Jak radzą sobie byli Juventini
- Marian.
- Juventino
Nie Diego, a Wolfsburg. Jestem przekonany, że jeśli Wilki spadną to Diego odejdzie. Nie wyobrażam sobie go w 2 Bundeslidze.kamilu_87 pisze:Co więcej...Diego leci do drugiej Bundesligi{...}
Edit. A może jednak Wilki nie spadną? Gladbach remisuje na obecną chwile z Hamburgiem, a Wolfsburg wygrywa 2:1.
Edit Już 3:1

- aroninho11
- Juventino
Treszeguet ma łącznie 12 bramek strzelonych w Alicante, ale Hercules jest teraz Na spadkowym miejscu i Trezeguet najprawdopodobniej przeniesie się. Tak jak Drenthe, może iść do Włoch, lub do Marsylii. Mam nadzieję że trafi do jakiegoś klubu w kt.órym coś zdobędzie. Brawo Treze!
- francois
- Juventino
Dosyć niespodziewanie karierę zakończył Patrick Vieira:
http://www.eurofutbol.pl/news/303990-Pa ... l-kariere/
Wiązałem z nim wielkie nadzieje, kiedy przechodził do nas w 2005 roku, ale okazał się zwykłym najemnikiem...
Mimo wszystko kolejny wielki piłkarz kończy karierę.
Dziwi mnie to, że nie znalazł sobie jakiegoś klubu we Francji
Lepsza chyba kasa w City 
http://www.eurofutbol.pl/news/303990-Pa ... l-kariere/
Wiązałem z nim wielkie nadzieje, kiedy przechodził do nas w 2005 roku, ale okazał się zwykłym najemnikiem...
Mimo wszystko kolejny wielki piłkarz kończy karierę.
Dziwi mnie to, że nie znalazł sobie jakiegoś klubu we Francji

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
- Pluto
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 11 razy
Vieira to byla straszna pomylka, jeszcze wieksza w Interze. Nigdy nie zapomne jak sie calkowiecie spalil w meczu z Arsenalem, jak go Fabregas nawijał jak... mlodego chlopca.
- ewerthon
- Juventino
Moggi też robił głupie transfery i wywalał pieniądze w błoto, Vieira jest tego najlepszym przykładem... Wprawdzie było ich niewiele, ale zawsze. Na Marotcie wiesza się już psy, a wiele będzie zależeć od aktualnego mercato, jeśli Juve wejdzie do LM, to powinien zyskać zaufanie, które tak szybko stracił.
- zahor
- Juventino
Przepraszam, co Ty chcesz od Vieiry? Bardzo dobry transfer. Poza tym jak na gracza o takiej charakterystyce był bardzo bramkostrzelny. Oj, żeby Marotta takich "wpadek" miał więcej.ewerthon pisze:Moggi też robił głupie transfery i wywalał pieniądze w błoto, Vieira jest tego najlepszym przykładem... Wprawdzie było ich niewiele, ale zawsze. Na Marotcie wiesza się już psy, a wiele będzie zależeć od aktualnego mercato, jeśli Juve wejdzie do LM, to powinien zyskać zaufanie, które tak szybko stracił.
- ewerthon
- Juventino
Pamietam tamten sezon i niestety moim zdaniem ten piłkarz się nie sprawdził. Zapłacili za niego ok. 20 mln euro (z tego co wiem) i jak na tą sumę grał poniżej oczekiwań.zahor pisze:Przepraszam, co Ty chcesz od Vieiry? Bardzo dobry transfer. Poza tym jak na gracza o takiej charakterystyce był bardzo bramkostrzelny. Oj, żeby Marotta takich "wpadek" miał więcej.ewerthon pisze:Moggi też robił głupie transfery i wywalał pieniądze w błoto, Vieira jest tego najlepszym przykładem... Wprawdzie było ich niewiele, ale zawsze. Na Marotcie wiesza się już psy, a wiele będzie zależeć od aktualnego mercato, jeśli Juve wejdzie do LM, to powinien zyskać zaufanie, które tak szybko stracił.
- Kubba
- Juventino
Vieira? Beznadziejny transfer... Na pewno nie był wart pieniędzy jakie za niego wyłożyliśmy. Kumpel, kibic Arsenalu uszczypliwie wypomina mi do dziś ten "interes"...

Vieira z Arsenalu na pewno przewyższa Melo. Ale Vieira z Juve, przewyższa Felipe co najwyżej wzrostemzahor pisze: Co nie zmienia faktu że ja pamiętam go jako solidnego, sprawdzającego się w lidze gracza, który na pewno przewyższa obecnego Melo, którym wielu się tak zachwyca.
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2011, 19:55 przez Kubba, łącznie zmieniany 1 raz.
- zahor
- Juventino
Kosztował chyba trochę mniej, ale faktycznie może to i tak sporo jak na gościa w tym wieku. Co nie zmienia faktu że ja pamiętam go jako solidnego, sprawdzającego się w lidze gracza, który na pewno przewyższa obecnego Melo, którym wielu się tak zachwyca.ewerthon pisze: Pamietam tamten sezon i niestety moim zdaniem ten piłkarz się nie sprawdził. Zapłacili za niego ok. 20 mln euro (z tego co wiem) i jak na tą sumę grał poniżej oczekiwań.
- Juras_Senat
- Qualità Juventino
Podpisuje się pod tym rękoma i nogami. Vieira przychodził do nas mając opinię jednego z najlepszych dm-ów na świecie, a kosztował mniej niż Melo. Nie nazwałbym tego transferu wtopą Moggiego. Co prawda nie grał tak jak za najlepszych lat w Arsenalu, ale moim zdaniem nie zawiódł. Problemem ówczesnego Juve było to, że Capello grał w środku dwójka defensywnych pomocników, brakowało kogoś kreującego grę. Dlatego sromotnie polegliśmy z Arsenalem i Liverpoolem.zahor pisze:Kosztował chyba trochę mniej, ale faktycznie może to i tak sporo jak na gościa w tym wieku. Co nie zmienia faktu że ja pamiętam go jako solidnego, sprawdzającego się w lidze gracza, który na pewno przewyższa obecnego Melo, którym wielu się tak zachwyca.ewerthon pisze: Pamietam tamten sezon i niestety moim zdaniem ten piłkarz się nie sprawdził. Zapłacili za niego ok. 20 mln euro (z tego co wiem) i jak na tą sumę grał poniżej oczekiwań.