacjach do Ligi Europejskiej

Całą tę historię o Aguero a później Rossim opisałbym w ten sposób. Na kolejkę przed końcem sezonu nasza drużyna jest na miejscu w tabeli gwarantującym bezpośredni awans do Ligi Mistrzów. W ostatniej kolejce doszło jednak do takich roszad, że spadliśmy na miejsce, które daje jedynie udział w kwalifikacjach do Ligi Europejskiej

- pumex
- Juventino
Heh, okazuje się (przynajmniej tak podają media), że Rossi chce zarabiać 5mln ojro rocznie a nie jak się wcześniej mówiło 3,5mln. Ciekawe, co na to Mierniutki?
Pewnie się chłop zdołuje, że towar jest droższy w eksploatacji niż napisali w instrukcji 

- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Chciałem właśnie o tym napisać... No i się zaczyna. Pewnie teraz transfer stanie w miejscu i nie przyjdzie także Rossi.pumex pisze:Heh, okazuje się (przynajmniej tak podają media), że Rossi chce zarabiać 5mln ojro rocznie a nie jak się wcześniej mówiło 3,5mln. Ciekawe, co na to Mierniutki?Pewnie się chłop zdołuje, że towar jest droższy w eksploatacji niż napisali w instrukcji
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- Rottweill
- Juventino
- Podziekował: 24 razy
- Otrzymał podziękowanie: 8 razy
Rossi nie zasługuje na 5 baniek. Przy 3,5 na sezon można faktycznie mówić o jakiejś przewadze cenowej nad Aguero, ale przy takich wymaganiach Marotta powinien z powrotem zwrócić się ku Madrytowi.

- annihilator1988
- Juventino
:shock: 5 mln euro ? A co on takiego osiągnął, że tak wysoko siebie ceni ?
- Lypsky
- Juventino
Możecie zacisnąć? Póki co to tylko i wyłącznie doniesienia goal.com, a nie słowa samego zawodnika. Kilkutygodniowe jaranie się doniesieniami o Aguero niczego was nie nauczyło?
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pumex
- Juventino
Najlepszy włoski piłkarz, strzela, asystuje, jest młody. Jak my go nie weźmiemy, to zrobi to ktoś inny, bo po tym, jak Rossi nie pojechał z Villarreal'em do Chin wątpię, żeby tam został. Myślę, że warto w niego zainwestować. Zawodnik na lata.annihilator1988 pisze::shock: 5 mln euro ? A co on takiego osiągnął, że tak wysoko siebie ceni ?
Pytanie, co na to Mierny? Pojedzie po bandzie i szybko zakończy sprawę, czy będzie żydził?
I dyskutujemy o tej sprawie tylko i wyłącznie jak o doniesieniach prasowych (przynajmniej ja).Lypsky pisze:Możecie zacisnąć? Póki co to tylko i wyłącznie doniesienia goal.com, a nie słowa samego zawodnika.
Swoją drogą... wierzysz w transfer Rossiego Lyspky, czy standardowo?

- annihilator1988
- Juventino
Bardziej chodziło mi o osiągnięcia klubowe. Przychodzi ze średniego klubu hiszpańskiego i mówi: "jestem Rossi, strzelam, podaje i chce 5 mln euro", na co Giuseppe pyta "A co osiągnąłeś z klubem?",a Rossi powtarza "jestem Rossi, strzelam, podaje i chce 5 mln euro". Nie kwestionuje tego, że Rossi jest jednym z najlepszych napastników w lidze hiszpańskiej,, ale porostu nie zasługuje jeszcze na kontrakt, który gwarantowałby mu 5 mln euro rocznie. Szalonooki powinien zaproponować kontrakt na 3,5 mln euro z możliwością jego zmiany w zależności od postawy na boiskupumex pisze:Najlepszy włoski piłkarz, strzela, asystuje, jest młody. Jak my go nie weźmiemy, to zrobi to ktoś inny, bo po tym, jak Rossi nie pojechał z Villarreal'em do Chin wątpię, żeby tam został. Myślę, że warto w niego zainwestować. Zawodnik na lata.annihilator1988 pisze::shock: 5 mln euro ? A co on takiego osiągnął, że tak wysoko siebie ceni ?
Pytanie, co na to Mierny? Pojedzie po bandzie i szybko zakończy sprawę, czy będzie żydził?
- Lypsky
- Juventino
Niektórzy doniesienia prasy traktują jako pewnik, tak było w przypadku doniesień o Aguero, tak jest teraz.pumex pisze: I dyskutujemy o tej sprawie tylko i wyłącznie jak o doniesieniach prasowych (przynajmniej ja).
Standardowo...wierzę. I wg mnie może być to bardzo dobry ruch.pumex pisze:Swoją drogą... wierzysz w transfer Rossiego Lyspky, czy standardowo?
pumex pisze: Lyspky

a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- pumex
- Juventino
annihilator1988, zobaczymy jak to się ułoży. Dużo zależy od tego, ile zarabia teraz. Wie ktoś??
:shock:Lypsky pisze:Standardowo...wierzę.
Też tak myślęLypsky pisze:I wg mnie może być to bardzo dobry ruch.
oj... to przez przypadek. Sorry Lypsky, buzi :*Lypsky pisze:pumex pisze: Lyspky

- Pyjter
- Juventino
Jeśli przeczytam że Rossi jest już jedną nogą w Juventusie to będe wiedzieć zę do nas NIE przyjdzie na 100 %.
Ale jeśli przyjdzie za te 30 czy 35 mln, to MUSI grać na poziomie Trezegueta, inaczej będzie olbrzymie rozczarowanie.
Nie chodzi o ilość goli, bo to różni piłkarze....
Ale jeśli przyjdzie za te 30 czy 35 mln, to MUSI grać na poziomie Trezegueta, inaczej będzie olbrzymie rozczarowanie.
Nie chodzi o ilość goli, bo to różni piłkarze....
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Golkropkakom ujawnia, że jesteśmy jedynymi, którzy złożyli ofertę za Rossiego. Ciężko będzie Marottcie schrzanić ten transfer. Mam nadzieję zobaczyć go w koszulce Juve jeszcze w Stanach.
The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.