Koszulki na Allegro.pl / JuveStore.com
- Bianconero92
- Juventino
http://www.sportsdirect.com/Products/De ... ntus&dcp=1 jakby ktoś był zainteresowany tutaj są dostępne już nowe trykoty.
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- wloski
- Juventino
Gadanie, Juventus nawet w czasach świetności nie był popularny w sklepach sportowych, od czasu do czasu po jakiś Selgrosach latał dres Juventusu z Lotto, po Fashion House jakieś stare kolekcje, Juventus zawsze jest na uboczu, też jakoś specjalnie nie walczą o popularność pewnie twierdzą, że już pewną mają i to im wystarcza, a inne kluby chcą więcej i więcej.C_Marchisio pisze:Patrząc na świat to ta różnica nie jest wielka, ale gdy weźmiesz pod uwagę tylko Polske, to tu liczą się tylko: Barcelona, RealM, ManU, Inter, Chelsea, Arsenal i od niedawna ManC. Juve na pewno z 6-8 lat temu był na szczycie, ale po degradacji i tak słabej formie w ostatnich latach popularność Juventusu diametralnie spadła. Trzeba wygrać Lige Mistrzów, żeby zalała nas fala sezonowców, którzy bedą kupować koszulki Turyńczyków.Arcadio Morello pisze: Dziwi mnie jedna rzecz, że mało sprzedawców wystawia nowe koszulki Juve. W przypadku Barcy, Realu, Milanu, Interu itp. Jest ich bardzo dużo... Ciekaw jestem czym to jest spowodowane
Może popularność klubów na świecie, ale Juve wcale nie jest gorsze od wyżej wymienionych przeze mnie klubów, nie?
- aroninho11
- Juventino
TO z sezonowcami to trochę mnie rozbawiło
no cóż taka jest prawda, ale przecież jeszcze niedawno Juventus był jedną z drużyn z największą ilością kibiców! Po Realu i Manchesterze United. Widać nasi kibice byli młodzi rocznikami i ich jest coraz mniej, a dzieci chcą być jak messi i c. ronaldo. Może niedługo będą chcieli być Marchisio
Cóż, fajnie by było gdyby nasz Claudyn został sławnym młodym dobrym piłkarzem;p szczerze wierzę w to.
Prawda jest też taka, że nasze koszulki są drogie i z reguły w Polsce sprzedają tylko oryginały, a barca i real itd. to mają czesto słabe ciuszki z bazarów (oprócz oryginałów, których jest podobna ilość do naszych)

Prawda jest też taka, że nasze koszulki są drogie i z reguły w Polsce sprzedają tylko oryginały, a barca i real itd. to mają czesto słabe ciuszki z bazarów (oprócz oryginałów, których jest podobna ilość do naszych)
- Piotr21
- Juventino
Fakt faktem ale wszystkie koszulki oryginalne są drogie, nic nie poradzimy na to że musimy płacić za głupi znaczek Nike, lub innego sponsora technicznego. Sezonowcy byli, są i będą.aroninho11 pisze:TO z sezonowcami to trochę mnie rozbawiłono cóż taka jest prawda, ale przecież jeszcze niedawno Juventus był jedną z drużyn z największą ilością kibiców! Po Realu i Manchesterze United. Widać nasi kibice byli młodzi rocznikami i ich jest coraz mniej, a dzieci chcą być jak messi i c. ronaldo. Może niedługo będą chcieli być Marchisio
Cóż, fajnie by było gdyby nasz Claudyn został sławnym młodym dobrym piłkarzem;p szczerze wierzę w to.
- mateo369
- Juventino
W PL (100% oryginał) też już jest.Bianconero92 pisze:http://www.sportsdirect.com/Products/De ... ntus&dcp=1 jakby ktoś był zainteresowany tutaj są dostępne już nowe trykoty.
najbardziej śmieszą mnie ceny w ISS:
koszulka z poprzedniego (!!!) sezonu
gdzie oni takiego jelenia znajdą?!
"Freddy believes if a fridge falls in front of you, it's your job to get out of its way. I believe it's the fridge's job to get out of mine." - Frank Underwood
- aroninho11
- Juventino
na allegro w takich samych cenach można kupić koszulki z 2 może 3 ostatnich sezonów Juve. Najczęściej wyjazdówkimateo369 pisze:W PL (100% oryginał) też już jest.Bianconero92 pisze:http://www.sportsdirect.com/Products/De ... ntus&dcp=1 jakby ktoś był zainteresowany tutaj są dostępne już nowe trykoty.
najbardziej śmieszą mnie ceny w ISS:
koszulka z poprzedniego (!!!) sezonu
gdzie oni takiego jelenia znajdą?!
- FalsoVero
- Juventino
Nie wiem czy masz świadomość ale decyzją o towarze zajmuje się właściciel bądź osoba za to odpowiedzialna.wloski pisze:
Gadanie, Juventus nawet w czasach świetności nie był popularny w sklepach sportowych, od czasu do czasu po jakiś Selgrosach latał dres Juventusu z Lotto, po Fashion House jakieś stare kolekcje, Juventus zawsze jest na uboczu, też jakoś specjalnie nie walczą o popularność pewnie twierdzą, że już pewną mają i to im wystarcza, a inne kluby chcą więcej i więcej.
"A ten muchy łapał ten Badstuber hehehe"-Jacek Gmoch 28.06.2012
- SEEKER
- Juventino
Nie oszukujmy się Juve to nie tak polularny klub na Swiecie jak Barca ,Real w samym Turynie to Torino ma więcej kibiców czyba ze cos sie zmieniło ale tak jest,sponsorzy techniczni ktorzy dostarczaja sprzet w tym odzież zarabiaja na sprzedazy koszulek i reszty gadzetów ze swoimi znakami i logiem danego herbu horendalne kwoty a niestety Juve tego nei gwarantuje dlatego Barca jest widoczna wszedzie :shock:
- wloski
- Juventino
A Ty masz świadomość, że nic nowego nie wniosłeś do dyskusji? Problem pozostaje ten sam, jest mało rzeczy z Juventusem do kupienia w Polsce.FalsoVero pisze:Nie wiem czy masz świadomość ale decyzją o towarze zajmuje się właściciel bądź osoba za to odpowiedzialna.wloski pisze:
Gadanie, Juventus nawet w czasach świetności nie był popularny w sklepach sportowych, od czasu do czasu po jakiś Selgrosach latał dres Juventusu z Lotto, po Fashion House jakieś stare kolekcje, Juventus zawsze jest na uboczu, też jakoś specjalnie nie walczą o popularność pewnie twierdzą, że już pewną mają i to im wystarcza, a inne kluby chcą więcej i więcej.
- Arcadio Morello
- Juventino
Barca jest widoczna wszędzie bo ostatnich latach co chwila wygrywają. Primera Division, Copa Del Rey, Liga Mistrzów i wtedy pojawia się najwięcej sezonowców. Jak tak patrze to Juve ma jednych z najwierniejszych kibiców na świecie, nie ważne jak Juve gra, a jak wiadomo w przeciągu ostatnich 5-6 lat nie gra tak jak na Juve przystało, ale jestem pewien, że już niedługo wrócą na szczytSEEKER pisze:Nie oszukujmy się Juve to nie tak polularny klub na Swiecie jak Barca ,Real w samym Turynie to Torino ma więcej kibiców czyba ze cos sie zmieniło ale tak jest,sponsorzy techniczni ktorzy dostarczaja sprzet w tym odzież zarabiaja na sprzedazy koszulek i reszty gadzetów ze swoimi znakami i logiem danego herbu horendalne kwoty a niestety Juve tego nei gwarantuje dlatego Barca jest widoczna wszedzie :shock:

Szukam tych koszulek (piękne są).
http://img825.imageshack.us/img825/4805/1803l.jpg
http://img35.imageshack.us/img35/5377/14580l.jpg
Wiecie gdzie mogę je znaleźć oprócz JuveStore?

- Arcadio Morello
- Juventino
Właśnie szkoda, że BetClic nie jest integralną częścią koszulki tak jak w przypadku koszulki Lyonu z sezonu 2010/2011:

- Hubson
- Juventino
http://allegro.pl/plecak-nike-juventus- ... 84959.html
Dżizas chrajstys :doh: To jest oficjalny plecak na sezon 11/12 ? :doh: :doh: Z roku na rok coraz gorszę są
---------------------
Ktoś posiada już takie cacko?:
http://allegro.pl/nike-koszulka-juventu ... 61362.html
Ta zebra jest zrobiona z cekinów (nie wiem jak to nazwać) w kształcie gwiazdy czy mam coś ze wzrokiem? Nie odpadną one po pierwszym praniu ?
Dżizas chrajstys :doh: To jest oficjalny plecak na sezon 11/12 ? :doh: :doh: Z roku na rok coraz gorszę są

---------------------
Ktoś posiada już takie cacko?:
http://allegro.pl/nike-koszulka-juventu ... 61362.html
Ta zebra jest zrobiona z cekinów (nie wiem jak to nazwać) w kształcie gwiazdy czy mam coś ze wzrokiem? Nie odpadną one po pierwszym praniu ?
- Bianconero92
- Juventino
Na Allegro coraz więcej koszulek z nadrukami Juve.. Chodzi mi o te projektowane przez sprzedających. Ale i tak nie ma takich fajnych wzorów jak na naszym forum mamy ;d
Co do plecaka.. mam nadzieję, że to nie oficjalny. Wielka porażka!
Co do plecaka.. mam nadzieję, że to nie oficjalny. Wielka porażka!
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !